Закрывают, еще как закрывают, и это при том, что на левом берегу Днепра (город) было всего 2 магазина.Почему КС не закрываются?
Приєднуюсь до запитання. За весь час, що користуюсь мобільним, разів 5 ходив в точки операторів:Kseniya, Є питання, а нащо кожного дня бігати до точок Вф, за хлібом?
Водафон вам не супермаркет. Більшість питаннь можна вирішити дистанційно через чат підтримки або на 111. Не думаю, що в Водафон треба так часто бігати і не думаю, що проїзд на автобусі коштує неймовірних грошей адже треба було окремо сказати "за денежку...". Ще заставте Водафон стати перевізником. ТОВ "ВОДАФОНТЦКБУС" який зупиняється під кожним будинком і веде до Водафон не за денежку!!!!И сейчас до ближайших точек ВФ или минут 40 пешком или на маршрутке за денежку...
Так, я заступник МС але дійсно не бачу сенсу кататись щодня у Водафон. Кажу це навіть в тому випадку коли Лайфселл в 2 хв від мого будинку, а Водафон поруч з Київстаром в 7 хв від дому.yanv,
Да за денежку.
И вообще, я не поняла, вы таки "заступник министерства свинорилов" или диплом в переходе купили?
Конечно, мне не нравится, что за денежку.
Странно, что у вас к этому другое отношение, господин заступник.
Я извиняюсь, а где тут беспредел водафона? Тема об этом. Хотят закрывают, хотят открывают.Все в рамках.Конечно, мне не нравится, что за денежку