Ось про що я й говорив, відновив сьогодні сімку Київстар і VoLTE завелося одразу на пристрої який ніфіга не підтримується. При чому варто зауважити що я ніколи не користувався цією послугою який підтримується. Мій перший пристрій де я користувався VoLTE був Redmi Note 7, потім був Ulefone Power Armor 14 Pro, і тепер OnePlus Nord N10 5G і все чудово працює з коробки, навіть на кастомних прошивках. Тому що КС на відміну від Лайфа активовує послугу за замовчуванням. Чому Lifecell так не робить одному Богу відомо. Але через це я не можу використовувати послуги цього оператора, бо мені для роботи критично важливо мати постійний 4G і здійснювати дзвінки без випадання в 3G. Тож дякую Lifecell,але нажаль з таким підходом до абонентів я кажу ні.
В мене з Київстар інша ситуація, припейд номери глухо як в танку, ніхто не підключив ні автоматично, ні за проханням.
Коли підключала Київстар контракт попросила оператора активувати, все працювало (погано працювало, були не дозвони, також номер вилітав з мережі, співбесідники погано чули і просили передзвонити) до взлому оператора. Після відновлення послуг VoLTE не підключене, при зверненні в колл центр - мороз
З lifecell, як допоміг активувати форумчанин, так і працює без проблемно на двох номерах.