Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
Укренерго: в суботу відключень світла не буде
Споживачів закликали ощадливо використовувати електроенергію.

Місто
селище Козлів
Побутова енергетика - Богодухівський район Харківської області.
«Дехто вважає, що влітку вітряки майже непродуктивні. Не згоден. Вони літом працюють краще, ніж сонячні панелі взимку».
«Сонячні панелі на 3,2 кВт за серпень 2024 року видали 403 кВт*г, за грудень 2023-го – 45 кВт*г. Вітряк номінальною потужністю 5 кВт в серпні 2024-го сгенерував 84 кВт*г, у грудні 2023-го – 359 кВт*г."»

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Трохи погуглив - 5кВт по вітру це досить велика конструкція...

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Ronald R. не з'їзжай з теми, ти зрозумів, про шо я. І це не генератор.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Я дав посилання - там плейліст на 20 з лишком відосов
Тут воно вставилося як одне відео
А що це у вашій реальності?
У реальності людей це, як не дивно, лопасті! Під "п'ятірку" це 3 штуки по 2-2.5м мінімум. Діаметр вертикальних вітряків також під 3м - крутний момент ніхто не відміняв.

Місто
селище Козлів

Темі - 90 днів!
Перші підсумки, перші рекорди :)

Один місцевий шукач прутнів в темряві, який сам того не бажаючи підказав автору хльостку та клікебельну назву для теми, пильний нагляд та доброзичливі поради представників "Команди форума"
та звичайно ж щира підтримка палкого шанувальника третього сектора Юніон-Скверу, який після довгих та болісних роздумів таки виявив у автора теми ознаки наявності Інтелекту, хоча і Штучного - все це разом і привело до сьогоднішнього визначного результату - за ці неповні 3 місяця існування, перегляди теми перевищили на 5-10 відсотків тему БезУглої, яка існує вже більше року! З точки зору банальної арифметики, середньодобова зацікавленість місцевих глядачів/читачів/серфінгістів Енергетикою (або розумакою, чи може неіснуючим на мапі України селом Козниці) в п'ять разів перевищує інтерес до особи, яка, на превеликий мій жаль, надовго споганила та зробила узагальненим в Україні дуже гарне та красиве ім'я, яке з гордістю носила моя прабабуся.
Але цей коефіціент 5 до 1 у бік, будемо рахувати що хоч трошечкі, до здорового глузду, не може не тішити... :)
З чим усіх причетних, не дуже і зовсім не причетних - поздоровляю! (y)

Останнє редагування:
Місто
Куренiвка
Телефон
C75,MC100,S930,Mi Max2
Місто
Киев
Думаю відремонтувати його можна, навіть розширювальний бак не відірвало. Можливо Ахметову вигідніше новий виклянчити за державні кошти або з іноземної допомоги

Місто
Киев
Місто
Київ
Телефон
Samsung Galaxy S22Ultra
А схоже на котел для ТЕС.
Все таки трансформатор

Організатори акції, креативне агенство Port of Culture, не відкривають інформацію, з якого саме міста був вивезений трансформатор. “Виставлений трансформатор має свою історію – після обстрілу він палав добу, бо його неможливо було загасити. І, на жаль, через масштабні пошкодження його неможливо відновити. Цей трансформатор, як і десятки інших, постраждав внаслідок чисельних атак ворога на українські теплоелектростанції. Його привезли та встановили в центрі Києва, аби показати українцям, як виглядають енергетичні об’єкти після обстрілів,” – кажуть організатори.

За задумом агенства, встановлений об’єкт дає можливість українцям особисто побачити та оцінити масштаб руйнувань енергетики, стати свідками енергетичного терору нашої країни, який призводить до вимушених відключень світла.

Зверху