Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:

Mathias

Я - голос у твоїх вухах
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15, Huawei E5573
Ну блин, ну ребята...

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
Туди йому й дорога! Хай залишають стару версію

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Mathias, по дню была кака: вводишь номер, а оно сразу шлет смс с паролем, не давая выбрать тип авторизаци. Насильно раз пять "вышел"\разлогинился

и пролез

Sanёk

Заблокирован
Місто
Львів
снова глюки, в систему не зайдешь с компьютера

• Like
Реакції: SDA

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
В когось заходить на припадок? На трьох браузерах перевіряв - помилка

Elephant

Все буде добре!
Місто
Новослобідка
Телефон
Nokia 3100
Старый пашет, новый в ауте "Мой КИевстар". Сколько же можно так тупить?

Місто
Kalisz
Телефон
Samsung A53 5G
Когда писал об этих проблемах "Мой КС" неделей ранее, на меня набросились и рассказывали, что это у меня "всё плохо" - телефон, провайдер, браузер и т.п. А ведь глюки просто коснулись корпы ранее, чем предоплаты. Старые веб-версия и андроид-приложение работают, новые - лежат.

Verden

Заблокирован
Місто
Київ
Телефон
Sony C
JCole, На корпі заходжу кожен день по кілька разів. Помилок не помітив. Учора були залипи на ФФ, але перейшов на ІЕ, і все успішно зайшлося.

ant

atheos
Місто
Unna, DE
Телефон
юзаю телефоны
в старой версии был "перевод денег другому абоненту", в новой этой опции нет или я просто не нахожу?

Місто
Львів
Телефон
Samsung Galaxy S22
В новій нема. На попередній сторінці вже обговорювали.

lsd

Місто
Киев
Телефон
OP10Pro,S23U,S24U,S25U
У меня онлайн чат не пашет в новом МКС. Открывается маленькое окошко, а в нем редиректит на главную страницу МКС. Это только у меня?

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
А как моментально переводятся бонусы ДИ!!! Просто сказка! Перекинул на 3 своих номера в течение 5-ти минут!
Респект за ускорение выполнения заявок!

Місто
Kalisz
Телефон
Samsung A53 5G
Verden, я подав заявку щодо проблем входу в МК (до аккаунту було підключено 3 номери, один з яких мій - був переведений у корпорацію) на моєму і двох інших номерах. На основному (корп.) номері мені наступного ранку відрапортували про виконання заявки у смс, і тепер я просто входжу у старий МКС (лише по смс-паролю). На двох інших номерах, що раніше були прив'язані до основного, вхід як не працював, так і не працює.
UPD Несподівано зайшло за двома іншими номерами у новий МКС за персональним паролем.

Зверху