це в кого ?у одних тупо мел
беру цитрамон-дарницю, то коли макітра тріщить - допомага чудово
а от чистий їбупрофєн, та навіть у поєднанні з парацетамолом - організм вабщє не реагує
Останнє редагування:
це в кого ?у одних тупо мел
Так це ж три різні варіанти...це в кого ?у одних тупо мел
беру дарницю, то коли макітра тріщить - допомага чудово
а от чистий їбупрофєн, та навіть у поєднанні з парацетамолом - організм вабщє не реагує
А що це за препарат - дарниця? Тобто дарницький ібупрофен допомагає, а фармаківський чи якийсь ні?це в кого ?у одних тупо мел
цитрамон піднімає тиск, якщо голова від тиску болить, тоді зрозуміло чого ібупрофен не допомагаєце в кого ?у одних тупо мел
Pedred про цитрамон писав шо "в когось тупо мел"А що це за препарат - дарниця? Тобто дарницький ібупрофен допомагає, а фармаківський чи якийсь ні?
не від тиску, якшо мова за атмосферний або внутрішнійякщо голова від тиску болить,
Як там було?цитрамон піднімає тиск, якщо голова від тиску болить, тоді зрозуміло чого ібупрофен не допомагаєце в кого ?у одних тупо мел
Взагалі то німесулід це доволі небезпечна річ. Його застосовують в декількох випадках та як препарат вибору. Тобто коли інші не ефективні. А от моя аптека в депресивному районі. Повно алкашні та наркозалежних. Ну й назагал освітньо-інтелектуальний рівень дуууже низький. Так я до чого. Я працював в різних місцях, але стільки скільки на Запоріжжі-Лівому я німесила та фанігану я не продавав. Їх жруть от болячки та от пердячки. Навіть при ГРВІ та температурі жруть німесил. Хоча навіть в інструкції це пряме протипоказання. А хто ж її читав? Ту інструкцію. А донімати мене розповідями про симптоми? Очікуючи від мене чарівну таблетку, щоб "недорого и эффективно"...надибав колись про дуже ходовий знеболюючий препарат інформацію
Та я ж навіть не сумніваюсь. Вибачте за офтоп. Більше не буду. Але расскажу. Коли був студетном, підробляв в інтенсивці в 5 лікарні Запоріжжя. Лежить дівчинка 13 рочків. Після перітоніту. Медсестра прилягла подрімати, а мені сказала зробити дитині ін’єкцію. Підхожу. Вона - а ви куди колоти будете. Я - у ягодицю. Вона - ой, дивіться акуратно, бо синець буде, хто потім на мене дивитися буде. Я отетерів. 13 років. Укол в дупу. Кому вона це показує. Нагадаю. Це часи срср. 1986 рік.Openpharmacist, повір, на екстренці я бачив і не таке![]()
От похмелья, в депрессивном то районе - только новая бутылка водки, только хардкор"А скажіть, що у вас є від алкогольного отруєння". З
типа раньше такого не было.
Декого навіть не перші пологи.
вопрос к органам. И... сучка не захочет, кобель не вскочит. И не будем разлагольствовать что они дети и ничего не понимают. Из приведённого мной примера видно - понимают ещё и как.и почему он не сидит лет 20