Ну тут уже наші полномочія всьо...)dzidzio, ну раніше, місяць чи два тому, ця сама послуга списувалася за бонуси, а тепер з основного...
Звязуйтесь з котами, виясняйте)
Останнє редагування:
Ну тут уже наші полномочія всьо...)dzidzio, ну раніше, місяць чи два тому, ця сама послуга списувалася за бонуси, а тепер з основного...
Доки вже давно видалили, просто вони ніяк не сповіщають про це.Кто в последнее время подавал заявку на удаление персональных данных? У меня уже рассматривают две недели, неизвестно сколько ещё будут (со слов котов). Это норма?
або глянути у веб-версії мій лайфселлМожеш подзвонити котам, запитати чи номер анонімний чи ще ідентифікований.
В том-то и дело что ничего не удалено. Я в первую очередь проверяю информацию, а потом уже тревожу котов.або глянути у веб-версії мій лайфселл
Ответ кота: "Подібні запити розглядаються протягом двох робочих днів, якщо не потрібно буде додаткового часу для розгляду запиту. В даній ситуації знадобився додатковий час для його розгляду. На жаль, відсутня інформація щодо точних термінів його вирішенняа не должно быть стандартных 30 дней?
Передайте товарищу Сталину - произошла чудовищная ошибка!свій відгук я б офіційно передав би оператору.
Ото ж.в цивілізованому суспільстві