LArmstrong
Вояж
- Місто
- Ukraine
Баг був, я звертався до підтримки. Через декілька оновлень його виправили. Номери зміг успішно перейменувати. Зараз спостерігаю глюк із відображенням бандлом Інтернету -- не той бандл зображується.Здається було щось таке в баг-фіксах ніби виправили.
Установлена последняя бета. Работает нормально. Таких глюков нетБетка крайняя для робота - нормально работает у кого? Ато, обновился только что и вот такая (скрины ниже) хня... прибивал и заходил по новой - все так же
Є така байда мусів поповняти на РБА через приват так як чекати нема коли акція візьме і пропаде, а за 4 грн комісу я з торбою не піду тим паче я вже його продав, ще лишивсь за 499 РБА також виставив на продаж.Да уж..
len_non, Мне завтра за другую сим платить. Заплатил через портмоне. Вроде не взяли комиссии.Є така байда мусів поповняти на РБА через приват так як чекати нема коли акція візьме і пропаде, а за 4 грн комісу я з торбою не піду тим паче я вже його продав, ще лишивсь за 499 РБА також виставив на продаж.Да уж..
Пополнение на сайте и в приложении было через ликвидируемый АЙБОКС БАНК, будут менять партнера.
Пополнение на сайте и в приложении было через ликвидируемый АЙБОКС БАНК, будут менять партнера.
Сомнячки мене беруть я пробував ще 6 числа не хотіло поповняти, мусів через приват сунути гроші.А на Сайте работает?
О! Старое доброе изино окошко. https://red-forum.com/threads/Поповнення-рахунку-vodafone.23180/post-1546613
А чи працює?Обновление приложеня.