Про вакцинацію

Коронавірусна хвороба (COVID-19)

• Не хворів

Голосів: 84 25.0%
  • Перехворів декілька разів

Голосів: 17 5.1%
  • Перехворів в тяжкому стані

Голосів: 8 2.4%
  • Перехворів в легкому стані

Голосів: 81 24.1%
  • Перехворів в середньому стані

Голосів: 57 17.0%
  • Вакцинувався; без побічних

Голосів: 178 53.0%
  • Вакцинувався; з побічними

Голосів: 48 14.3%
  • Вакцинуватися не збираюсь

Голосів: 37 11.0%
  • Є летальні випадки серед родичів чи знайомих

Голосів: 64 19.0%
  • Не вакцинувався, але планую

Голосів: 8 2.4%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    336

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
Как по мне, после первой волны и кучи смертей из-за отказов в госпитализации часть антиваксов пополнит статистику этих самых смертей, а вторая в страхе побежит вакцинироваться.
Зовсім ні. У нас вже були хвилі і вже були смерті, по ітогу зараз хочуть вакцинуватись ну може відсодків 20. Але цей відсоток і так був готовий вакцинуватись. Черг в ценрі вацинацій вистачило на 2 уікєнда, всьо - заїджай вакцинуйся, а людей чомусь нема.
Ця пандемія не має великого відсодку смерті. Люди ще якось можуть змінити думку, якщо це їх торкнеться особисто. А то шо там якийсь дядя Федя з сусідного села помер - ну хз, може він був хворий, може він від раку помер, а записали в ковідних (доречу про таке люди навіть тут писали, нібито процент загиблих завищують)

Ітого ми маємо пандемію, яка впливає на світову економіку і маємо великий процент противників вакцинації. І я не знаю що з цим робити

• Like
Реакції: idea
Місто
Бровари
записали в ковідних (доречу про таке люди навіть тут писали, нібито процент загиблих завищують)
Самі терапевти такі байки поширюють, одна з яких потім з ковідлом лягла у реанімацію.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
А кто-то им дает такую возможность? Пол страны это ~20 млн. Детей вроде вычитаем. Сколько остаётся миллионов 15? У нас есть возможность вакцинировать их?
В Одессе 4 центра вакцинации. Кто тебе не дает вакцинироваться?
Post automatically merged:

Зовсім ні. У нас вже були хвилі і вже були смерті, по ітогу зараз хочуть вакцинуватись ну може відсодків 20.
Потому и не хотят что понимают что в случае короны худо бедно место в больничке найдется. А если будут знать что место будет на 1 из 10 и не в теории а наглядно увидят - так сразу передумают.

Вообще бессмысленно обсуждать что можно было бы сделать. Меня в целом ситуация устраивает. Те же, кто рассказывает про чипизацию, потом сидят без денег на локдаунах. Я получаю вакцину которую в ином случае я бы получил. На мой доход локдауны не влияют. Ну а последствия короны у антиваксов - проблемы антиваксов.

Останнє редагування:

Янус

S/1979 S 2
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
Pixel 6a
А если будут знать что место будет на 1 из 10
то ничего не будет
Люди продолжают совершать преступления несмотря на наличие тюрем. А в прошлом еще и смертная кара была.

• Like
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
то ничего не будет
Люди продолжают совершать преступления несмотря на наличие тюрем. А в прошлом еще и смертная кара была.
Тогда будет естественная убыль антиваксов и заодно уменьшение нагрузки нас пенсионный фонд, тоже неплохо.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
webivan, хворіють, на жаль, не лише антивакси, і смертельно у т.ч.
Почти любая вакцина дает близкую к 100% защиту от госпитализаций. Судя по очередям в центрах вакцинации(которые закончились на 3 выходные вакцинации) у нас огромное количество латентных антиваксов, которые как бы не против но делать для этого ничего не хотят. Я могу понять тех кому на вакцинацию надо ехать в соседнюю область, потому что у них в области центра вакцинации нет. Но не трех у кого в городе центр вакцинации и не один и они не идут и ноют что кошмар, там час надо в очереди постоять и доехать в центр вакцинации, хочу в поликлинике под домом или никак. Разницы большой между ними и антиваксами не вижу. Тот же пофигизм к собственному здоровью и тот же естественный отбор.
Так что увы, реальность показывает что даже значительная часть 19%, которые якобы готовы сейчас сделать прививку по факту сделали бы ее только в поликлинике под домом если бы их позвали...

