al-m

red-*****.com
Місто
Херсонская обл.
Телефон
Samsung
Raiffeisen
BANK

raiffeisen.ua
521 з мереж «Vodafone Ukraine», +380 (68) 490-0888 з мереж «Київстар», 0 (800) 500-500 по Україні, +380 (44) 490-8888 із-за кордону || ✉ [email protected]
iNET-банкінґ online.aval.ua Raiffeisen Online | Raiffeisen Online мобільні застосунки

β Мобільні застосунки "MyRaif" для закритого бета-тестування | Спільнота в Telegram

Причина: бета-тестування
Останнє редагування модератором:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Анкета до лямпочіки, якщо ваш акк у банку має прапорець, як "проблемний" клієнт, або раніше відмовився від кредитки у відділенні, або військовий.

Маю зарплатну в Райфів, все офіційно, але при видачі тої золотої картки, хтіли мені втулити другу картку (кредитку) - відмовився, то ж, підозрюю, теж маю "прапорець", бо оновлення анкети в додатку не спрацювало ні 16-го, ні 22-го. Більше спроб не робив.

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Більше спроб не робив.
Мені до цього також відмовляли. Хоча в додатку приходила пропозиція, останні 2 роки, коли натискав згоду просили довідку ок-7 і заповнити анкету і далі тиша.

Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
хтіли мені втулити другу картку (кредитку) - відмовився, то ж, підозрюю, теж маю "прапорець",
У відділенні та в підтримці менеджери стверджують, що для отримання 100 днів v.2 необхідно закрити наявну кредитку і чекати пропозицію на нову кредитку. Інша справа, скільки чекати. Були версії, що скорінг перетряхує клієнтів кожні 2 тижня або кожен місяць.

Місто
Дніпро
А в анкеті вказували що працюєте офіційно? стаж роботи, дохід в місяць?
Офіційно, стаж 1-3 роки, дохід у місяць не питали, схоже самі поставили на основі максимальної суми надходжень

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Прийшла картка. Все таки безкоштовно новою поштою. Іменна Віза голд.
А ось як би фішку замовляти як казала оператор то уже не безкоштовно.

Зверху