Свавілля lifecell

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Останнє редагування:
Місто
Хмельницкая область
Телефон
Водафон
Кто в последнее время подавал заявку на удаление персональных данных? У меня уже рассматривают две недели, неизвестно сколько ещё будут (со слов котов). Это норма?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Кто в последнее время подавал заявку на удаление персональных данных? У меня уже рассматривают две недели, неизвестно сколько ещё будут (со слов котов). Это норма?
Доки вже давно видалили, просто вони ніяк не сповіщають про це.
Можеш подзвонити котам, запитати чи номер анонімний чи ще ідентифікований.

Місто
Хмельницкая область
Телефон
Водафон
або глянути у веб-версії мій лайфселл
В том-то и дело что ничего не удалено. Я в первую очередь проверяю информацию, а потом уже тревожу котов.
Post automatically merged:

а не должно быть стандартных 30 дней?
Ответ кота: "Подібні запити розглядаються протягом двох робочих днів, якщо не потрібно буде додаткового часу для розгляду запиту. В даній ситуації знадобився додатковий час для його розгляду. На жаль, відсутня інформація щодо точних термінів його вирішення 😰"
Походу для того чтобы удалить персональные данные нужно дополнительное время для рассмотрения. Складывается впечатление что я их попросил рассмотреть возможность установки базовой станции напротив моего дома, и они там ходят согласовывают по кабинетам...

Місто
Kyiv
Щось останнім часом lifecell почав дуже втрачати по рівню сервісів та прозорості. З моменту продажу це вже дуже напрягає.

Я стабільний користувач life з 2007 року, і вважаю що як мінімум не дотаційний клієнт. Використовував і роумінг, і тарифні підписки на рік, і додаткові послуги по номерам, учасник Платинум клубу.

Але з якогось моменту у їхньому маркетингу щось зламалось:

1. Тарифна підписка. В якийсь момент смс від оператора: “Вибачте, у нас перерахування тарифів, тому замість вашої тарифної підписки на рік, залишок ми вам дамо пакетами і на бонусний рахунок”. Втрата 3 місяців в моєму випадку по терміну дії, і по коштам. На рівні оператора могли б “дотягнути” діючи тарифні підписки. Це був перший дзвінок.
  2. Оплата додаткових послуг. Користуюсь послугою “Другий номер”, зручно коли потрібно не світити свій основний номер на буденні задачі (номер під скло авто, чи курʼєру тощо). Для клієнтів Платинум клубу - особливі умови. (менша ціна та 30 денний період надання послуги). Взаємодія по послузі “Другий номер” відбувається з номеру *878# та сервіс смс - 878. Проходить термін, коли кошти повинні знятися, смс про продовження номеру не приходить. чекаю день і результат той же. Після дзвінка в службу підтримки інформація наступна: "послуга призупинена, оскільки не вистачає коштів". (раніше розцінки були такі: 42,5 грн за 30 днів, зараз 150 грн за 28 днів). Раніше коли не вистачало коштів знімали еквівалент вартості на 1 добу, і попереджали про недостатність коштів.
    Зараз без попереджень:
    - відключили від умов Платинум клубу
    - не попередили про зміну вартості для учасників Платинум клубу
    - не попередили про недостатність коштів
    - не активували послугу в перерахунку на добу (так би хоч смс прийшло щоб розуміти що є зміни).
  3. Окремий біль то нарахування за послуги. Якщо знімається оплата по тарифу на добу (при недостатності коштів), і при поповненні одразу - знімається повністю вартість пакету, але оплачений день вже не враховується.

Висновків поки озвучувати не буду, але думки вже деякі маю. Тренд прослідковується дуже поганий. Можливо lifecell вважає пріоритетом для себе збільшення абонентської бази за рахунок біженців з інших операторів на противагу своїм лояльним клієнтам.

PS: вибачайте за багато тексту, але майте на увазі що іноді ваші сервіси можуть бути "призупинені" без попередження.
    Ну і можливо хтось порекомендує альтернативу для "другого номеру", інтернет для другого пристрою, пакети для пристроїв безпеки.

Дякую!

Місто
Kyiv
Howl, щось мені здається, що я не один такий. Оператор повинен про це знати. А якщо знає і не реагує, то тут не до оператора треба звертатися.

dzidzio, в цивілізованому суспільстві такі звернення опрацьовуються і на них повинні адекватно реагувати. Тому ваш сарказм виглядає дивним. Але ж ми всі частина цього суспільства 🤷🏻‍♂️

Зверху