Принтер і все що з ним пов'язано

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Я правильно понимаю, что было напечатано 13_000 листов

Это могли быть фотографии (те, что без рамки), 10x15, например. А, в данном случае печатали вообще на CD - 5000 дисков (это принтер явно не в домашнем использовании был). Но все равно, пробег приличный - безремонтный ресурс принтера, как написано в статье по моей ссылке, примерно 20 тыс. листов, дальше механика может дать сбой (а может и не дать).
начинаются проблемы
Проблемы - это необходимость чистить головку, а чистка головки - это засорение памперса, а засорение памперса - смотри видео.

Конкретно данный экземпляр домой я бы не брал - он использовался в бизнесе. Если для зарабатывания денег использовать - ну, еще можно попробовать, даже с проблемным агрегатом можно приноровиться и решить проблемы, а потом деньги "отбить". Покупать домой (а дома явно не будет тысяч распечатанных листов) потенциальный гемор - ну такое.

Останнє редагування:

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Підкажіть найдешевший варіант б/в лазерного принтера з USB інтерфейсом для нечастого друку.
Бажано, щоб працював з Windows 10 x64 без бубна)

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Не знаю, как насчет "найдешевшого", но относительно безгемморойны в заправке и эксплуатации HP 1018/1020/1022. Win 10 x64 поддерживает. Иногда попадаются на olx со "смешным" пробегом до 10 тыс. страниц. Проверить количество отпечатанных страниц после подключения к компу довольно просто, в свойствах принтера пишет число. Иначе не знаю как проверять.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
НР вроді при друку тестової сторінки писали пробіг...
Roman_UA підтримую Kritik 'а - шукати треба безгеморойний у заправці принтер.

Roman_UA

linux user
Місто
Київ / Житомирська обл. / ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
Ще є недорогі варіанти типу Canon 810/1120 (500-700грн), але вони не працюють у 10ці, хоча є варіанти через віртуалку. Це мені в село треба, буде друкуватись 100 стор/рік, якщо не менше. Можна було б просто друкувати за гроші, але в селі то проблема, треба мінімум в райцентр їхати...

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
Canon 810/1120 - это совсем древние модели. Я в 2002-м 1120 покупал на вторую работу, а 810 уже тогда был не новым, там же на складе стоял. Но картриджи на них - огонь, 2500 копий декларировалось. Но все же это древность древняя. Хотя те HP, что я указал, тоже вообще-то не молоды, 2005-2008 годы примерно.

хоча є варіанти через віртуалку

Я сканер через виртуалку использовал. Для нечастого использования - потянет, но если пользователь далек от компьютера, надо инструктаж записывать и минимум дважды (сразу и, например, через месяц) просить показать, как будут по бумажке делать.

НР вроді при друку тестової сторінки писали пробіг.
Эти уже не писали, предыдущие модели - да.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Roman_UA пошукай НР1300. Дрєвній, як дєрьмо мамонта, але безвідмовний. І на лоху їх повно незадорого.
Для нього є офіційні дрова W10x64
Кєнони то капєц а не принтери.

krebs83

Заброньований ухилянт
Місто
Вінниця
Телефон
Poco X7 pro

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
Кєнони то капєц а не принтери.
Чем это Вам Кэноны-то не угодили. Как по мне, то это те же НР, только в другом корпусе. Подходят картриджи от НР. У меня 7лет в домашнем нечастом пользовании i-SENSYS LBP6030B. Сначала ставил "первопроходцы" от НР; сейчас перешёл на новые "аналоги". Претензий нет.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
krebs83 ну... В минулому житті колись на роботі були як хьюліти, так і кенони. Кенони то тормозне дєрьмо. Він поки "подума", поки прогріє пічку, сам аркуш друкує недовго, потім знов подума і пічку охолодить... Якшо друкувати по аркушу-два, забембаєшся ждати. Якшо десяток-другий сторінок - то вже не так тормознуто.
В цей час 1200/1300 НР порівняно з кенонами мали швидкий старт.
А так в обслуговуванні шо одне шо друге мозги не любило і було безпроблемним.
Кенон більш компактний "на столі", але він більше "перегинає" папір (верхня подача і верхній вихід), в той час як НР з папером більш плавно обходились.

SeLena 810 це аналог ще більш дрєвнього НР, той теж швидкістю не відрізнявся.
Ну і для НР є дрова на нинішні вінди, що теж дуже великий плюс

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
@SeLena 810 це аналог ще більш дрєвнього НР, той теж швидкістю не відрізнявся.
Ну і для НР є дрова на нинішні вінди, що теж дуже великий плюс
Тогда да, HP LaserJet 1200/1300 - наверное, лучший выбор из очень давних. Когда работал, был у меня в пользовании HP LaserJet 1200 - отличная "рабочая лошадка"; за 12 лет ни разу не отказал.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Знадобився кольоровий принтер. Хотілося б лазерник, але і струйник підійде. Бажано не за всі гроші світу)
Це якийсь треш...
Живих струйніків майже нема, 99% із засохшими картриджами/головками. Найти живий у тій купі дєрьміща дуже складно.
Лазерних самих по собі дуже мало у продажу, і майже всім потрібна профілактика.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Паук, з б/в порадити? Я би дивився тільки на Epson серії L з вбудованим СНПЧ, з обовʼязковою перевіркою, у них більші шанси вижити. Та й з нових Epson L

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Epson EcoTank L3260 (C11CJ66409) мінімалочка, 10.5к..

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Знадобився кольоровий принтер. Хотілося б лазерник, але і струйник підійде. Бажано не за всі гроші світу)
Це якийсь треш...
Живих струйніків майже нема, 99% із засохшими картриджами/головками. Найти живий у тій купі дєрьміща дуже складно.
Лазерних самих по собі дуже мало у продажу, і майже всім потрібна профілактика.
L100 підійде? Якщо що то в особисте.

Зверху