yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
Тоді ваша думка: нахіба підвищили ціни на ліки? Чи" ринок порішав"?
"Тому що можуть".
Тут би поле для роботи АМКУ, може є якась змова, хтозна
Post automatically merged:

От було підозріло високе здорожчання яєць перед новим роком.
Чому? -Бо можуть.
Потім були розмови, що про імовірну змову серед виробників яєць.
А зараз яйця здешевшали, хоча здавалось би, зима і холодно.
"Риночок порішав"

Останнє редагування:

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
Производитель на грани рентабельность ? Как такое может быть ?
В фармацевтике и не такое бывает. Производители - есть "Дарница" и есть "Монфарм". У первой мощное лобби у слуг. У второго ничего нет. Дарницкие лекарства самые дорогие. Монфарм на грани выживания.
Та Загорій це ж депутат Порошенка, не слуг. Тут, скоріше, реклама та бренд, розкрутка. Монфарм - то як маленький фоп, а Дарниця - як велика мережа.
Але, згоден, у Монфарма значно дешевші пігулки деякі.Подивився - в два рази є. Якщо не зважати на якість (я не знаю, яка їх якість, як не знаю і в Дарниці, має бути однаково безпечна, це ж ліки).

Місто
Київ
Останні рази при пошуку ліків, замовити напряму на сайті Аптека Доброго дня було дешевше, ніж на таблетках. Зараз при пошуку ліків порівнюю прямі ціни АНЦ, АДД, Подорожник і таблетки. І часто напряму на сайтах аптек дешевше, різні найменування на різних сайтах. Міксую і виходить суттєво дешевше

Місто
Київ
Телефон
MI MAX3 КС Все разом лайт
Ну так йшлося не про продавців. А про "виробників".
Там аналогічно все. Знаю двох локальних виробників, що реєструвалися (один займається мінеральними водами, інший різними господарськими товарами). Жодних перешкод чи прихованих платежів при реєстраці не було.
Тоді мені зрозуміло, чому приходячи в АТБ, і купуючи виключно українські товари тільки не великий відсоток потрапляє в той самий кешбек. Навіть на сайті АТБ видно що товарів з з козначкою НК не так багато, виходить що виробники просто туплять?

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Вот к примеру парацетамол. Я его получаю по 23 грн. Плюс наценка. Выходит 27. Вопрос. Чтобы продать так, как на сайте указано (я про минимальную цену), то это мне в убыток. А по такой цене сети могут продать. Ибо получают его по 15 грн. Вот такая арифметика. Дистрибьютеры зажрались. Нужны одинаковые условия и для аптек ФОПов и для сетей. И именно с дистрибьюции следует начинать. Там корень всех зол, а не в конкретной аптеке.
О, десь колись таке вже було... про загальну рівність
Ти не думав, що "адмініструвати" продажі для маленького ФОПа, як ти, і для крупних мереж, коштує зовсім різних грошей?

Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
виходить що виробники просто туплять?
Ні, виходить що більша або переважна частина їхньої продукції реалізується в мережах, магазинах де НК не працює, або просто як у нашого сирзавода 80% іде на ескпорт ще 10% йде через маленькі місцеві магазини і регіональні склади/бази. Яка їм користь всім оцім звйматись?

yahoo

username
Місто
Kharkiv
Телефон
Poco M3 Pro
просто як у нашого сирзавода 80% іде на ескпорт
Український сир експортується?
Як так, якщо в Україні багато імпортних сирів, які ледь не дешевше сирів українського виробництва?

Зверху