LArmstrong
Вояж
- Місто
- Ukraine
Стоит общедоступная версия до сих пор не работает.Вчера после 20:00 перестала работатьбета не запрацювала..
Я уже писал - снимать скриншоты, только они помогают в борьбе с опсосом.Подзвоните оператору, а він вам скаже: а чим докажеш? "Я вам ничего не должен"...
Это не важно, просто укажешь номер, по которому вопросВайбер у мене зареєстрований на іншого оператора
Будемо рахувати що мені пощастило, бо дівчина питала за скріншот у чаті, але хлопець усе вирішив без скріншота. Завжди намагаюсь вирішувати проблеми з Водафоном з хлопцями. (я традиційної орієнтації, маю двох дочок та кохану жінку).а як ви їм по телефону скріншот опишете?
А в чаті як доходить до справи: " чат завершено".
Взагалі пишу в чаті, а коли оператор жіночої статі- чемно вітаюсь і прошу вирішити проблему, а ось коли починаються питання (що, де, коли), то чемно завершую чат и знову відкриваю чат. Мені так зручніше.І що ви робите, коли відповідає оператор жіночої статі?
А з сексізмом то не до мене, краще запитати у Серени Вільямс.сексизм у нас традиційна орієнтація..
Как вариант ещё попробовать поиграться с типом пакета для отображения по умолчанию и посмотреть реагирует ли виджет.Подскажите, пожалуйста, почему в виджете неправильно отображается остаток трафика? На других номерах показывало корректно.
Нарешті хоч хтось зробив пуші. КС в доганяючих...Відтепер ви будете отримувати push-нагадування за всіма доданими номерами.
Просто натискаєте на push і опиняєтесь на головному екрані цього номера. Якщо потрібно поповнити рахунок – ми самі вирахуємо потрібну суму і покажемо вам спеціальне повідомлення. Меджік
Все що вам потрібно:
додати номери своїх рідних у Меню – Мої номери – Додати номер;
перевірити в налаштуваннях смартфона, щоб у My Vodafone був доступ до push-повідомлень.
Круто ж?
ОфтопНарешті хоч хтось зробив пуші. КС в доганяючих...