Система РЖ/ПЖ (резервого/постійного живлення) для дому

Місто
Дніпро
sanyo, цікавіваріанти
нажаль через ажіотаж ціна зросла сильно
хоча трінікс не дуже зріс поки
Можливо я щось не розумію, але який сенс купувати цю приблуду для дому, якщо краще вже взяти зарядну станцію набагато більшої ємності, яка не сильно дорожче вийде?

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/Vodafone)
StrikerX, все так
але в мене роутер в місці де не дуже є місце зарядній станції
від станції шум
станція в рази дорожча якщо не якийсь ноунейм без LiFePO4

Місто
Дніпро
StrikerX, все так
але в мене роутер в місці де не дуже є місце зарядній станції
від станції шум
станція в рази дорожча якщо не якийсь ноунейм без LiFePO4
Та ну, 230Wh замість 77Wh, 7.5к і 10.2к грн. Шуму там взагалі майже немає. https://hotline.ua/ua/mobile-zaryad...yGPgEq-xyYgPIBuiFxoC07oQAvD_BwE&sort=priceAsc
І її вже можна посадити на всю квартиру ще й для освітлення, трохи поколупавшись в щитку і докупивши 3-позиційний перемикач за 500-600 грн, або набагато дешевше з Алі, десь 200-250 грн.

Останнє редагування:
Місто
Львів
який сенс купувати цю приблуду для дому, якщо краще вже взяти зарядну станцію
Залежно від місця проживання. У Львові, до прикладу, в даний момент вимикають рідко і на короткий час, вчора взагалі без блекауту, сьогодні скоротили до лише години більшості груп.
То навіщо потрібна зарядна станція в помешканні за наявності повербанка з QC трігером для роутера і без світла є централізоване опалення, гаряча вода, газ та всюди ще з минулого року вкручені акумуляторні LED жарівки?

Місто
Львів
Шановні порекомендуйте будь-ласка який на сьогоднішній день по якості краще купити дбж для роутера+термінала.Дякую.
як бюджетний варіант, взяти на Алі сам дбж під 4х18650 за 10.50$ з монетами, а вже тут (чи там окремо) самі акумулятори.

Місто
Львів
за 10.50$ з монетами
Його "Discounted price US $8.91".

Але, як на мене, краще вже взяти повербанк на 20000 з PD 22.5W і трігер 12В до нього за близько $12, ранні пропозиції за такі гроші регулярно з'являються.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Я коли читаю як люди купують міні упси по 3-4 тисячі гривень в трохи офігіваю. Маю зоопарк всього, і є отака штука https://a.aliexpress.com/_ExE2kfQ 2000грн літій залізофосфат ще і й інвертор хоч і не чистою синусоідою.

Місто
Украина-Тернополь
Маю таку пароблему потрібно UPS для котла з чистою синусоїдою з терміном роботи 2-3 хвилини . Це на момент переключення на станцію . В реальності можна і 1 хвилину котел 250 ватт макисмум. Всі UPS де не чиста синусоїда котел відразу висне. Дивився з зовнішнім акуммулятором так там треба хоча б на 20 ампер годин мінімуму а мені і 7 -9 з головою аккумулятора хватить.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим
Маю таку пароблему потрібно UPS для котла з чистою синусоїдою з терміном роботи 2-3 хвилини . Це на момент переключення на станцію . В реальності можна і 1 хвилину котел 250 ватт макисмум. Всі UPS де не чиста синусоїда котел відразу висне. Дивився з зовнішнім акуммулятором так там треба хоча б на 20 ампер годин мінімуму а мені і 7 -9 з головою аккумулятора хватить.
А чому одразу через станцію не підключити? Чи ви нею всю квартиру/будинок заживлюєте?
Дешеві повигрібали.
Post automatically merged:

під 4х18650 за 10.50$ з монетами, а вже тут (чи там окремо) самі акумулятори.
А кондеры в нем через год перепаивать также как и в той модели со встроенными аккумуляторами?
Для чого рік чекати? Краще одразу перепаювати. А стосовно цього, то це відносно новинка то фіг його знає, чекаємо відгуків від власників.

Останнє редагування:

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
В лісах під Ковелем
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Може для автономного живлення роутера окрему тему? А то тут і PD-триггери з павербанками, і автомати вводу резерву і срачі про дифреле...

Місто
Украина-Тернополь
А чому одразу через станцію не підключити? Чи ви нею всю квартиру/будинок заживлюєте?
Я ж написав UPS потрібно на момент переключення на станцію. Станція живить всю квартиру але не постійно а тільки в певні дні або години. Момент переходу збиває програму на котлі. Питання не в ціні . А що підпадає під мою потребу.

Місто
Київ
Телефон
RN15pro+ КС ВР оптим

Я ж написав UPS потрібно на момент переключення на станцію. Станція живить всю квартиру але не постійно а тільки в певні дні або години. Момент переходу збиває програму на котлі. Питання не в ціні . А що підпадає під мою потребу.
Ну якщо проблема не в грошах то можна взяти маленьку зарядну станцію окремо для котла.
Post automatically merged:

Може для автономного живлення роутера окрему тему? А то тут і PD-триггери з павербанками, і автомати вводу резерву і срачі про дифреле...
Підтримую.

Місто
Украина-Тернополь
Оверквотинг

Ну якщо проблема не в грошах то можна взяти маленьку зарядну станцію окремо для котла.
Я шукаю власне UPS а не станцію яка буде працювати 24/7 і навряд чи буде віиконувати роль стабілізатора .

Останнє редагування модератором:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
трінікс значно дешевший і не потрібно нічого колупати
Вже другий блекаут користуюсь таким, не підводив, ліфер, кондери паяти не треба.. Але вистачає на 4...5 годин, коли в Києві почали вимикати 8/3, то протягнув кабель від станції і заживив додатково.

Зверху