Про вакцинацію

Коронавірусна хвороба (COVID-19)

• Не хворів

Голосів: 84 25.0%
  • Перехворів декілька разів

Голосів: 17 5.1%
  • Перехворів в тяжкому стані

Голосів: 8 2.4%
  • Перехворів в легкому стані

Голосів: 81 24.1%
  • Перехворів в середньому стані

Голосів: 57 17.0%
  • Вакцинувався; без побічних

Голосів: 178 53.0%
  • Вакцинувався; з побічними

Голосів: 48 14.3%
  • Вакцинуватися не збираюсь

Голосів: 37 11.0%
  • Є летальні випадки серед родичів чи знайомих

Голосів: 64 19.0%
  • Не вакцинувався, але планую

Голосів: 8 2.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
Янус, так примусова ж вакцинація і є охорона здоров'я ;)
Це вам в мордор
Це тобі, Кнедличе, до божевільні.
Йдеться ж не про примусове щеплення від, скажімо, сифілісу.
В ситуації на кшталт поточної, якщо кількість вакцини перевищує кількість охочих, має бути саме примушення.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
отказался от прививки
А что это по сути, как это должно быть реализовано на практике?
Звонит семейный - предлагает записаться на прививку, при отказе или отсутствии семейного - заказное письмо на адрес прописки(как это делается со штрафами с камер) с момента получения или возврата отправителю есть условно 30-60 дней(на случай если человек в отпуске или по иным уважительным причинам прям сейчас не может) что бы отзовниться семейному или зайти в центр вакцинации и согласовать/сделать прививку. По прошествии этого срока - засчитывается отказ в вакцинации и делается соответсвующая запись в базе.
В Україні нема прописки :) більше 60% живуть не за місцем реєстрації.
Розкажи, що немає "прописки" зебілам Федорову і іншим жижеталізаторам.

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Це вам в мордор
В ситуації на кшталт поточної, якщо кількість вакцини перевищує кількість охочих, має бути саме примушення.
Ні, не має. Це пряме порушення прав людини. Знову, ми - не мордор, а на дворі не воєнний час, коли обмежуються права людини.

Останнє редагування:
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra

У Національному дорадчому комітеті Канади з питань імунізації (NACI), який консультує уряд стосовно вакцинації проти COVID-19, радять використовувати препарати Pfizer або Moderna для другого щеплення після вакцинації AstraZeneca індійського виробництва.

Це рішення ухвалено на основі "нових доказів наявності потенційно кращої імунореакції від такого змішаного використання".

“Вакцина mRNA тепер вважається пріоритетною для введення другої дози особам, які отримали перше щеплення вакциною AstraZeneca/Covishield”, - зазначається у повідомленні відомства.

У NACI також визнали обидві mRNA-вакцини (Pfizer, Moderna) взаємозамінними.

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
Це вам в мордор
Ні, не має. Це пряме порушення прав людини. Знову, ми - не мордор, а на дворі не воєнний час, коли обмежуються права людини.
Права человека заканчиваются там, где начинаются права других людей или появляется угроза государственной безопасности

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Це вам в мордор
Права человека заканчиваются там, где начинаются права других людей или появляется угроза государственной безопасности
Це дуже вільна інтерпретація та екскюз для насильства стосовно громадян. В законодавствах нормальних країн точно описані всі умови обмеження прав та свобод громадян.
Post automatically merged:

Ні, не має. Це пряме порушення прав людини.
Отакої! А відмова бидла від вакцинації хіба не є прямим порушенням мого права жити в оточенні вакцинованих?
Існує широкий спектр причин відмови від вакцинації, думаю, що некоректно все зводити до слова на "б*".
Ось, почитайте, є цікаве дослідження "затюканого" історика з сусідньої мордорської країни, в якому він дослідив причини колаборації https://www.svoboda.org/a/28830800....u4wJs3MHUQhtVdRzLp4zicmqDNwV8hI5PlLKAzhCT3I0k

Останнє редагування:

roleme

спостерігач
Місто
Польща
Телефон
iPhone 12
Отакої! А відмова бидла від вакцинації хіба не є прямим порушенням мого права жити в оточенні вакцинованих?
Нема такого права, ти ще скажи що маєш право жити в суспільстві де дебілів не більш ніж 25%

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Действительно принуждать к вакцинации, увы никто не будет, куда более вероятный вариант ограничения в правах. Например, хочешь в кино - ПЦР, хочешь в ресторан - ПЦР, хочешь на концерт - ПЦР. Хочешь за границу - ПЦР(Впрочем это уже сейчас есть). Ну и ПЦР действует 72 часа. Очень дорого будет постоянно их делать или покупать.
Я почти уверен что со временем что-то подобное, но в куда более легкой форме будет введено. Правда знакомые антиваксы уже обсуждают как бы и где бы купить справку о вакцинации без вакцинации. Так что жопа у нас закончится не скоро.

