- Місто
- Харьков
Юнит 204+ или 203+
Можно купить чють дешевле, но будет просто какашка, можеш посмотреть в сторону Аненга, но я бы не рекомендовал...Terabajtik, дяка, але це найбюджетніші? ))
Не знаю скупой платит дважды, посмотрите обзор юнитов 204+ на ютубе, как все сделано и подогнано, приятно взять в руки и работать с таким инструментомTerabajtik, что скажешь про HT206D или Accta AT-600C? ну как-то за 50 бакинских на Али, или еще дороже у нас, я не готов.. Мультиметров в хозяйстве море, в т.ч. клещи AC current, не хватает только DC current клещей..
А що, коли полярність не міняється, струм вже не тече?вимірюють постійний струм кліщами
Таким же боком как и переменный ток, единственное отличие когда меряешь постоянный ток то перед измерением подносиш токовые клещи к проводу и обнуляешь значения на экранчике, после этого можно меритьПоясніть, плз, чайнику, яким каком вимірюють постійний струм кліщами?
В них стоїть датчик Холла.яким каком вимірюють постійний струм кліщами?
Інвертор на кожні 100Вт в розетці жере від акб 9,5-10АВішло 6,3-6,5А
Звісно ж, тече. Але нема зміни магнітного потоку для роботи трансформатора струму, який використовуєтья в кліщах. Якщо так вважати,то нема потреби юзати DC/DC перетворювачі. Очевидно, тут використовують зовсім інший принципА що, коли полярність не міняється, струм вже не тече?
В клещах, меряющих постоянный ток, используется датчик холла вместо трансформатора тока. Ему все равно, меняется магнитное поле или нет.Але нема зміни магнітного потоку для роботи трансформатора струму, який використовуєтья в кліщах.
В мене вийшло на 72Вт 6.3-6,5АІнвертор на кожні 100Вт в розетці жере від акб 9,5-10А
Клещи дали дорогие. Это с производства где куча погрузчиков. Они будь что брать не будут.Чому покази китайської розетки повинні відрізнятися від показів китайських струмових кліщів? Рівень електроніки +- той самий.
Рівень електроніки в китайців не такій вже и поганий. Наприклад, доволі точні вольтметри вони виготовляти навчились (наприклад Richmeters RM088, RM408B; всередині плата від Zoyi).........Рівень електроніки +- той самий.
Долговечнее, больше циклов, не боится холода, низкий саморазрядэффективнее lifepo4
Смотря какой. Cовременные имеют системы плавного пуска (всплески не выше 300, дежурно 65), а старые запуском компрессора высадить могут и 1000-ку, хотя в дежурном едят ~ 150 Вт.запустить холодильник
Малося на увазі, що LFP не втрачають заряд (до -3%) на холоді так, як звичайний літій (до -40%).я б не сказав