Принудительное изменение ТП в марте!

Статус
Закрита.
Місто
днепр
жаль номера...но пользоватся перестану....поэтому буду уже начинать альтернативу среди других операторов

Sagax

Лазутчик
Місто
Біла Церква, Рівне
Телефон
Asus ZenFone Max Pro M1
Никто не узнавал что там с ПВ они надумали? Ведь многих переведут именно в этот тариф.
Взнавав, мадам з центру підтримки продиктувала ті самі умови. У всякому разі, кращого вони точно не придумають, бонусні гроші ж зникають. Жаль гарного номера, але уже з березня на Простому МТС готуюся підключати послугу Мій новий номер. Буду переводити родичів і знайомих. Може колись один з тарифів стане називатися 20 мільйонів.:)

Місто
Белая Церковь
Ви не уточняли: бонуси можна буде використовувати лише в мережі чи на всі напрямки? І який термін дії?

Сохранятся ли бонусы и все такое - разные опера говорят разное.Точная инфа будет с понедельника.

Місто
Днепр

зла не хватает

Sagax

Лазутчик
Місто
Біла Церква, Рівне
Телефон
Asus ZenFone Max Pro M1
PrOFF, я теж дзвонив... Найкращий варіант, який мені казали, це вічні бонуси для дзвінків у мережі в 29+, тобто ще кращого очевидно не буде. І мене таке ... не влаштовує.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис

lipog

hide юзер
Місто
Вінниця
Пропоную мирну акцію непокори "В полон не візьмете".
В конкретний день - чим пошвидше в годину пік, коли абоненти роблять найбільше дзвінків, всім одночасно почати зливати в 6 ліній бонуси на іншого оператора. Немає значення якого оператора і чи є в нього доплата за вхідні, головне - непокора.
Також створити братську могилу, куди записувати номери, які КС буде знищувати під час мирної акції непокори.

П.С. Попередня акція "Мобільне голодування" виявилась не ефективною, так як була дуже м'якою. Жертв не було.

Місто
Київська обл.
якщо заздалегідь перейти в 29+, але використовувати його можна буде лише в мережі. Залишок не згорить, не має терміну дії.

Если бы под "мережой" понималась сеть Би-КС тогда было бы терпимо ещё.

Місто
Чернигов
Телефон
6210
А насколько достоверная информация, что все виды Алло будут переведены на ПВ? Насколько я понял, то менять тариф в период с 1 марта по 12 апреля будут только с Алло (Партнер)на ПВ, а на АБ и Свои люди только тариф в Россию с 1 марта. В центре обслуживания это подтвердили. Надеюсь, так и будет :)

кстати, в соседней ветке так и указано - http://red-forum.com/showpost.php?p=462843&postcount=1

Останнє редагування:

simscaner

отрицаю
Місто
Винница
Телефон
Google Pixel
Пропоную мирну акцію непокори "В полон не візьмете".
В конкретний день - чим пошвидше в годину пік, коли абоненти роблять найбільше дзвінків, всім одночасно почати зливати в 6 ліній бонуси на іншого оператора. Немає значення якого оператора і чи є в нього доплата за вхідні, головне - непокора.
Також створити братську могилу, куди записувати номери, які КС буде знищувати під час мирної акції непокори.

П.С. Попередня акція "Мобільне голодування" виявилась не ефективною, так як була дуже м'якою. Жертв не було.

я за любой кипиш окромя голодовки,
пиши время, я готов хоть щас начать

Lawyer

Харьков, Украина
Місто
UA 21 (Харкіff,УКРАЇНА)
Телефон
ZTE Blade A7 2020
Так что- по логике тариф который в системе самообслуживания АLLO остается? Убирают тот который PАRТNЕR ?

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Насколько я понял, то менять тариф в период с 1 марта по 12 апреля будут только с Алло (Партнер)на ПВ, а на АБ и Свои люди только тариф в Россию с 1 марта.
Вообще-то "Партнер" это и есть "Алло-Билайн", а "Алло" в билинге так и называется "алло".

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T
Хто там кіпішував про змін в Простих речах з березня - знижують вартість дзвінків в Росію до 1.75 грн/хв. Решта тарифів без змін.

Статус
Закрита.
Зверху