Свавілля Інтертелекому

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
В таком случае какое отношение это имеет к закону "Про обращение граждан"?

Qwertивый,
я не о том.
Я о том, что если Интер считает, что тама что-то не так, то он обязан ИЗУЧИТЬ поданное и дать письменный ответ.
а вообще типа никакого...

Если прописано, что для закрытия я должен подать ЗАЯВЛЕНИЕ, то наверное мне надо дать заявление.
И если там нет всего, чего надо, то наверное мне надо дать ОФИЦИАЛЬНЫЙ ответ, а не рассказывать о СТРАШНОЙ ВНУТРЕННЕЙ ИНСТРУКЦИИ, которая на меня не распространяется.

Так вот, ты сейчас защищаешь Интер с тем же упорством, с которым мне рассказывали о СТРАШНОЙ ВНУТРЕННЕЙ ИНСТРУКЦИИ. А мне глубоко пенопластово, что есть в той инструкции. Есть общее законодательство.

Місто
Київ
Телефон
POCO F3
при взгляде на уже 5 страниц этой темы голову не покидает старый анекдот "яка країна такий і теракт".

SerP

@serhii13serp (tlg)
Місто
Одесса-мама
Телефон
Xiaomi Redmi 3
ты сейчас защищаешь Интер с тем же упорством, с которым мне рассказывали о СТРАШНОЙ ВНУТРЕННЕЙ ИНСТРУКЦИИ.
А твоё упорство в своей правоте не такое же? =)

А мне глубоко пенопластово, что есть в той инструкции. Есть общее законодательство.
Правильно. Общее законодательство. В нем сказано, что как заключил договор, так и расторгать надо. Я тебе даже слова юриста привёл. Как я понимаю, он тоже дурак, по-твоему?

PS Ты правда считаешь, что ЛЮБОЕ заявление попадает под действие закона об обращении? Например (повторюсь) - заявление с просьбой отключить МГ связь тоже попадает под этот закон?

Місто
Чернігів
Телефон
Mi6, Mi10TPro5G, FlyTS113
Дивну чувак проблему придумав)). До першого разу, коли хтось назветься його ім'ям і прізвищем, а на вимогу надати копію документа викличе поліцію.
Градус "адекватності" просто зашкалює))).
Здавалося б, купи пріпейд лайфселу без паспорта і радій життю. Наче тут ще не запорєбрік, де УСЕ за паспортом і де за подібні видрючування в'яжуть).
Той випадок, коли глибоко охлократичну публіку зґвалтували свободою і демократією :).

Місто
Чернігів
Телефон
А як би ти реагував на таку заяву від працівника оператора?

Абсолютно спокійно б реагував.
Чи вважаєш, що перший-ліпший з вулиці може назвати твоє прізвище і відключити тобі номер?

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Oleg_Ch, а чи не зустрічав у тексті те, що я пред'являв паспорт, ідентифікуючи себе.... Але просто заборонив його копіювати.

Місто
Чернігів
Телефон
Oleg_Ch, а чи не зустрічав у тексті те, що я пред'являв паспорт, ідентифікуючи себе.... Але просто заборонив його копіювати.

Добре, якщо навіть так. Але у компанії у такому випадку немає жодного матеріального підтвердження, що її працівник Вас ідентифікував перед відключенням номера і ви взяли відповідальність за це рішення. Уявіть (чисто гіпотетично), що Ви пізніше висунули за відключення претензію. Чим компанія доведе, що дотрималася процедури і що рішення було саме вашим?

aurowl

Moderator
Команда форуму
Місто
міста Торецьк
Чим компанія доведе, що дотрималася процедури і що рішення було саме вашим?
то есть документы оформленные и подписанные (один экземпляр у абонента, второй - в компании остается) на расторжение договора не канает, а копия 1-2,6 страниц паспорта - это залог успеха?
При желании можно "красиво" все закрыть и без участия абонента, но это будет маразм со стороны оператора - лишать себя дохода и делать служебный подлог.
Обсуждаем сюрреализм:dash1:
Во всей этой истории меня лично больше всего интересует вопрос с документом, нужно ли его предъявлять при любом чихе или можно отказать и остаться при своем, ждем ответа с Полиции Гоге.
Беспредел, это когда кс приглашает для возобновления номера в цоа с паспортом, копирует документ, принимает заявление, и через 1-30 дней присылает смс на контактный номер об успешном отказе в возобновлении.

