Темі - 90 днів!
Перші підсумки, перші рекорди
Один місцевий шукач прутнів в темряві, який сам того не бажаючи підказав автору хльостку та клікебельну назву для теми, пильний нагляд та доброзичливі поради представників "Команди форума"
та звичайно ж щира підтримка палкого шанувальника третього сектора Юніон-Скверу, який після довгих та болісних роздумів таки виявив у автора теми ознаки наявності
Інтелекту, хоча і Штучного - все це разом і привело до сьогоднішнього визначного результату - за ці неповні 3 місяця існування, перегляди теми перевищили на 5-10 відсотків тему БезУглої, яка існує вже більше року! З точки зору банальної арифметики, середньодобова зацікавленість місцевих глядачів/читачів/серфінгістів Енергетикою (або розумакою, чи може неіснуючим на мапі України селом Козниці) в п'ять разів перевищує інтерес до особи, яка, на превеликий мій жаль, надовго споганила та зробила узагальненим в Україні дуже гарне та красиве ім'я, яке з гордістю носила моя прабабуся.
Але цей коефіціент 5 до 1 у бік, будемо рахувати що хоч трошечкі, до здорового глузду, не може не тішити...
З чим усіх причетних, не дуже і зовсім не причетних - поздоровляю!