Перед святами росте попит на яйця. Риночок в чистому вигляді.
Та Загорій це ж депутат Порошенка, не слуг. Тут, скоріше, реклама та бренд, розкрутка. Монфарм - то як маленький фоп, а Дарниця - як велика мережа.В фармацевтике и не такое бывает. Производители - есть "Дарница" и есть "Монфарм". У первой мощное лобби у слуг. У второго ничего нет. Дарницкие лекарства самые дорогие. Монфарм на грани выживания.Производитель на грани рентабельность ? Как такое может быть ?
Тоді мені зрозуміло, чому приходячи в АТБ, і купуючи виключно українські товари тільки не великий відсоток потрапляє в той самий кешбек. Навіть на сайті АТБ видно що товарів з з козначкою НК не так багато, виходить що виробники просто туплять?Там аналогічно все. Знаю двох локальних виробників, що реєструвалися (один займається мінеральними водами, інший різними господарськими товарами). Жодних перешкод чи прихованих платежів при реєстраці не було.Ну так йшлося не про продавців. А про "виробників".
О, десь колись таке вже було... про загальну рівністьВот к примеру парацетамол. Я его получаю по 23 грн. Плюс наценка. Выходит 27. Вопрос. Чтобы продать так, как на сайте указано (я про минимальную цену), то это мне в убыток. А по такой цене сети могут продать. Ибо получают его по 15 грн. Вот такая арифметика. Дистрибьютеры зажрались. Нужны одинаковые условия и для аптек ФОПов и для сетей. И именно с дистрибьюции следует начинать. Там корень всех зол, а не в конкретной аптеке.
Ні, виходить що більша або переважна частина їхньої продукції реалізується в мережах, магазинах де НК не працює, або просто як у нашого сирзавода 80% іде на ескпорт ще 10% йде через маленькі місцеві магазини і регіональні склади/бази. Яка їм користь всім оцім звйматись?виходить що виробники просто туплять?
Український сир експортується?просто як у нашого сирзавода 80% іде на ескпорт
Думав. Та й що? Тобто мені також різні ціни робити для різних верств населення? Ціна для всіх повинна бути одна. Тоді й конкуренція буде чесною. А так аптеки ФОПи не витримують тиску мереж. Так не робиться. Та й до чого адміністрування продажів до відпускної ціни дистрибьютера??О, десь колись таке вже було... про загальну рівністьВот к примеру парацетамол. Я его получаю по 23 грн. Плюс наценка. Выходит 27. Вопрос. Чтобы продать так, как на сайте указано (я про минимальную цену), то это мне в убыток. А по такой цене сети могут продать. Ибо получают его по 15 грн. Вот такая арифметика. Дистрибьютеры зажрались. Нужны одинаковые условия и для аптек ФОПов и для сетей. И именно с дистрибьюции следует начинать. Там корень всех зол, а не в конкретной аптеке.
Ти не думав, що "адмініструвати" продажі для маленького ФОПа, як ти, і для крупних мереж, коштує зовсім різних грошей?
За кордоном хочуть натуральні.Український сир експортується?просто як у нашого сирзавода 80% іде на ескпорт
Як так, якщо в Україні багато імпортних сирів, які ледь не дешевше сирів українського виробництва?
Та ото ж. У мене аптека в депресивному районі. Мережі сюди не йдуть. А ціна у мене звісно не конкурентна.Openpharmacist, у моєму містечку у 90х були тільки приватні аптеки + Держфармація. Потім зайшов "Медсервіс". Тепер - тільки мережеві. Остання приватна - у 2х найближчих селах (я добре знаю власницю, так сталося), ледве дихає - з міста її давно вичавили. І ціни, звісно, в них програють "гігантам'. І асортимент менший - тому люди їздять у наші аптеки, до міста - при змозі.
Готовиться к выборам, а там все средства хороши.Боже правий! Яка маячня! А чого 100, а не 200? Не 390? Не 1000?? Це кіно якесь!
Неучтенный товар. Вон каждая вторая бутылка минералки не проходит. В АТБ продают товар, который из Днепра запрещен - нет договора. Меня очень давно интересовал вопрос - вот левая водка, а госзнаковская наклейка мимо учёта(но не фальшивая). Как такие бутылки выкидывают с налоговой? Хотя зная налоговую... Эта программа даёт возможность увидеть махинации производителя и продавца. Поэтому многие и не регистрировались в ней.Тоді мені зрозуміло, чому приходячи в АТБ, і купуючи виключно українські товари тільки не великий відсоток потрапляє в той самий кешбек. Навіть на сайті АТБ видно що товарів з з козначкою НК не так багато, виходить що виробники просто туплять?
як все запущено...Думав. Та й що? Тобто мені також різні ціни робити для різних верств населення? Ціна для всіх повинна бути одна. Тоді й конкуренція буде чесною. А так аптеки ФОПи не витримують тиску мереж. Так не робиться. Та й до чого адміністрування продажів до відпускної ціни дистрибьютера??
Как они определяют по бутылке это учтенная вода или нет, если бутылки одинаковые, а товар и точка берут участие в программе ?Неучтенный товар. Вон каждая вторая бутылка минералки не проходит.