Система РЖ/ПЖ (резервого/постійного живлення) для дому

Місто
Нетiшин
Телефон
Mi 9T
Порадив сусiдовi хвалений чотирохкiловатний з евросертифiкатом DATOUBOSS . Осiнь вiдпрацював . Сьогоднi приносить внутрi щось шкварчить й вибивае . Розiбрав а там жах . Права сторона плати наполовину не в пазах , жахливо погнута . Не знаю як китайцi так запихнули . Витягнути не вдаеться зi значними зусиллями , боюсь лопне

Вкладення

• Screenshot_2024-06-06-23-21-36-146_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2024-06-06-23-21-36-146_com.miui.gallery.jpg
    207.8 КБ · Перегляди: 66
Місто
Тараща
Телефон
Pixel 4 XL
Порадив сусiдовi хвалений чотирохкiловатний з евросертифiкатом DATOUBOSS . Осiнь вiдпрацював . Сьогоднi приносить внутрi щось шкварчить й вибивае . Розiбрав а там жах . Права сторона плати наполовину не в пазах , жахливо погнута . Не знаю як китайцi так запихнули . Витягнути не вдаеться зi значними зусиллями , боюсь лопне
Ніц не знаю шурує як має бути нарікань нема.

Місто
Нетiшин
Телефон
Mi 9T
Ніц не знаю шурує як має бути нарікань нема.
У мене точно такий , теж без нарiкань працюе , тому його й порадив

andreuskas

Заблокований
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Xiaomi MAI132
Счетчик домовой тоже завышает?
Якщо на електрику, то нам його ще не завезли.
А як ви платите за е/е по нормам?
Як і усі - за квартирним лічильником.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Що помітив, звичайні свинцові батарейки 12в типу "цеглина" в "економ-сегменті" для ДБЖ вже в дефіциті
Це ти за звичайні штатні стандартні 7АГ ? В мене схоже потроху подихати почала, раз на тиждень упса при діагностиці матюкається "дохла батарейка"

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
На Софіївській Борщагівці у багатоповерховому будинку в одній із квартир вибухнув акумулятор...

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
багатоповерховому будинку в одній із квартир вибухнув акумулятор
Уточнили, що то були банки з Нісан Ліфчику - рукожоп, схоже, колгоспив сам, це про тих, які кажуть "та що там ваші cc/cv і захисти, я заряджаю ось блоком від кухоного міксера і все ок"..)))

Місто
Нетiшин
Телефон
Mi 9T
Перезаряди , экстремальнi токи i вже будь яка хiмiя стае небезпечною . Старi батареi горять з захистом розрахованим на новi . А з нових народ намагаеться вижати максимум що також небезпечно .

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
А хтось може підкаже, де купити залізо-фосфатний акумулятор (24В 100Аг) не за всі гроші світу? Все, що по більш-менш нормальних цінах - немає в наявності

andreuskas

Заблокований
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
  • Like
Реакції: GAS

andreuskas

Заблокований
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Місто
Kiev
Телефон
Poco F3
А хтось може підкаже, де купити залізо-фосфатний акумулятор (24В 100Аг) не за всі гроші світу?
Думаю, что с учетом всех купонов и скидок дешевле будет на алике, если уберут мито на акумы

GAS

Бесарабський бандерівець
Команда форуму
Місто
Рені
Телефон
Xiaomi 14T
Ну так а 52тыс. за 200А*ч это дорого разве?
Дорого. Враховуючи, що на 100 А/г ще тиждень тому було чимало пропозицій за 20 тис +/-, а зараз вже за 24 "немає в наявності". Я взагалі, коли вирішив робити цю систему - готовий був на 30-32 тис, 100 А/г достатньо (в нас світло здебільшого стабільно 3 години є - 6 немає), зараз вже, з огляду на різкий зріст, готовий на 35, але й це вже дуже дофіга для мене :(

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А хтось може підкаже, де купити залізо-фосфатний акумулятор (24В 100Аг) не за всі гроші світу?
Нема вже, ніде. Два по 12в 100Аг послідовно не врятують? Але прайс теж не буде шаровим.

andreuskas

Заблокований
Місто
Н.-Северский
Телефон
Samsung M21
Ну так а 52тыс. за 200А*ч это дорого разве?
Дорого. Враховуючи, що на 100 А/г ще тиждень тому було чимало пропозицій за 20 тис +/-, а зараз вже за 24 "немає в наявності". Я взагалі, коли вирішив робити цю систему - готовий був на 30-32 тис, 100 А/г достатньо (в нас світло здебільшого стабільно 3 години є - 6 немає), зараз вже, з огляду на різкий зріст, готовий на 35, але й це вже дуже дофіга для мене :(
Ну х.з я брал год назад lifepo4 50а*ч за 30тыс. И считал это шарой правда 48v. Сейчас он 33стоит. При сильно дешманском вареанте ведь можно и на б/у элементы попасть? Не?

Зверху