Свавілля Vodafone

AndyRadist

Заблокирован
Місто
Тула
Телефон
Orbitel 863
Re: Беспредел МТС

ssvopp,
Для правильного ответа Вам следует указать модель телефона, операционную систему в нём, Ваш тарифный план, включенные опции и допуслуги.
Экстрасенсов здесь нет.

Просьба не постить догадки до получения информации. А то один ляпнул, а уже четверо (включая меня) отписалось...

Місто
Львів
Телефон
Gnusmas Duo$

ОС х.з. телефон древній жаба лижа U8330, в нас просто їх не продавали привезена була, може в том і глюк не адаптована під наш опсос.
Тариф пробував і українский і простий, з під любого мтс так жре гроші,
а на КС все нормально.
Головне раніше такого не було, появилось з минулого року, коли глючила тарифікація дзвінків, де за хвилину зїдало не 25коп а 60коп..

AndyRadist

Заблокирован
Місто
Тула
Телефон
Orbitel 863

ssvopp,
Из Вас клещами тянуть? Телефон американский? Какого оператора телефон?

Місто
Львів
Телефон
Gnusmas Duo$

AndyRadist, нє корейскій) уважніше читати треба я писав вище LG U8330 шо не ясно, йому 8 років, яка там ОС поГугляйте заодно і мені скажете),
я не знаю його історії, купляв з рук, він був привезений здається з італії. Тариф український, послуг ніяких не підключено.
То є аномалія мтс.х.х.

Краще підскажіть, як з тарифа Свобода визвонювати всі 60хв щоб не блочили, можна в лічку буду вдячний.

Останнє редагування:

Dfg

Місто
Івано-Франківськ&Львів
Телефон
Mate 10 Pro

яка там ОС поГугляйте заодно і мені скажете
Взагалі то коли просять поради (наприклад де діваються гроші з рахунку) не варто хамити тим, хто відгукнувся і хоче допомогти. Особливо якщо це модератор (якби замість AndyRadist це питав EvgenyTar - хтось би вже сидів в бані в ліпшому випадку). І яка там ОС міг би і сам погуглити, все таки тобі потрібно.

Місто
Львів
Телефон
Gnusmas Duo$

Взагалі то коли просять поради (наприклад де діваються гроші з рахунку) не варто хамити тим, хто відгукнувся і хоче допомогти. Особливо якщо це модератор (якби замість AndyRadist це питав EvgenyTar - хтось би вже сидів в бані в ліпшому випадку). І яка там ОС міг би і сам погуглити, все таки тобі потрібно.

Взагалі то ТИЦни носом ! де я просив поради :confused:
Я навів іншим для прикладу, писали на минулій сторінці,
як реальний варіант пропажі коштів зв'язаних з телефоном !
І через то не парюсь, бо та труба коштує 15 баксів.
А тепер ще й в чомусь винуват :mad: на всі питання, я відповів як міг!!!
Якщо не треба, то можу не писати.
От знаєш як вирвати слово з текста, вчиш хамів, от і скажи культурно всім, яка в тому телефоні ОС ? що я маю писати ?, якщо там якась прошивка, модель написав постом вище, я не знаю, і на спеціаліста не учився.
А поради, я тільки про тариф Свободу просив!
і отримав реальну пораду бубен)))

Останнє редагування:

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony

ssvopp, ну ты вредный... тильки про Свободу просыв... это не порада??? это всех интересует больше, чем любая ОС любого телефона...
позвони уже к оперу на 111 и всё выясни, в чём проблема???
+ AndyRadist ещё пытался тебе помочь, а ты хамишь похлеще меня... :feel:
про бубен пошутили, потому что на сегодня с Свободы можно вызвонить 30 минут один раз это нововведение от мтс просто не написали на сайте... кстати про это можешь тоже уточнить у опера на 111... там спецы ж сидят ещё те :D

Місто
Львів
Телефон
Gnusmas Duo$

Слон,я і написав що про Свободу просив, про телефон нєа,
звонити оперу), а воно мені треба з тим бавитись.
Та ладно, так прям хамлю :( то з мене тут щось видавлювали(
Дорого експериментувати з тою Свободою поповнив, на другій день блок)
А як пояснеш то таке- одна Свобода здохла через 1 годину, друга через 2 години, а третя жива, історія дзвінків однакова.
Вони їх так пасли на євро2012 мені ще літом порубали, потім завів нові пів-року тішина була.

Останнє редагування:

СЛон

коментатор
Місто
Київ та передмістя
Телефон
nokia+sony

ssvopp, ну ты даёшь :)
Ты всем рассказывал о проблеме с трубой, но тебя интересовали секреты накрутки???

ППЦ... Зачем тогда штук 5 постов про свою лыжу? Перечитай свою писанину... Все думали о том, что ты написал, а ты думал, о том, что тебя волнует... о чём написал уже в ШЕСТОМ сообщении... Весёлый ты парень!

Місто
Львів
Телефон
Gnusmas Duo$

Слон, ну всі плакались що гроші пропадають з рахунка, вот і я рішив поплакатись написав через що можуть пропадати, нда не подумав що почнуть зразу лічити, а написати що воно мені не треба забув...упс:feel:
В яблучко мене цікавив тільки секрет Свободи)))
Народ якщо щось не то ляпнув звіняюсь :feel:

Останнє редагування:

scorpi

Заблокирован
Місто
Запорожье
Телефон
преобладают Siemens-ы

Заканчивая обсуждение про LG предложу свои версии:
1) проверьте настройки Push-сообщений -- была похожая фигня с Life (один раз). Содрало примерно 2 гривны за их входящий операторский Push -- я по нему не переходил, телефон просто лежал дома, меня рядом не было.. После этого случая в настройках ставлю "Запретить всё" (когда уже пришли настройки для инета и сохранил);
2) неудачное сочетание телефона и биллинга МТС -- использовать с другим оператором. ))
P.S. слон, бывает конечно, что ты и хамишь необоснованно -- но никто не совершенен. Любой может быть неправ, и я в том числе.

Дюрі-бачі

ПТН ПНХ
Місто
Ужгород
Телефон
OnePlus 6T

99% таких зникнень грошей - телефон відправляє СМСку сам (в моммент увімкнення, в момент запуску гри і т.п.) В кращому випадку лічиться прошивкою.

wolf2606

Познающий
Місто
Днепр
Телефон
Samsung Galaxy S7 EDGE, Motorola Droid Turbo

Вызывает интерес офигефший МТС: как они там тырят деньги — с наглой
рожей или без ?
З.ы. У меня пропадание средств замечено не было.

ars

Місто
Киев

Дюрі-бачі, отлично. Пойду перепрошью свой чёрно-белый телефон. А то мало ли? Может в змейке смс-аларм...

scorpi

Заблокирован
Місто
Запорожье
Телефон
преобладают Siemens-ы

Ещё один подвариант Push-сообщений и пропадания денег --
если активна услуга Push-Email -- и в случае с LG, если он настроен для работы с МТС деньги будут пропадать при получении уведомлений E-mail.

pavel_good

Венки-террористы
Місто
Запорожская область
Телефон
HTC Hero

Полмесяца был в командировке. Вернулся - сделал ревизию. Оказалось, что заблокировали сим-ку в тарифе Простой МТС Доходный. Оператор сказал, что заблокировали по инициативе МТС на основании статьи такой-то бла-бла-бла.

Сказали, что надо подойти с паспортом и симкой в офис МТС.

У кого имеется опыт? Так то денег там немного было. До двух сотен. Стоит ли морочить себе и им голову?

Зверху