al-m

red-*****.com
Місто
Херсонская обл.
Телефон
Samsung
Raiffeisen
BANK

raiffeisen.ua
521 з мереж «Vodafone Ukraine», +380 (68) 490-0888 з мереж «Київстар», 0 (800) 500-500 по Україні, +380 (44) 490-8888 із-за кордону || ✉ [email protected]
iNET-банкінґ online.aval.ua Raiffeisen Online | Raiffeisen Online мобільні застосунки

β Мобільні застосунки "MyRaif" для закритого бета-тестування | Спільнота в Telegram

Причина: бета-тестування
Останнє редагування модератором:

cat

Місто
Сумы
Телефон
iPhone 11, lifecell
Колись замовив картку Fishka від Райфу. Там були умови безоплатного користування щось накшталт 5000 грн витрат на місяць або 5000 грн середній залишок по картці. Тепер захотів глянути чи не змінились поточні умови. І щось не можу ані в додатку, ані в онлайн кабінеті знайти тарифів своєї картки чи показників виконання/невиконання умов безоплатності в поточному місяці (як, наприклад у Сенса). Підкажіть, де шукати цю інформацію?
Наче ж відмінили плату 39грн. Навіть для карток голд.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Колись замовив картку Fishka від Райфу. Там були умови безоплатного користування щось накшталт 5000 грн витрат на місяць або 5000 грн середній залишок по картці. Тепер захотів глянути чи не змінились поточні умови. І щось не можу ані в додатку, ані в онлайн кабінеті знайти тарифів своєї картки чи показників виконання/невиконання умов безоплатності в поточному місяці (як, наприклад у Сенса). Підкажіть, де шукати цю інформацію?
Це кредитка чи дебетна картка?

10 платежів на місяць. У випадку, коли був використаний кредліміт.
Подививтися можна в старому додатку. Обрати рахунок(саме рахунок, а не картку) і у властивостях подивитися "умови пакету".

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Це кредитка чи дебетна картка?

10 платежів на місяць. У випадку, коли був використаний кредліміт.
Подививтися можна в старому додатку. Обрати рахунок(саме рахунок, а не картку) і у властивостях подивитися "умови пакету".
Дебетна.
Post automatically merged:

Подививтися можна в старому додатку.
Оооо, прикольно. Старий додаток більш корисний, ніж новий. Рівень розробників аплікух наших банків вражає ;)

Priser

Все буде Україна!
Місто
Павлоград
Телефон
Samsung S10e, Snapdragon
Для дебетних карток скасували умови пакету. Раніше такий пункт точно був. Зараз немає.
Так, і я пам'ятаю, що був. Тримав на картці через це 5000 грн просто так, щоб не платити за пакет. А виявляється, це вже давно відмінили.

Місто
Кременчук
Телефон
Google Pixel 6a
Зверху