Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:
Місто
Радивилів
Ihor-UA, только 10, досвід.
До речі відв'язав сьогодні ввечері номер, проблема заключалась в тому, що на айфоні моєї знайомої Київстар це була основна карта, а вони набирали комбінацію зірочка 144 діез на додатковій карті на водафоні от і через те вчора не відключив

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
В мене є два акаунти в Мій Київстар. І на обох зареєстровані по 20 номерів.

Місто
Kiev
Телефон
Nokia 1110i
на обох зареєстровані по 20 номерів.
А это точная информация? В смысле точно можно 20 номеров на один номер повесить? Есть письменный регламент, или просто опытным путем все изучено?

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
А это точная информация? В смысле точно можно 20 номеров на один номер повесить? Есть письменный регламент, или просто опытным путем все изучено?
Колись можна було 20, зараз 10, хто встиг - того й тапки)

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone 14
Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Це сама точна інформація, бо це в мене зараз так є.

Cusko

Бувалий
Місто
Запоріжжя
Оновлення
1. Київстар ТБ та Радіо Київстар доступні в додатку! Вибрані передачі та музичні добірки чекають у розділі Розваги — безкоштовно та без плати за трафік.
2. Контрактні абоненти та користувачі Домашнього Інтернету бачитимуть рекомендовану суму поповнення — вона враховує вартість тарифу та підключених послуг. Поповнюйтесь на цю суму та будьте спокійні, що грошей вистачить.
3. Уперше завантажили Мій Київстар? Заходьте в історії на головному екрані та дивіться гід додатком.

Місто
Львов
Не можу додати новопридбаний 77 до існуючого Мій КС, це щось відоме, чи тільки у мене?

Місто
Киев
Телефон
L2
Не можу додати новопридбаний 77 до існуючого Мій КС, це щось відоме, чи тільки у мене?
В мене 077016хххх додався без проблем, 8м в списку , в мультиаці є і припейд и контракт та ДІ

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Мобільний застосунок найбільшого українського телеком-оператора «Київстар» досяг важливого рубежу у своєму розвитку, залучивши понад 5 мільйонів користувачів. Про це повідомив президент компанії Олександр Комаров під час виступу на конференції Forbes Tech.
Керівництво оператора активно інвестує у розвиток мобільного застосунку, розширюючи його функціонал не лише сервісними, але й розважальними можливостями. Паралельно свої успіхи у цифровізації демонструє і Vodafone Україна, де вже 70% усіх клієнтських операцій здійснюються через додаток MyVodafone.

Cusko

Бувалий
Місто
Запоріжжя
Оновлення
1. Суттєво оновили розділ Послуги. Підключати додаткові послуги та керувати ними стало ще зручніше.
2. Удосконалили дизайн історії сповіщень.
3. Виправили помилку при зміні коду доступу в додаток.
4. Закупайтесь у Чорну п'ятницю на Kasta з додатковою знижкою 10%. Забирайте промокод на знижку в розділі Розваги.

Місто
Дніпро
Оновлення
1. Суттєво оновили розділ Послуги. Підключати додаткові послуги та керувати ними стало ще зручніше.
2. Удосконалили дизайн історії сповіщень.
3. Виправили помилку при зміні коду доступу в додаток.
4. Закупайтесь у Чорну п'ятницю на Kasta з додатковою знижкою 10%. Забирайте промокод на знижку в розділі Розваги.
стосовно послуг - оновили, що зникли сім-пара / сім для другого телефогу в послугах, маю підключену але не відображається. Може хтось у кого є зможе подивитись?

Зверху