Система «Мій Київстар»

AVR

Місто
Одесса
Телефон
iPhone

Мій Київстар​

1 Поповнюйте рахунок без комісії
У застосунку це зручно та швидко — жодної комісії, коли поповнюєте свій номер за допомогою Google Pay чи Apple Pay.

2 Керуйте Суперсилами
Підключайте та змінюйте Суперсили — послуги на вибір, які доступні без доплат у більшості тарифів. Вибирайте свою в застосунку!

3 Змінюйте тариф
Стежте за вигідними пропозиціями та вибирайте собі тариф. Ми завжди порадимо той, що підійде вам якнайкраще.

4 Заощаджуйте з промокодами
Отримуйте персональні знижки від наших партнерів — Uklon, WOG, ДІЛА, Rozetka, Yakaboo, Нова Пошта, Glovo та багатьох інших.

5 Допомагайте близьким
Додавайте номери близьких у профіль — підключайте та змінюйте їхні тарифи, керуйте послугами, поповнюйте рахунки чи перевіряйте залишки.

6 Контролюйте витрати
Переглядайте, на що пішли гроші з рахунку для кожного номера у профілі. Жодних очікувань на лінії у контакт-центрі — усі витрати перед вами.

1670680880591.png 1670680913701.png 1670680940075.png
1670680971876.png 1670680996422.png 1670681018324.png

Детальніше про систему...

Служба підтримки: [email protected]

Причина: вебверсія — R. I. P.
Останнє редагування модератором:

Tsa

Відсутній
Місто
КИЇВ
Телефон
S24+
оператор каже що нічим не може допомогти, має додаватись...
Только жалоба в НКЭК с детальным описанием проблемы вам поможет. Но мало кто хочет с этим морочится.
По другому операторы не хотят понимать. Ибо тоже понимают, "где" предоставляют услуги.
Так і є, піду далі, бо 2 електронних листа - одне через форму на сайті кс, інше електронною поштою на кс пішли як в чорну діру, навіть без підтвердження про отримання. Паперового листа писати з реєстрацією - вже не хочу, піду далі.
Post automatically merged:

оператор каже що нічим не може допомогти, має додаватись...
Только жалоба в НКЭК с детальным описанием проблемы вам поможет. Но мало кто хочет с этим морочится.
По другому операторы не хотят понимать. Ибо тоже понимают, "где" предоставляют услуги.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Samsung s24 ultra
Сейчас можно иметь 10 номеров в МКС. Раньше было 20 номеров. Если один их 20-ти удалить, то вернуть назад уже нельзя. Если меньше 10-ти номеров, то вернуть можно. Если не получается, то точно глюк.

Wolf2000

Безробітний пенс
Місто
Кривий Ріг
Телефон
MI-9T
Мав 11, але чогось рік тому один знесли і не можу додати, тому тільки 10

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Київ, Львів
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Навіть без оновлення не працює. Не дає залогінитися. Ще 20 хвилин тому все добре працювало.

Пише, що немає зв'язку з Комариком.

Місто
Львов

Вкладення

• IMG_4417.png
    IMG_4417.png
    213.8 КБ · Перегляди: 53
Місто
Рівне
77 номер вже можна додати?
Так ведь всегда можно было) В смысле, и в ноябре заходил в МКС с номером 077
Я в контектсі додати до існуючого аккаунту) Схоже, що ні.
в мене так і з іншими кодами. якийсь проклятий номер, жодного крім оцього не можу додати в МКС. підтримка просто шось сказала шо не можна додавати номера на чужі ПІБ

smk

Місто
Київська область
Телефон
realme gt neo 3
В грі "Оце від серця" прибрали знижку 30% на тарифах де підключена знижка на 3,6,12 оплат. Замість неї тепер відео на ходу)

fnm

Місто
Полтава-Сіті
Подскажите пожалуйста, во время действия услуги "Щасливий день" гигабайты ранее подключенного месячного пакета не тратятся?

Місто
Kosiv
Щось для poco x7 pro не можуть полагодити додаток вже більше місяця

Wolf2000

Безробітний пенс
Місто
Кривий Ріг
Телефон
MI-9T
Щось для poco x7 pro не можуть полагодити додаток вже більше місяця
Знести і заново встановити, почистивши кеш спробуйте. У мене не такий але тільки так зміг вирішити проблему.

fnm

Місто
Полтава-Сіті
На главной странице при нажатии на любой из кружків вверху все картинки с разной инфой (економте, що нового, акції итд.) проскакивают галопом за 1-3 секуды. Уже пара раз обновлений ничего не изменилось. У всех так?

Зверху