Olexa

Rdr, smtms wrtr
Місто
Київ
Телефон
UMC прямий
ти ще скажи що маєш право жити в суспільстві де дебілів не більш ніж 25%
Авжеж маю! Тільки це моє право систематично порушується.
Niestety, mamy teraz nieco ponad 70% tych kretynów, proszę pana.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Нагадали черги за заграном з біометрією після отримання безвіза. Всі ПГМ-ні ломанулися.

• Like
Реакції: idea
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Действительно принуждать к вакцинации, увы (❗❗❗❗❗❗❗❗❓❓❓❓❓❓) никто не будет, куда более вероятный вариант ограничения в правах. Например, хочешь в кино - ПЦР, хочешь в ресторан - ПЦР, хочешь на концерт - ПЦР. Хочешь за границу - ПЦР(Впрочем это уже сейчас есть). Ну и ПЦР действует 72 часа. Очень дорого будет постоянно их делать или покупать.
Я почти уверен что со временем что-то подобное, но в куда более легкой форме будет введено. Правда знакомые антиваксы уже обсуждают как бы и где бы купить справку о вакцинации без вакцинации. Так что жопа у нас закончится не скоро.
Я от читаю вас й розумію, наскільки наше суспільство травмоване совком..... :(
Вище згадав про досвід Польщі - країни, з якою ми межуємо, але між нами наче культурна прірва у 💯 років. Тамтешній уряд заохочує людей вакцинуватися не лише якісними просвітницькими кампаніями, а... призами, розіграшами автівок. Ось це називається гідністю, а не створення ґетто та булінг тих, хто відмовляється з купи (!!!!!) різних причин, отримати вакцинацію (стан здоров'я, особливості здоров'я, відсутність якісного пояснення, як вплине вакцина саме на цю на людину, як можна працювати з негативними наслідками вакцинації).

Чому травма, бо в совку всіх людей вважали населенням, об'єктом для досліджень, а тих, хто висовувався "підрізали" ножицями в прямому та непрямому сенсі.

Будьмо людьми, розвиваймо емоційний інтелект, друзі.

• Like
Реакції: Inn@
Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
чо делать то надо, бро? :unsure:
Людьми бути :) Якщо знаєте когось, хто вагається стосовно вакцинації - говоріть з ними. Я от зі своїми рідними, колегами, друзями спілкуюся про це, стараюся вислуховувати різні точки зору та розуміти їх. У них теж є друзі та колеги й так далі.

Можете кави/тархуна/кег пива виставити, якщо ви зацікавлені в цьому дуже й вас зрозуміють, але поставити умову, що крім вакцинації та людина теж знайде таких невпевнених й виставить їм тархусик/пивасик/каФФку :) Ну, й так в циклі й буде колективний імунітет.

PS Про цей ефект навіть фільм було знято.

Останнє редагування:

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Людьми бути :) Якщо знаєте когось, хто вагається стосовно вакцинації - говоріть з ними. Я от зі своїми рідними, колегами, друзями спілкуюся про це, стараюся вислуховувати різні точки зору та розуміти їх. У них теж є друзі та колеги й так далі.
Бро, вот скажи честно, как ты думаешь, вот я - Потапапапа разговариваю со своими коллегами, друзьями, родными? Просвещаю их на тему вакцинации и агитирую за это? Или я сижу молча, засунув язык в жопу? Как ты считаешь?...
И если ты (я надеюсь что) понимаешь что ответ на мои вопросы "Конечно ДА! Я понимаю это" - тогда другой вопрос: а к чему твои советы тогда тут??? Кому они?? Ты либо думаешь что тут есть упоротые антиваксы?

Місто
🟦🟨
Телефон
Піксель
Бро, вот скажи честно, как ты думаешь, вот я - Потапапапа разговариваю со своими коллегами, друзьями, родными? Просвещаю их на тему вакцинации и агитирую за это? Или я сижу молча, засунув язык в жопу? Как ты считаешь?...
И если ты (я надеюсь что) понимаешь что ответ на мои вопросы "Конечно ДА! Я понимаю это" - тогда другой вопрос: а к чему твои советы тогда тут??? Кому они?? Ты либо думаешь что тут есть упоротые антиваксы?

Я думаю, що тут нормальні люди, але можуть вмикати фанатичний "напалм-стайл" з причин, які я вище описував :'(
Post automatically merged:

Напоїти до безтями і затягти на вакцинацію? Це ідея ;-)
тут же ж мета не просто зробити, щоби хтось вакцинувався проти своєї волі, а знайти симпатика :)

Останнє редагування:
Зверху