Взнавав, мадам з центру підтримки продиктувала ті самі умови. У всякому разі, кращого вони точно не придумають, бонусні гроші ж зникають. Жаль гарного номера, але уже з березня на Простому МТС готуюся підключати послугу Мій новий номер. Буду переводити родичів і знайомих. Може колись один з тарифів стане називатися 20 мільйонів.Никто не узнавал что там с ПВ они надумали? Ведь многих переведут именно в этот тариф.
Ви не уточняли: бонуси можна буде використовувати лише в мережі чи на всі напрямки? І який термін дії?
Еще раз повторю свой вопрос, на интернет в ТП "29+" можно будет бонусы расходовать?це вічні бонуси для дзвінків у мережі в 29+
Еще раз повторю свой вопрос, на интернет в ТП "29+" можно будет бонусы расходовать?
якщо заздалегідь перейти в 29+, але використовувати його можна буде лише в мережі. Залишок не згорить, не має терміну дії.
Maxxx, Литовченко сам сказав : "До кінця 2011 чіпати тарифи Білайн не будемо, а там подивимось". Я вважав, що він мужик і повірив йому
Пропоную мирну акцію непокори "В полон не візьмете".
В конкретний день - чим пошвидше в годину пік, коли абоненти роблять найбільше дзвінків, всім одночасно почати зливати в 6 ліній бонуси на іншого оператора. Немає значення якого оператора і чи є в нього доплата за вхідні, головне - непокора.
Також створити братську могилу, куди записувати номери, які КС буде знищувати під час мирної акції непокори.
П.С. Попередня акція "Мобільне голодування" виявилась не ефективною, так як була дуже м'якою. Жертв не було.
Вообще-то "Партнер" это и есть "Алло-Билайн", а "Алло" в билинге так и называется "алло".Насколько я понял, то менять тариф в период с 1 марта по 12 апреля будут только с Алло (Партнер)на ПВ, а на АБ и Свои люди только тариф в Россию с 1 марта.