В Лайфсела й так самий нормальний запуск VoLTE серед українських операторівА от на нормальний запуск VoLTE без реєстрації та СМС я б подивився...
В Лайфсела й так самий нормальний запуск VoLTE серед українських операторівА от на нормальний запуск VoLTE без реєстрації та СМС я б подивився...
Щей через сайт, в любий час без дзвінків в підтримку, активував і працює.В Лайфсела й так самий нормальний запуск VoLTE серед українських операторівА от на нормальний запуск VoLTE без реєстрації та СМС я б подивився...
Але так було не завжди.Щей через сайт, в любий час без дзвінків в підтримку, активував і працює.
— Останнє питання. Про 5G. Ви будете брати участь у проєкті 5G, коли буде тендер?
Коли буде, тоді будемо.
— У вас є такий намір?
Коли буде, так. Але я думаю, що це перспектива на після війни.
Как только так сразуХто там 5 ген чекав? То на потім:
Чи обжене lifecell-Datagroup-Воля Vodafone Ukraine і, чи стане №2? Запитали про це і не тільки у СЕО Михайла Шелемби
Під час конференції на IT Arena 2024 журналіст dev.ua задав декілька питань Михайлу Шелембі, який тепер очолює об’єднану групу телеком-компаній DVL (Датагруп-Volia-lifecell) після угоди з французьким мільярдером Ксавье Нієлем.dev.ua— Останнє питання. Про 5G. Ви будете брати участь у проєкті 5G, коли буде тендер?
Коли буде, тоді будемо.
— У вас є такий намір?
Коли буде, так. Але я думаю, що це перспектива на після війни.
"только рубильник осталось включить"Как только так сразу
Де ви спостерігаєте такі рухи?Все рухається до того, що оператори зв"язку будуть окремо віртуальні, як Тримоб, а оператори мереж окремо.
В Європі оператори мереж не окремо. Оператори мереж також надають послуги мобільного зв'язку під своїм брендом просто додатково пускають у власні мережі віртуальних операторів.В Європі немало розвелося віртуальних операторів.
з часом буде як з дротовими провайдерами, є законодавство яка поділило іх на оператора і провайдера, ти можеш одночасно мати і кабель і надавати інтернет або лише надавати інтернет немаючи нічого. думаю так само поділять і гсм ринок.В Європі оператори мереж не окремо. Оператори мереж також надають послуги мобільного зв'язку під своїм брендом просто додатково пускають у власні мережі віртуальних операторів.В Європі немало розвелося віртуальних операторів.
З 01.01.2022 року такого немаєз часом буде як з дротовими провайдерами, є законодавство яка поділило іх на оператора і провайдера, ти можеш одночасно мати і кабель і надавати інтернет або лише надавати інтернет немаючи нічого. думаю так само поділять і гсм ринок.В Європі оператори мереж не окремо. Оператори мереж також надають послуги мобільного зв'язку під своїм брендом просто додатково пускають у власні мережі віртуальних операторів.В Європі немало розвелося віртуальних операторів.
не розбирався в питанні, крім назви суть оператора і провайдера змінилась після 22 року?З 01.01.2022 року такого немаєз часом буде як з дротовими провайдерами, є законодавство яка поділило іх на оператора і провайдера, ти можеш одночасно мати і кабель і надавати інтернет або лише надавати інтернет немаючи нічого. думаю так само поділять і гсм ринок.В Європі оператори мереж не окремо. Оператори мереж також надають послуги мобільного зв'язку під своїм брендом просто додатково пускають у власні мережі віртуальних операторів.В Європі немало розвелося віртуальних операторів.