Місто
Чернігів
Телефон
aurowl, знаєте, що мене у цьому житті дратує найбільше? Коли за довідкою про склад родини потрібно їхати за півміста з двома пересадками. Для того, аби женщіна у 21-му столітті підійшла до важкої металевої скрині, порилася в картотеці, виписала бамажку від руки і відправила до начальника її завірити. Замість того, щоб самостійно у держконторах вирішувати ці внутрішні питання у порядку електронного документообігу, мене юзають у якості кур'єра. Аби безцінні кадри пенсійного віку, які носять світло решетом, отримували зарплату.
Але, якщо приватна компанія просить до заяви докласти копію паспорта для підтвердження вашої особи і Ви проти... Це й справді сюр. Як правило, на офісі стоїть ксерокс і Вам не потрібно кудись бігати. Просто надати документ, що це Ви. А не лівий чувак з вулиці (справа іноді не в операторі, а в "доброзичливцях") прийшов відключити ваш номер.

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Але у компанії у такому випадку немає жодного матеріального підтвердження, що її працівник Вас ідентифікував перед відключенням номера

1. Я вже давав посилання на положення про паспорт.
2. Копія паспорту вже є в моєї справі.
3. А як працівник по копії паспорту мене ідентифікує? :)

Добавлено через 5 минут
Але, якщо приватна компанія просить до заяви докласти копію паспорта
Вона не просить, а вимагає

для підтвердження вашої особи
Підтвердженням особи є ПРЕД'ЯВЛЕННЯ паспорту.

Просто надати документ, що це Ви.
Так я документ і пред'явив, що я - це я :)

Останнє редагування:
Місто
Чернігів
Телефон
Я починав коментарі з питання "адекватності" нашого часу)).

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Oleg_Ch, а в чому повинна бути "адекватність"?

Alex

Модератор
Команда форуму
Місто
Дніпро
Телефон
Huawei P60 Pro
Вот не пойму я, что здесь можно обсуждать после этого поста?
Это не просто мнение юриста, а прямая норма законодательства :)

Стаття 654. Форма зміни або розірвання договору
1. Зміна або розірвання договору вчиняється в такій самій формі, що й договір, що змінюється або розривається, якщо інше не встановлено договором або законом чи не випливає із звичаїв ділового обороту.

Місто
Чернігів
Телефон
Oleg_Ch, а в чому повинна бути "адекватність"?

Я не буду колом вам доводити, що компанія-юрособа повинна мати підтверджені копією документів наміри клієнта. А не лише голі слова працівника про те, що ви йому щось "показували"))).
Ще я бачу, що другий день поспіль у Вас дофіга вільного часу. Таку б енергію - "у мирне русло", ще і під час війни. Хоча... цю країну не перемогти. Ворог прийде - у нас або вихідний, або інші прояви "адекватності". Можливо, це нас і рятує, х.з. :).

goga

Звичайний свинорил
Місто
Одеса
Я не буду колом вам доводити, що компанія-юрособа повинна мати підтверджені копією документів наміри клієнта.
Заяви з ПІДПИСОМ, який збігається з ПІДПИСОМ на копії паспорту, якій ВЖЕ Є у компанії - це замало?
Чому, наприклад, банку цього вистачає?

Місто
中華人民共和國香港特別行政區
Телефон
Iphone from China
А якби я прийшов з пластиковим, який тепер уже повнолітнім видають з 16 чи 18, також працівник компанії сканувала б? :eek:

Останнє редагування:
  • Like
Реакції: goga
Місто
Чернігів
Телефон
прошу наперед вибачення у адміністрації за офтоп, але запитаю...
Хтось з присутніх тут талантів з надлишком вільного часу бажає попрацювати більш продуктивно над SEO-текстами? Подробиці в приват)).

Зверху