al-m

red-*****.com
Місто
Херсонская обл.
Телефон
Samsung
Raiffeisen
BANK

raiffeisen.ua
521 з мереж «Vodafone Ukraine», +380 (68) 490-0888 з мереж «Київстар», 0 (800) 500-500 по Україні, +380 (44) 490-8888 із-за кордону || ✉ [email protected]
iNET-банкінґ online.aval.ua Raiffeisen Online | Raiffeisen Online мобільні застосунки

β Мобільні застосунки "MyRaif" для закритого бета-тестування | Спільнота в Telegram

Причина: бета-тестування
Останнє редагування модератором:
Місто
Харків
В Райф карты 2 можно открыть бесплатно? Или 3 чтоб были на 1 счету и бесплатные.
И пластик где получить?

Місто
Івано-Франківськ
Телефон
Xiaomi Redmi 10
Де можна вибрати категорії Фішка на сайті?
Post automatically merged:

В Райф карты 2 можно открыть бесплатно? Или 3 чтоб были на 1 счету и бесплатные.
И пластик где получить?
Тільки по запрошення від банку.

Місто
Харків
А через скільки картка фішка від райфу і окко об'єднаються? Як я буду про це знати. Чи треба щось робити?
Хочу отримати на 30 днів 5% на бенз + 3% на магазини

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Як я буду про це знати. Чи треба щось робити?
Потрібно щоби фінансовий номер був таким самим, як номер акаунта фішка. Доєднання випущеної картки VISA Фішка до акаунта Фішка відбувається протягом одного-двох днів після випуску VISA Fishka. Про це надходить смс.

Місто
Харків

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Кешбек фішка дає кожного місяця чи якось по закінченню
Почитай правила

Там деякі бонуси наступного дня вже доступні, деякі бонуси раз на місяць доступні, а видно їх лише після проводки.
Тому вчи матчастину і потім задавай конкретні питання.

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
А через скільки картка фішка від райфу і окко об'єднаються? Як я буду про це знати. Чи треба щось робити?
Хочу отримати на 30 днів 5% на бенз + 3% на магазини
В мене після випуску картки Райфу згенерувало нову картку Фішка. Як результат, пропали всі старі бали та історія. Через кол-центр відновили стару картку. Картка Райф залишилась в додатку, але бали за заправку з карткою Райф не нарахувало. Після чергового звернення в КЦ нарешті об'єднали стару Фішку з карткою Райфу. Тож, цей процес не завжди спрацьовує в автоматичному режимі.

Місто
Харків
Я так зрозумів поки не приєдналися картки краще не проводити операції?
І який штрих код картки фішка показувати, тей що в додатку чи на картці фішка від райфу?

Місто
Харків
Ну от я буду купувати пальне на окко. Вони просять фішку. В мене є штрих код в додатку фішки та на зворотному боці картки фішка від райфу

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
В мене є штрих код в додатку фішки та на зворотному боці картки фішка від райфу
Для картки Fishback 2.0 вимагалося сканувати саме той штріх-код, що на банківській карті. (Окремо зазначено, що багато бонусів дають виключно в такій комбінації).
Карткою VISA FISHKA я жодного разу не платив за пальне. Має бути в правилах зазначено, що і як.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
А які варіанти отримати саме пластик Фішки?
На сайті Райфу є згадка про придбання його на АЗС ОККО. А якщо оформити карту в MyRaif, тільки у відділенні, чи можна замовити на НП, або інші варіанти?

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
А якщо оформити карту в MyRaif, тільки у відділенні, чи можна замовити на НП, або інші варіанти?
Спочатку оформлюєш віртуалку, а потім через чат замовляєш пластик. Була доступна доставка в поштову службу.

fnm

Місто
Полтава-Сіті
B марте звонил на горячюю, чтобы перестраховаться отключить теперь уже платные sms по райфкарте. Сказали, что у меня sms давно отключено и включено PUSH. Сегодня приходит sms о будущих изменениях в правилах обслуживания, РUSH не приходит :)

Місто
Харків
Райф при оплаті карткою ще бере комісію на новій пошті , з особистих, так і повинно бути?

Місто
Киев
Телефон
Apple iPhone SE
Райф при оплаті карткою ще бере комісію на новій пошті , з особистих, так і повинно бути?
комісію бере нова пошта за "доставку" коштів відправнику, а з карти райфа знімає рівно ту суму, яку показує в додатку нп

Місто
Харків
комісію бере нова пошта за "доставку" коштів відправнику, а з карти райфа знімає рівно ту суму, яку показує в додатку нп
Та ні , з мене зняло ще 1% + 5грн в додатоку до комісії нп. В додатку так і пише комісія за переказ. Тупо брати її за свої кошти. Підтримка так нічого і не роз'яснила. Сказали що так тільки на новій пошті термінали налаштовані

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Та ні , з мене зняло ще 1% + 5грн в додатоку до комісії нп. В додатку так і пише комісія за переказ. Тупо брати її за свої кошти. Підтримка так нічого і не роз'яснила.
Тарифи:
14Комісія за списання коштів з рахунку при здійсненні переказу Р2Р з картки Райффайзен Банку на іншу картку через сервіси інших банків/провайдерів1% + 5 грн

Місто
Харків
Ну таке. От оплатив пром. Знов коміс.
І як же знати де його нема?

Зверху