al-m

red-*****.com
Місто
Херсонская обл.
Телефон
Samsung
Raiffeisen
BANK

raiffeisen.ua
521 з мереж «Vodafone Ukraine», +380 (68) 490-0888 з мереж «Київстар», 0 (800) 500-500 по Україні, +380 (44) 490-8888 із-за кордону || ✉ [email protected]
iNET-банкінґ online.aval.ua Raiffeisen Online | Raiffeisen Online мобільні застосунки

β Мобільні застосунки "MyRaif" для закритого бета-тестування | Спільнота в Telegram

Причина: бета-тестування
Останнє редагування модератором:

LiquidStrm

>/dev/null
Місто
Banderstadt
Телефон
LG v60 5G
Анкета до лямпочіки, якщо ваш акк у банку має прапорець, як "проблемний" клієнт, або раніше відмовився від кредитки у відділенні, або військовий.

Маю зарплатну в Райфів, все офіційно, але при видачі тої золотої картки, хтіли мені втулити другу картку (кредитку) - відмовився, то ж, підозрюю, теж маю "прапорець", бо оновлення анкети в додатку не спрацювало ні 16-го, ні 22-го. Більше спроб не робив.

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Більше спроб не робив.
Мені до цього також відмовляли. Хоча в додатку приходила пропозиція, останні 2 роки, коли натискав згоду просили довідку ок-5 і заповнити анкету і далі тиша.

Останнє редагування:
Місто
Харків
Телефон
Ericsson A1018S
хтіли мені втулити другу картку (кредитку) - відмовився, то ж, підозрюю, теж маю "прапорець",
У відділенні та в підтримці менеджери стверджують, що для отримання 100 днів v.2 необхідно закрити наявну кредитку і чекати пропозицію на нову кредитку. Інша справа, скільки чекати. Були версії, що скорінг перетряхує клієнтів кожні 2 тижня або кожен місяць.

Місто
Дніпро
А в анкеті вказували що працюєте офіційно? стаж роботи, дохід в місяць?
Офіційно, стаж 1-3 роки, дохід у місяць не питали, схоже самі поставили на основі максимальної суми надходжень

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Прийшла картка. Все таки безкоштовно новою поштою. Іменна Віза голд.
А ось як би фішку замовляти як казала оператор то уже не безкоштовно.

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
О, в райфа завжди клієнт лох

застосунок «MyRaif» визначено основним каналом комунікації Банку з клієнтом: через нього він повідомляє про зміни тарифів, правил обслуговування, реквізитів рахунків. Інші способи інформування будуть припинені, а Банк покладає відповідальність на клієнта в разі, якщо він не встановив чи не отримав повідомлення в застосунок

Місто
Київ
О, в райфа завжди клієнт лох

застосунок «MyRaif» визначено основним каналом комунікації Банку з клієнтом: через нього він повідомляє про зміни тарифів, правил обслуговування, реквізитів рахунків. Інші способи інформування будуть припинені, а Банк покладає відповідальність на клієнта в разі, якщо він не встановив чи не отримав повідомлення в застосунок
Ну, можна поскаржитися рАгулятору ))))

Місто
Киев
Після подачі заявки на кредитку, скільки треба чекати?
Сьогодні заповнив анкету та надав ок5, і тиша

cat

Місто
Суми
Телефон
iPhone 11, lifecell
Місто
Днепр - Полтава
Купив картку Райфу за 50 грн у Варусі для кешбек покупок у Варусі. Завантажив додаток, пройшов всі їхні верифікації через дія підпис, результат - ідіть нахєр, віддалено ми вам нічого не відкриємо! Я так розумію, з того, що прочитав на останніх 2-х сторінках, це з-за того, що я військовослужбовець!? Так!? Тобто військовослужбовець на зараз прирівнюється вже до вокзального бомжа!? Хоча, чомусь є велике припущення, що бомжу мабуть таки відкрили би дебітну картку.😬

Місто
Lutsk
Телефон
SGS21U+iPhone SE2
бомжу мабуть таки відкрили би дебітну картку.
Навіть не уявляєте наскільки ви праві. Буквально минулого тижня писав в техпідтримку банку (звичайно, ніякого зворотнього зв'язку не отримав), що на картку їх банку просить колега через телеграм "позичити 8000 до вечора".

Місто
Київ
Зачем вы пишете в анкете, "военнослужащий"? Ясно, что после этого ни о каких кредитах можно не мечтать. Я, будучи в/сл, написал в анкете, что-то типа "колхозник-специалист", и через пару дней оформил карту "100 дней" с кредлимом 20к. Это ненаказуемо.

Зверху