Це вірус. Я колись теж такого був вхопив. Після перезагрузки компа на екрані буде лише це вікно, комп буде заблоковано. Автор тут з свого компа не з"явиться, поки не знищить віруса, або не переустановить ОС.подскажите, как можно сообщить Киевстару о беспределе ?
наглядно:
Краще виставити себе на посміховисько, однак заблокувати шахраю номер і визначити, як найшвидше позбавитися цього віруса. Ніж сором`язливо шукати і перевіряти кожну з порад з інтернета, пои видалиш вірус.Головне, не панікувати, нікуда не дзвонити, нічого не виясняти, щоб не попасти на гроші і не виставляти себе на посміховисько.
Я мав на увазі, в міліцію не дзвонити.Краще виставити себе на посміховисько, однак заблокувати шахраю номер і визначити, як найшвидше позбавитися цього віруса. Ніж сором`язливо шукати і перевіряти кожну з порад з інтернета, пои видалиш вірус.
Автор тут з свого компа не з"явиться, поки не знищить віруса, або не переустановить ОС.
Не спіши поки тішитись. А компа перегружав? Якщо ще не перегружав, то будь готовий до блокування. Ті блокери бувають різні. Одні блокують зразу, інші - через кілька днів.Я автор. И компутер у меня ни на минуту не блокировался Пишу с него -)
Значит было сделано 2 звонка. Как раз 37*2=74 копеек.за соединение,содрали 74 коп
если номера похожи, то ошиблись при пополнении и оператор пошел на встречу.
Можно связатся и с хозяином номера, куда ушли 90 грн и, для полноты картины, узнать и его версию.
у меня тоже такая ситуация была, мне сказали обращаться в банк, картой которого пополнял. а сказали, ну надо было что-то сказать, вот и написали мкс. может с чата обращались. есть способ узнать наверняка - позвонить оператору и уточнить.
jader, что то фантастическое. Оператор КСа такое сделать НЕ имел права никакого.