Ось тут є фахова думка про цю станціюкто-то пользуется таким EF ECOFLOW Portable Power Station River 2 Max
присмотрелся вроде окончательно, кто, что может сказать за или против или мож посоветовать что-то другое в этом районе ?!
Ось тут є фахова думка про цю станціюкто-то пользуется таким EF ECOFLOW Portable Power Station River 2 Max
присмотрелся вроде окончательно, кто, что может сказать за или против или мож посоветовать что-то другое в этом районе ?!
Фірма топова, якщо платити такі кошти, то вже брати щось надійне і з гарантією.Відгуки нормальні, інші китайські станції це лотерея.кто-то пользуется таким EF ECOFLOW Portable Power Station River 2 Max
Враховуючи, що і UPS, і зарядка розраховані на +/- однакову напругу акума, єдиний нюанс такої схеми, що UPS буде неправильно визначати рівень заряду батареї, коли в неї танкуватиме струм автомобільна зарядка.відʼєднати цей UPS від 220В та підкинути зарядку на акум на постійну основу чи буде це норм та чи не виведе зі строю цей UPS?
Автозарядка в каком режиме заряжает? CC/CV? До какого напряжения? Переходит ли потом на режим Float charge?підкинути зарядку на акум на постійну основу чи буде це норм
зарядка такого типу (прікрипив фото), відключаеться коли напруга доходить до 13.5Автозарядка в каком режиме заряжает? CC/CV? До какого напряжения? Переходит ли потом на режим Float charge?
Какой именно акум подключен?
Есть шанс угробить акум перезарядом.
Типа инфа для размышления. У меня есть аккум 7.2А 12в., на самом аккуме написано, что заряжать током 0.7А. Я его несколько раз заряжал автомобильной зарядкой, одна совала ему 3А, другая 1.7А. Нард по инетам говорит, что такое убьет аккум, нужно рекомендованным током(или 0.1 емкости аккума) заряжать. И я бы убил аккум, потому что он походу почему-то был недозаряженным. После 3-х или 4-х зарядок его хватало на 2 часа работы ноута и он показывал 10.5в. После того, как я его зарядил током 0.7А(он плавно снижался, я не дожидаюсь нуля, отключаю при 0.06-0.05А), на ноуте проработал 4 часа и напруга была 11.6.чи буде це норм
Напряжение норм, перезаряда не будет. А вот ток 7А для такого акума может быть великоват. Почитай на него доки, там должен быть указан макс ток заряда, а заодно и режимы заряда.зарядка такого типу (прікрипив фото), відключаеться коли напруга доходить до 13.5
акб agm 12V 20Ah
Там треба понаблюдати як вона поводитись буде . Вiдключаеться то не е норм . Треба щоб переходила в режим пiдтримки напруги , iначе буде починати аккум розряжати ще коли свет езарядка такого типу (прікрипив фото), відключаеться коли напруга доходить до 13.5Автозарядка в каком режиме заряжает? CC/CV? До какого напряжения? Переходит ли потом на режим Float charge?
Какой именно акум подключен?
Есть шанс угробить акум перезарядом.
акб agm 12V 20Ah
Фірма топова, якщо платити такі кошти, то вже брати щось надійне і з гарантією.Відгуки нормальні, інші китайські станції це лотерея.кто-то пользуется таким EF ECOFLOW Portable Power Station River 2 Max
Lets користувався таким під час перших зимових блекаутів. Усім був задоволений, але вентилятор відносно шумний при зарядці і періодично вмикається при розрядці навіть з невеликим споживанням. Мене це взагалі не турбувало, але знайомий саме через це повернув.
А в центрі то хіба не лазером зварено? Ті чотири пімптика то мабуть більше guide pin-и для насаджування пластин на плату.пропаяны
Нет там лазерной сварки, то резьбовая часть контактной пластины углублена в отверстие в текстолите. Обратная сторона запаяна.А в центрі то хіба не лазером зварено? Ті чотири пімптика то мабуть більше guide pin-и для насаджування пластин на плату.
Так то воно так , але до цього зарядку потрiбно найти правильну , щоб по напрузi грала , щоб була не дуже розумною , i щоб кпд був хоть трохи прийнятним. Краще панельку буушну з олх на балконi прикрутитиВопрос к практикам. Вот такую приблуду https://www.aliexpress.com/item/100...j2p5MLko&utparam-url=scene:search|query_from: можно использовать для коммутации заряд\байпас? Или как UPS? Т.е присоединив зарядку вместо солнечной, она будет заряжать батарею, а зарядив будет напрямую питать потребителя DC. Правильно я понимаю?