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
у нас огромное количество латентных антиваксов, которые как бы не против но делать для этого ничего не хотят.
Вот смотри, ситуация. Я как-бы хочу вакцинироваться, и поехал бы в МВЦ, но у нас на работе обещают, что приедет бригада в офис и там вакцинируют тех кто записался (и есть надежда на файзер), по этому жду пока в офисе уколят, так как китайская самая менее желанная)

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
у нас огромное количество латентных антиваксов, которые как бы не против но делать для этого ничего не хотят.
Вот смотри, ситуация. Я как-бы хочу вакцинироваться, и поехал бы в МВЦ, но у нас на работе обещают, что приедет бригада в офис и там вакцинируют тех кто записался (и есть надежда на файзер), по этому жду пока в офисе уколят, так как китайская самая менее желанная)
Это вполне адекватно, получить на условный месяц позже, но пфайзер, при условии конечно что это ожидание не затягивается на пол года без конкретных сроков

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
ні, ви повинні зараз
Это была попытка вписать всех антиваксов, про которых говорит Вебиван, под частный случай, она не удалась.
Понятно, что продолбано всё, включая информационную политику и люди потеряли ориентиры. Даже пример Горецкого из той же серии. Мне он близок, у нас то же самое на работе. Что-то когда-то будет. Может быть.
У меня есть заинтересованность и возможность, пообщался с человеком в организации, который реально знает, что им обещали - так вот ничего не обещали, и тем более, что это будет пфизер - что в наличии будет, то и будет.
Но это все равно частный случай, большинство, мне кажется, просто ждут чтобы пфизер и чтобы по записи с сегодня на сегодня, без очереди и в районной поликлинике. И тогда, они подумают.
Не в нашей ситуации, ребята.

Місто
Бровари
Районна поліклініка не для всіх зручно і не у всіх під боком.

Я за те, щоб вакцина була доступна для всіх і всюди. Хочеш - МВЦ, хочеш - поліклініка. Але також за те, щоб першість мали групи ризику, а не вікові.

То я так розумію, що бюджетний файзер, який замовили для будинків пристарілих, 80+ та лікарів, тепер за корупційні схеми іде по айті-фірмам?

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
за те, щоб вакцина була доступна для всіх і всюди. Хочеш - МВЦ, хочеш - поліклініка
Я теж. І ще за те, щоб при владі не було дебилів і ворогів, щоб ніхто не хворів і щоб всі були щасливі. Але ми тут у реальному світі живемо. І треба бути дорослими і приймати рішення в тих, поганих умовах, в яких ми опинились.
також за те, щоб першість мали групи ризику, а не вікові.
А вікові хіба не група ризику?
80+ та лікарів, тепер за корупційні схеми іде по айті-фірмам
Ще раз, айті-фірмам про пфайзер ніхто навіть не натякав, я трохи чимось керую в великій айті-фірмі, брав інфу з перших рук. Так само, як і про дати і доступність взагалі.
Працівникам іноді транслюються чиїсь вологі фантазії.

Місто
Бровари
Я теж. І ще за те, щоб при владі не було дебилів і ворогів, щоб ніхто не хворів і щоб всі були щасливі. Але ми тут у реальному світі живемо. І треба бути дорослими і приймати рішення в тих, поганих умовах, в яких ми опинились.
Підтримую. Виконую.
А вікові хіба не група ризику?
Є пацієнти, з діабетом, хворобами серця, імунодефіцитом, раком тощо але молодші за 65+. Вони не в групах ризику згідно процедур мозу.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Я так розумію, що по-перше вікові і ті що ти назвав, перетинаються відсотків на 90%, а по-друге, вважаючи на те, як працює держ. медицина, якось окреслити саме такі групи неможливо. Тож маємо те що маємо і це не так вже й погано в усій цій історії :)

• Like
Місто
Бровари
Я так розумію, що по-перше вікові і ті що ти назвав, перетинаються відсотків на 90%,
Це ти дивишся від зворотнього, що у групі 65+, як правило є супутня патологія.
Але якщо зайти у будь-яку онкологію, то там відсотків 90 молодші за 65. Так само особи з імунодефіцитом не доживають такого віку.
Але так, щоб виконати таку забаганку, це треба сильно хотіти. Відкрити пункти щеплень в онкодиспансерах, серцевих і інфекційних відділеннях та внести відповідні рубрики під час запису онлайн, а головне змінити постанову.

Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Так само, як і про дати і доступність взагалі.
Так, ти правий, ніхто не обіцяв, що буде пфайзер, сказали, дізнаєтесь за день до вакцинації (це може бути пфайзер, астра-зенека, короновак), але є ймовірність що це не буде сіновак, лише тому не йду в МВЦ. На даний момент є лише офіційна інформація, що списки бажаючих передані до МОЗ, МОЗ зі своєї сторони пообіцяв що за один день в офісі буде вакцинація для 50 людей згідно списків, тому це все буде не за один день і не факт що однією вакциною. Якщо що, то моя контора належить до критичної інфраструтктури

Місто
Одесса
Телефон
Xiaomi Redmi 4X
Тут можно посмотреть порядок цифр по вакцинам на складах. Имхо, вакцинировать будут тем, что имеет меньший срок годности и есть в бОльшем количестве. Например, астрозенеки в Одессе почти нет, держат на вторую дозу хочу верить.
Post automatically merged:

Есть местные и региональные склады, не тот отбор выбрал. Хватает астрозенеки у нас на вторую дозу.

Останнє редагування:
Зверху