я думаю треба звертатись до НКЕК, «так діла не буде»Переглянути вкладення 71873а можете показати цю відповідь?
як треба туди, то може адміни перенесуть ?Ну це мабуть треба в Свавілля Вф.
Це хто і як туди звертатись ? Можливо підкажете ?
Це хто
Думаю зроблять щось трохи більше ніж підтримка водафону. Знайдіть на сайті "Звернення громадян" або щось подібне, та "Електронне звернення".Що вони можуть зробити ? Чи були реально якісь рішення з їх боку ?
Стаття з ККУ, 361, звісно Якщо Ви впевнені, що ситуація розвивалася саме в такому напрямку, як Ви описали. І може цим зацікавитися не тільки нац. пол.Поліція відмовила приймати зверненя, так як не було фінансових втрат
Як я розумію, шахраї замовили сім-пару і з неї здійснили виклик, треба заборонити випускати сім-пару або заборонити здійснювати переадресацію (якщо такі послуги є у оператора) і обов'язково - заборона перевипуску сімки.Цікавий схематоз. І як цьому протидіїти?
Ну так на контракті без паспорту не можливо перевипустити сім картку через кол центр, мені так пояснили. Для того я контрактом і користуюсь. Я к вказує Водафон то не може одночасно 2 сім карти з одним номером працювати в мережі.Як я розумію, шахраї замовили сім-пару і з неї здійснили виклик, треба заборонити випускати сім-пару або заборонити здійснювати переадресацію (якщо такі послуги є у оператора) і обов'язково - заборона перевипуску сімки.Цікавий схематоз. І як цьому протидіїти?
Так на контракті це наче в базовій послугі. Або був клон карти і одночасно працювали обидві, або водафон просто покривають шахрайство в своій системіЗамовте послугу заборони віддаленої заміни SIM картки. SIM для другого девайсу ні СМС ні дзвінки не приймає.
Нітна контракті це наче
Поліція не може відмовити у прийманні звернення, якщо людина знає законодавство. Поліція прийме і спише, не порушуючи справу ЄРДР, таке може бути з тими справами якими вони не бажають займатись.Поліція відмовила приймати зверненя, так як не було фінансових втрат
Не знаю, як у ВФ, але друга сімка для пристрою у КС дозволяє виконувати вихідні виклики, але не вхідні.Замовте послугу заборони віддаленої заміни SIM картки. SIM для другого девайсу ні СМС ні дзвінки не приймає.
SIM для другого телефону у Київстар вміє і приймати і надсилати виклики.друга сімка для пристрою у КС дозволяє виконувати вихідні виклики, але не вхідні.
Следующий пакет подключили без денег и прислали смс о том что действует Смарт квартал.Или( как вариант) сервисы Водафон на всю голову загадочны.Не верю. Скорее всего,- причина в собственных ошибках.При попытке подключить "Смарт квартал" на тарифе 4G Smart XS 300 грн сняли, 20 грн ежедневной абонплаты сняли, а пакет услуг так и не начислили. Пришлось пополнять на месячную абонплату. Только тогда списали 140 грн. месячной абонплаты и дали возможность звонить и пользоваться интернетом. 🫤 300 грн. за "Смарт квартал" так и не вернули, обращение в техподдержку не увенчались даже вниманием к абоненту.![]()