Ти хотiв сказати побачити. З цiкавiстю чекаемо вiдеозвiт про роботу генератора з нагрузкою 650 ватт , 800 ватт , i шприцом для замiра витрат палива.
Скажу зразу: відеозвіту не буде з кількох причин.
1. Генератор я не навантажую на повну і не маю бажання це робити. Під час блекауту в мене він живив холодильника, котла, і 2-3-4 світлодіодні лампочки. У більшому не було потреби. Котел і холодильник теж працювали не постійно, а включались/виключались із певними інтервалами, в автоматичному режимі. Звісно, що якщо його навантажити, то й витрати палива будуть іншими.
2. Генератор законсервовано з часів блекауту 2022 і невідомо чи доведеться ним скористатись, тобто, чи буде блекаут. Розконсервовувати, а потім законсервовувати назад просто, щоб комусь щось показати/доказати, я не маю бажання.
3. А ще, у мене станом на зараз є маленький дешевий 500-ватний інвертор, якого не було у минулий блекаут. Тому при таких нетривалих відключеннях по графіку, як це було до цього часу, я буду використовувати інвертор, бо біля нього не треба робити зайвих рухів, на відміну від генератора (виносити/заносити, розбавляти маслом бензин, заправляти). На інверторі буде достатньо натиснути кнопку включення, ну і слідкувати час від часу за зарядом батареї.
4. Не маю бажання щось комусь відеодоказувати. Лінь.
Маю право просити тому що вiн тут просив мене показати потужнiсть СЭС зимою
Я не просив відеодоказів. Я просив просто зробити заміри і написати тут. Я повірив на слово.