Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
це в кого ?
беру цитрамон-дарницю, то коли макітра тріщить - допомага чудово
а от чистий їбупрофєн, та навіть у поєднанні з парацетамолом - організм вабщє не реагує

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
це в кого ?
беру дарницю, то коли макітра тріщить - допомага чудово
а от чистий їбупрофєн, та навіть у поєднанні з парацетамолом - організм вабщє не реагує
Так це ж три різні варіанти...

Goggle

Местный
Місто
Zaporizhzhia
це в кого ?
А що це за препарат - дарниця? Тобто дарницький ібупрофен допомагає, а фармаківський чи якийсь ні?

Місто
kiev
це в кого ?
цитрамон піднімає тиск, якщо голова від тиску болить, тоді зрозуміло чого ібупрофен не допомагає

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
А що це за препарат - дарниця? Тобто дарницький ібупрофен допомагає, а фармаківський чи якийсь ні?
Pedred про цитрамон писав шо "в когось тупо мел"
Post automatically merged:

якщо голова від тиску болить,
не від тиску, якшо мова за атмосферний або внутрішній
на мене погода не впливає ніяк

Останнє редагування:
Місто
Харьков
Телефон
Nokia X2-02
це в кого ?
цитрамон піднімає тиск, якщо голова від тиску болить, тоді зрозуміло чого ібупрофен не допомагає
Як там було?
- Доктор, в мене печінка болить...
- одеколон п'єте?
- п'ю, не допомогає...

Місто
kiev
надибав колись про дуже ходовий знеболюючий препарат інформацію

Вкладення

• Screenshot_20250212_224935.jpg
    Screenshot_20250212_224935.jpg
    135 КБ · Перегляди: 55

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
а от з ним вже треба обережно
хоча німесулід всередину + діклофенак ззовні дуже гарно полегшують травми м'язів-кісток

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
надибав колись про дуже ходовий знеболюючий препарат інформацію
Взагалі то німесулід це доволі небезпечна річ. Його застосовують в декількох випадках та як препарат вибору. Тобто коли інші не ефективні. А от моя аптека в депресивному районі. Повно алкашні та наркозалежних. Ну й назагал освітньо-інтелектуальний рівень дуууже низький. Так я до чого. Я працював в різних місцях, але стільки скільки на Запоріжжі-Лівому я німесила та фанігану я не продавав. Їх жруть от болячки та от пердячки. Навіть при ГРВІ та температурі жруть німесил. Хоча навіть в інструкції це пряме протипоказання. А хто ж її читав? Ту інструкцію. А донімати мене розповідями про симптоми? Очікуючи від мене чарівну таблетку, щоб "недорого и эффективно"...
Post automatically merged:

А основне - "А скажіть, що у вас є від алкогольного отруєння". Знов таки "недорого и эффективно". Кажу - "не пити". Знаєте відповідь?? "Не, это не подходит". Отаке!

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Openpharmacist, якщо чесно, то препарат дієвий при різного роду больових синдромах. Особливо неврологічному і стоматологічному. Температуру теж збиває на ура.Той же темпалгін в свій час популярний, щначно токсичніший німесуліду. Чому ти дивуєшся, якщо деякі прошарки населення зараз викликають швидку, щоб вкололи їх чаду димедрол з коментарем-най поспить трохи.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Матвєй, так. Він зіб'є температуру. Але є одне але. Беремо інструкцію. В розділі протипоказання. Читаємо - "Гарячка та/або грипоподібні симптоми". Отаке!
Ти б бачив мій контингентик. Ці "пролетарі" то кошмар!

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Openpharmacist, повір, на екстренці я бачив і не таке😂
Та я ж навіть не сумніваюсь. Вибачте за офтоп. Більше не буду. Але расскажу. Коли був студетном, підробляв в інтенсивці в 5 лікарні Запоріжжя. Лежить дівчинка 13 рочків. Після перітоніту. Медсестра прилягла подрімати, а мені сказала зробити дитині ін’єкцію. Підхожу. Вона - а ви куди колоти будете. Я - у ягодицю. Вона - ой, дивіться акуратно, бо синець буде, хто потім на мене дивитися буде. Я отетерів. 13 років. Укол в дупу. Кому вона це показує. Нагадаю. Це часи срср. 1986 рік.

Місто
Odesa-Romania
"А скажіть, що у вас є від алкогольного отруєння". З
От похмелья, в депрессивном то районе - только новая бутылка водки, только хардкор
Нафига таблетосами здоровье портить 😁

Матвєй, та ну, какая то совсем лютая дичь чтобы на вторые роды в 13 лет

Місто
Odesa-Romania
Openpharmacist, я с ромале в одном таборе не жил, так что не сильно знаю 😁
Такого даже на вечеринках пи дидди не было 😁

Странно только что во всех примерах выше не указан кто ж тот отец, и почему он не сидит лет 20

Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
и почему он не сидит лет 20
вопрос к органам. И... сучка не захочет, кобель не вскочит. И не будем разлагольствовать что они дети и ничего не понимают. Из приведённого мной примера видно - понимают ещё и как.
ПыСы Давайте тут подвязывать с этим, а то получим от модеров.

Зверху