Про АЗС та пальне (бензин/дизель/газ)

• Автор теми GAS
  • Дата створення

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Статистика цен на автогаз в Украине. Добавить свою цену можно здесь

Мониторинг цен на топливо, топливный калькулятор - здесь

Банка с кишмышем

Причина: новая шапка
Останнє редагування:
Місто
Запоріжжя
Телефон
iPhone 11
В одному з чатиків бачив чийсь скриншот і на 9 грн від карти Віза Фішка.
У меня тоже так
Що означає "до 9 грн/л"? Там є якісь додаткові умови скільки саме до 9-ти я отримую: 6, 7 чи 8?
Максимально можлива знижка буде у випадку якщо використати картку Visa Fishka для оплати бензина/ДП.
Якщо ж для газу, то напевно буде менше.
Там така зноска:
1696509470986.png

Заплутатись дійсно неважко, особливо маючи кілька варіантів знижки як на скриншоті у Wanderer )

Disabled

FCDK
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
SM-A525FZKI
Дивлюсь я на ці мегазнижки, а також той факт що Беня продає А95 по 52 грн і розумію що все таки якісь схеми з оподаткуванням є.
Поки були низькі податки, то навіть ОККО доволі часто був дешевше за АНП, не кажучи вже про більше дешеві мережі.
Зараз же АНП знову став одним з найдешевших, а ОККО лише через отакі мегазнижки підходить до звичайної ціни АНП.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Хтось користується давно карткою Visa Fishka? Є сенс її відкривати? Підводні камені, крім абонки (яку можна обійти) є?

Ну і ще один момент: в умовах картки пишуть "+2 грн/л до вашої персональної знижки". Але ж персональну знижку ОККО сам встановлює. Чи не вийде так, що я відкрию картку, а вони з наступного місяця зроблять мені замість 3-4 грн (які я маю зараз постійно) персональної знижки 1-2 грн і я знову буду мати ті самі 3-4 грн знижки, але вже з гемором у вигляді оплати тільки карткою Райффайзену?

Місто
Kiev
Телефон
Poco F3
Беня продає А95 по 52 грн і розумію що все таки якісь схеми з оподаткуванням є.
Звичайно що є, приклад з мережею Авантаж, у якої недавно відібрали ліцензію у половини її АЗС. Ця мережа так насхематозила, що їй вже держава винна 40 копійок з літра;), а не навпаки. Просто цю мережу, ще можна взяти за жопу, а Беню не візьмеш так просто.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Чим більше вивчаю картку "VISA Fishka", тим більше запитань. Наприклад, щодо тарифів:
Без імені.jpg
Є пункт "щомісячна плата за обслуговування" - 39 грн. Її можна позбутися при виконанні умов. В наступному пункті вказана ще якась "плата за обслуговування в дисконтний період". В самих тарифах розшифровки що таке "Дисконтний період" не знайшов. Буду вдячний, якщо хтось прояснить ;)

Merida

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128

Вкладення

• XRecorder_06102023_125744_resized.jpg
    XRecorder_06102023_125744_resized.jpg
    160.8 КБ · Перегляди: 44

bossy

Заблокований
Місто
Харків
У меня тоже так
Переглянути вкладення 57033
в мене 10
Реально получили -10 скидки?
И сколько на газ?

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
У меня тоже так
в мене 10
Написано до 10. Какие условия получения именно 10 грн скидки?

Merida

Заблокований
Місто
Ужгород
Телефон
Samsung Galaxy M32 6/128
У меня тоже так
в мене 10
Реально получили -10 скидки?
И сколько на газ?
не маю карти райф і не планую бо то тимчасово акція 10, а платити абонку 40 в міс. не хочу, 5000 грн. в міс. не катаю, 150 км. в міс., а ще інші абонки там є за обс-ня карти, маю знижку 4 грн. кожен міс. бо рідко запр-сь, у нас є Елерон заправки там бенз зі знижкою зараз по 52.40.

Вкладення

• 20231007_191938.jpg
    20231007_191938.jpg
    449.5 КБ · Перегляди: 36
  • XRecorder_07102023_193635_resized.jpg
    XRecorder_07102023_193635_resized.jpg
    152.8 КБ · Перегляди: 31
Місто
Киев
Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Київській області викрили 5 АЗС, які продавали фальсифіковане пальне. Вилучено понад 82 тис. літрів бензину.

Продаж неякісних пально-мастильних матеріалів у Фастівському районі на Київщині організували службові особи одного з місцевих підприємств. Фальсифікат збували через підконтрольну мережу автозаправних станцій.

В результаті обшуку на нелегальних АЗС цієї мережі детективи вилучили понад 82 тис. літрів пального невстановленого походження, документи фінансово-господарської діяльності та чорнові записи. Орієнтовна вартість вилученого становить 4,2 млн гривень.

Слідчі дії тривають. Проводяться експертні дослідження, встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності.

Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Київської обласної прокуратури.

