Шановні порекомендуйте будь-ласка який на сьогоднішній день по якості краще купити дбж для роутера+термінала.Дякую.
Можливо я щось не розумію, але який сенс купувати цю приблуду для дому, якщо краще вже взяти зарядну станцію набагато більшої ємності, яка не сильно дорожче вийде?
Та ну, 230Wh замість 77Wh, 7.5к і 10.2к грн. Шуму там взагалі майже немає. https://hotline.ua/ua/mobile-zaryad...yGPgEq-xyYgPIBuiFxoC07oQAvD_BwE&sort=priceAscStrikerX, все так
але в мене роутер в місці де не дуже є місце зарядній станції
від станції шум
станція в рази дорожча якщо не якийсь ноунейм без LiFePO4
трінікс значно дешевший і не потрібно нічого колупати10.2к грн
Залежно від місця проживання. У Львові, до прикладу, в даний момент вимикають рідко і на короткий час, вчора взагалі без блекауту, сьогодні скоротили до лише години більшості груп.який сенс купувати цю приблуду для дому, якщо краще вже взяти зарядну станцію
Так його немає в наявності ніде за 4к.трінікс значно дешевший і не потрібно нічого колупати10.2к грн
як бюджетний варіант, взяти на Алі сам дбж під 4х18650 за 10.50$ з монетами, а вже тут (чи там окремо) самі акумулятори.Шановні порекомендуйте будь-ласка який на сьогоднішній день по якості краще купити дбж для роутера+термінала.Дякую.
Його "Discounted price US $8.91".за 10.50$ з монетами
А кондеры в нем через год перепаивать также как и в той модели со встроенными аккумуляторами?під 4х18650 за 10.50$ з монетами, а вже тут (чи там окремо) самі акумулятори.
А чому одразу через станцію не підключити? Чи ви нею всю квартиру/будинок заживлюєте?Маю таку пароблему потрібно UPS для котла з чистою синусоїдою з терміном роботи 2-3 хвилини . Це на момент переключення на станцію . В реальності можна і 1 хвилину котел 250 ватт макисмум. Всі UPS де не чиста синусоїда котел відразу висне. Дивився з зовнішнім акуммулятором так там треба хоча б на 20 ампер годин мінімуму а мені і 7 -9 з головою аккумулятора хватить.
Для чого рік чекати? Краще одразу перепаювати. А стосовно цього, то це відносно новинка то фіг його знає, чекаємо відгуків від власників.А кондеры в нем через год перепаивать также как и в той модели со встроенными аккумуляторами?під 4х18650 за 10.50$ з монетами, а вже тут (чи там окремо) самі акумулятори.
Я ж написав UPS потрібно на момент переключення на станцію. Станція живить всю квартиру але не постійно а тільки в певні дні або години. Момент переходу збиває програму на котлі. Питання не в ціні . А що підпадає під мою потребу.А чому одразу через станцію не підключити? Чи ви нею всю квартиру/будинок заживлюєте?Маю таку пароблему потрібно UPS для котла з чистою синусоїдою з терміном роботи 2-3 хвилини . Це на момент переключення на станцію . В реальності можна і 1 хвилину котел 250 ватт макисмум. Всі UPS де не чиста синусоїда котел відразу висне. Дивився з зовнішнім акуммулятором так там треба хоча б на 20 ампер годин мінімуму а мені і 7 -9 з головою аккумулятора хватить.
Ну якщо проблема не в грошах то можна взяти маленьку зарядну станцію окремо для котла.А чому одразу через станцію не підключити? Чи ви нею всю квартиру/будинок заживлюєте?Маю таку пароблему потрібно UPS для котла з чистою синусоїдою з терміном роботи 2-3 хвилини . Це на момент переключення на станцію . В реальності можна і 1 хвилину котел 250 ватт макисмум. Всі UPS де не чиста синусоїда котел відразу висне. Дивився з зовнішнім акуммулятором так там треба хоча б на 20 ампер годин мінімуму а мені і 7 -9 з головою аккумулятора хватить.
Я ж написав UPS потрібно на момент переключення на станцію. Станція живить всю квартиру але не постійно а тільки в певні дні або години. Момент переходу збиває програму на котлі. Питання не в ціні . А що підпадає під мою потребу.
Підтримую.Може для автономного живлення роутера окрему тему? А то тут і PD-триггери з павербанками, і автомати вводу резерву і срачі про дифреле...
Я шукаю власне UPS а не станцію яка буде працювати 24/7 і навряд чи буде віиконувати роль стабілізатора .Ну якщо проблема не в грошах то можна взяти маленьку зарядну станцію окремо для котла.А чому одразу через станцію не підключити? Чи ви нею всю квартиру/будинок заживлюєте?Маю таку пароблему потрібно UPS для котла з чистою синусоїдою з терміном роботи 2-3 хвилини . Це на момент переключення на станцію . В реальності можна і 1 хвилину котел 250 ватт макисмум. Всі UPS де не чиста синусоїда котел відразу висне. Дивився з зовнішнім акуммулятором так там треба хоча б на 20 ампер годин мінімуму а мені і 7 -9 з головою аккумулятора хватить.
Я ж написав UPS потрібно на момент переключення на станцію. Станція живить всю квартиру але не постійно а тільки в певні дні або години. Момент переходу збиває програму на котлі. Питання не в ціні . А що підпадає під мою потребу.