Підприємці-спрощенці (за спрощеною системою оподаткування)

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
ФОП-єдиноподатківці (спрощена система оподаткування)

tax.gov.ua сайт ДПС || ✎ ЗІР Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс
0 (800) 501-007 по Україні, ✆ +380 (44) 454-1613 із-за кордону || ✉ [email protected]
Електронні кабінети cabinet.tax.gov.ua платника податків, portal.pfu.gov.ua портал е-послуг ПФУ (перевірка сплати ЄСВ)
— — —
☝️ Податковий календар: taxer.ua, СОТА

Причина: виправлена е-адреса
Останнє редагування модератором:
Місто
Харків
Телефон
Samsung A52
Уважаемые, а кто подскажет, что случилось с ЛК?
Там в "Состоянии расчетов с бюджетом" всё стало абсолютно некликатебельное.
Не могу никакую детализацию глянуть, что и когда.
По общим двум строкам титульной таблицы только понял, что по ЕСВ так ничего и не списалось за первый и второй квартал. (но, как наслышан - это массовая проблема).

Как теперь добираться до более детализированной инфомации?
Вроде на второй заход стало кликатебельным.
Надо куда правее нажимать от описания самого налога.
Отбой тревоги.

Місто
Київ
на носі вже 18.10.21, а подвійне нарахування далі висить. Що з цим робити

Нарах. плат. самост. о.п. по строку (декл.термiн спл. пот.рiк) Нарахування єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соцiальне страхування N ________ вiд ________ терм.спл. 09.02.2021

Місто
Харьков
Что значит новый столбец в «стані розрахунків з бюджетом» «Не застосована штрафна санкція (передбачена відповідно норм ПКУ)»?

c0rax

Интернет-провайдер
Місто
Киев
Телефон
Galaxy Z Fold 3 / P30 Pro
Кто-то пользуется бесплатным ПРРО, кто каким ?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2
Кто-то пользуется бесплатным ПРРО, кто каким ?
Читал, но я так понял они предоставляют услугу для тех, кто продает только онлайн через интернет или все могут пользоваться? Им вообще не нужно ни за что платить?

Себастьян Перейро

торговець чорним деревом
Місто
Михайлівка
Телефон
Lenovo P2

Mathias

Я - голос в ваших ушах
Місто
Киев
Телефон
iPhone XR, Huawei E5573
Форвард в этом месяце даёт 1% с дебетки на налоги и штрафы. Где-то есть возможность без комсы их картой оплатить ЕСВ? Потому что я не припоминаю мест, где не брали бы хотя бы 1%.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Це точно? Я вчора (2 січня) сплачував ЄСВ за 3 місяці, уважно перевіривши IBAN як в Таксері, і в кабінеті платника податків. Щойно звірив з платежем минулого кварталу: це той самий рахунок.

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
А що тут заважало перевірити рахунки?
Так перевіряв безпосередньо перед проведенням платежу на тому ж офіційному сайті, тільки в особистому кабінеті (cabinet.tax.gov.ua, розділ "стан розрахунків з бюджетом").

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
2 січня треба було оплачувати, коли ніде нічого не працює?
Вперше чую, що для того, щоб провести переказ за реквізитами, потрібно, щоб якесь "щось" працювало. Система електронних платежів працює – і цього достатньо. Оплачував у визначені урядом терміни, уважно перевіривши реквізити на офіційному сайті + у Таксері. Де тут "нетерплячка"?

Місто
Bielsko-Biała, PL | Нікополь | Цумань
Телефон
Poco X3 Pro
Так перевіряв безпосередньо перед проведенням платежу на тому ж офіційному сайті, тільки в особистому кабінеті (cabinet.tax.gov.ua, розділ "стан розрахунків з бюджетом").
Ну так не оновлюють там рахунки так швидко.

Місто
Телефон
Poco X3 Pro
2 січня треба було оплачувати, коли ніде нічого не працює?
Вперше чую, що для того, щоб провести переказ за реквізитами, потрібно, щоб якесь "щось" працювало. Система електронних платежів працює – і цього достатньо. Оплачував у визначені урядом терміни, уважно перевіривши реквізити. Де тут "нетерплячка"?
Ви забули, де живете і який рівень відповідальності у податківців?

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
А от цього я не знав і був впевнений, що на офіційному сайті податкової в кабінеті платника завжди найактуальніша інформація...
Не підкажете, повернення відбудеться автоматично, чи потрібно для цього пройти сім кіл пекла бюрократії?

Місто
Телефон
Poco X3 Pro
А от цього я не знав і був впевнений, що на офіційному сайті податкової в кабінеті платника завжди найактуальніша інформація...
Не підкажете, повернення відбудеться автоматично, чи потрібно для цього пройти сім кіл пекла бюрократії?
от цього якраз не знаю. думаю, завтра можна буде звернутися у банк або податкову, з'ясувати.

Місто
Киев
Телефон
Е71&D780

Плюс, невже така нетерплячка, що 2 січня треба було оплачувати, коли ніде нічого не працює?
Не треба нагнітати
Коди бюджетної класифікації для податків ФОПів-2022:
18050400 — єдиний податок ФОП;
71040000 (символ рахунку 204) — ЄСВ для ФОП.

Для цих видів податків нічого не змінилось, людина заплатила і все зарахується як треба

Як приклад https://kyiv.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/

Місто
Łódź
Телефон
Xiaomi 12X 8/128
Okey, дякую за інформацію. Вважаю, варто почекати, і якщо протягом нехай тижня платіж не відобразиться в кабінеті платника податків, тоді вже буду вирішувати проблему.
Хоча припускаю, що оплатив правильно: не могли ж збрехати водночас і Таксер, і КПП: і там, і там відображався один і той самий IBAN.
71040000 (символ рахунку 204) — ЄСВ для ФОП.
"Символ рахунку" – це код у призначенні платежу (після "*;"), чи щось інше?

От скриншот платежу з банківської виписки:

Вкладення

• IMG_20220103_225205.jpg
    IMG_20220103_225205.jpg
    123.1 КБ · Перегляди: 31
Зверху