Нагадаємо, нещодавно БЕБ на Київщині вилучило понад 760 тис. літрів пального невідомого походження.

https://esbu.gov.ua/news/beb-na-kyi...zhu-azs-cherez-iaku-prodavaly-neiakisne-palne

Вкладення

• 6523c67d1e47a190689737.jpg
    6523c67d1e47a190689737.jpg
    525.8 КБ · Перегляди: 24
Місто
Харьков
Сегодня ездил на плановое ТО по газу, была жалоба на плавающие обороты и такое чувство что подъедает и бензин когда авто работает на газу, (у них все по предварительной записи, через 5 дней от даты моего звонка вечером позвонил мастер, уточнил какие жалобы на работу и какие мои пожелания по ремонту, назначил время на сегодня) так вот приехал к ним, мастер занимается обслуживанием и я завел разговор что и где по качеству газа, на каких заправках заправляться постоянно а на каких в крайних случаях, так вот он порекомендовал Авиас сказал что если хочу как можно реже с ним встречаться заправляться нужно на этой заправке, это именно по газу, мастеру порядка 45 лет, почти всю жизнь занимается обслуживанием ГБО (очень щепетильный и дотошный до любой мелочи, что касается ремонта, сразу видно специалиста), думаю откаты с Авиаса он не получает, из минусов он сразу сказал что дурят на объеме, на 20литрах порядка одной-двух литров точно улетает в никуда

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Цікавий досвід із крайньою заправкою на ANP/Авіас: на колонці було два пістолета із позначкою А95, взяв перший-липший і почав танкувати через додаток. Підбіг заправщик і каже "дура на касі каже нізя заправлять звідтам, треба зупинити". На той момент затанкувало вже біля 35л, і поки я дьорнувся до пістолету, влило ще 2л і само відстрелило.

Повернув пістоля на колонку і пішов виясняти, якого милого і чи заправило мене раптом якоюсь водою. Тітка віддала чек і пояснила, що типу в тому резервуарі вже мало бензи. Я кажу а чого тоді не повісили табличку на пістолет, і заправщик був не в курсі - накричала на того хлопаку і відправила за табличкою.

Я собі поїхав, прислуховуючись до авто, чи часом поведінка не зміниться, і помітив, що якось помітно краще авто почало реагувати на педальку газу. І ото закралася в мене думка, а чи не танкують вони з одного пістоля А95 для державних і аварійних служб, а з іншого пістоля - пересічним, трошка більше розбадяжене? Може, звичайно, то все дурня, але в часи, коли дійсно було мало А95 в резервуарах, табличка із попередженням висіла на всіх пістолетах і усіх колонках заправки.

omni

необмежено придатний
Місто
Запоріжжя
Телефон
moto g84 5g
Сегодня ездил на плановое ТО по газу, так вот он порекомендовал Авиас сказал что если хочу как можно реже с ним встречаться заправляться нужно на этой заправке, это именно по газу, мастеру порядка 45 лет, почти всю жизнь занимается обслуживанием ГБО (очень щепетильный и дотошный до любой мелочи, что касается ремонта, сразу видно специалиста), думаю откаты с Авиаса он не получает
Ну если талончик с направлением от Иван Иваныча не дал на заправку тогда не получает откаты )))
Post automatically merged:

Цікавий досвід із крайньою заправкою на ANP/Авіас: на колонці було два пістолета із позначкою А95, взяв перший-липший і почав танкувати через додаток.

Я собі поїхав, прислуховуючись до авто, чи часом поведінка не зміниться, і помітив, що якось помітно краще авто почало реагувати на педальку газу. І ото закралася в мене думка, а чи не танкують вони з одного пістоля А95 для державних і аварійних служб, а з іншого пістоля - пересічним, трошка більше розбадяжене?
Сколько заправляюсь на Авиас/ANP то заправщики только рады если сам через приложение заправился и им вообще пофиг на какой колонке я это делаю.

Андрюх@dp.ua

Пенсіонер
Місто
Дніпро - мій рідний дім
Телефон
дивись підпис
Можливо не в ту тему, але все ж спитаю тут. На смарті встановлений додаток "Jet", колишній "Energy". А ось в Гугл Маркеті знайти цей додаток не можу. І навіть, коли дивлюсь всі встановлені у моєму акаунті, то його все-рівно там немає. Хоча в додаток вхожу, топливо придбати можу. Як це?

Місто
Київ
Телефон
OnePlus 8T
Цікавий досвід із крайньою заправкою на ANP/Авіас: на колонці було два пістолета із позначкою А95, взяв перший-липший і почав танкувати через додаток. Підбіг заправщик і каже "дура на касі каже нізя заправлять звідтам, треба зупинити". На той момент затанкувало вже біля 35л, і поки я дьорнувся до пістолету, влило ще 2л і само відстрелило.

Повернув пістоля на колонку і пішов виясняти, якого милого і чи заправило мене раптом якоюсь водою. Тітка віддала чек і пояснила, що типу в тому резервуарі вже мало бензи. Я кажу а чого тоді не повісили табличку на пістолет, і заправщик був не в курсі - накричала на того хлопаку і відправила за табличкою.

Я собі поїхав, прислуховуючись до авто, чи часом поведінка не зміниться, і помітив, що якось помітно краще авто почало реагувати на педальку газу. І ото закралася в мене думка, а чи не танкують вони з одного пістоля А95 для державних і аварійних служб, а з іншого пістоля - пересічним, трошка більше розбадяжене? Може, звичайно, то все дурня, але в часи, коли дійсно було мало А95 в резервуарах, табличка із попередженням висіла на всіх пістолетах і усіх колонках заправки.
Была такая точно ситуация на БРСМ, только заправщик успел подбежать и выдернуть пистолет, говорит, что нельзя с этого пистолета заправляться. Так что не только на Авиас есть "спецпистолеты". Непонятно только - это для друзей они или наоборот для врагов.

Зверху