plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
☝️ Робота послуг на базі IMS забезпечується з обмеженого переліку пристроїв абонентського обладнання (смартфони), які мають відповідне програмне забезпечення від виробника обладнання. На інших пристроях коректна робота послуги не гарантується.

✋ Обмеження в роботі VoWiFi
Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.

Останнє редагування модератором:

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
v-king,
*#*#VoLTE#*#* —> *#*#86583#*#*
*#*#VoWiFi#*#* —> *#*#869434#*#*

Перший вводити, вони відключають перевірку, другий раз — уключають. Деталі можна знайти в Інтернеті.

Місто
Одеса
Телефон
Ulefone Mini 20T
Howl, дякую, але нічого не вийшло. В мене Ulefone, на сімці Київстар APN типу ims та xcap додаються автоматично, і в меню 4636 пише VoLTE ініціалізовано, хоча повзунок недоступний, але реєстрація не відбувається (ну там і послуга не підключена). На Vodafone послуга підключена, але apn ims немає по дефолту. Якщо додати вручну, нічого не змінюється. Тож перемкнув Київстар на 3G, Водафон на дані й так і користуюсь.

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
v-king, ці коди наче для Xiaomi (у т. ч. для Redmi та POCO). Тобі фактично треба розуміти чи інстальований профіль модему — за можливості шукай це в інженерному меню, там може бути відповідний розділ із цію інформацією.

Openpharmacist

Головний матершинник
Місто
Запоріжжя
Телефон
Nokia G42 5G
Заметил что на Vodafone если поставить в настройках Lte only , перестает работать VoLTE.На Киевстаре у меня постоянно стоит принудительно Lte only и VoLTE и VoWiFi работает без замечаний.
Тут про це вже писали та не раз. Volte працює поки мережа не пропаде. Якщо знову з'явится, то реєстраціі в IMS не відбувається.

Місто
Одеса
Телефон
Ulefone Mini 20T
Тобі фактично треба розуміти чи інстальований профіль модему
Мабуть в цьому і проблема. Послугу на Київстар вже підключив (через інший телефон), але не дивлячись ні на що, VoLTE так і не з'явилось. Зараз спілкуюсь з підтримкою Улефона, але на них надії мало. Досі жодну проблему не вирішили...

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Со вчера на POCO F5 (Global) начали раскатывать обновление HyperOS 2.0.5.0.VMRMIXM. Завезли поддержку VoWiFi для оператора Київстар.

Т. е. телефон поддерживает технологии VoLTE и VoWiFi в сетях lifecell, Vodafone и Київстар.

Місто
Запоріжжя
Телефон
Poco F5
Со вчера на POCO F5 (Global) начали раскатывать обновление HyperOS 2.0.5.0.VMRMIXM. Завезли поддержку VoWiFi для оператора Київстар.

Т. е. телефон поддерживает технологии VoLTE и VoWiFi в сетях lifecell, Vodafone и Київстар.
Дивно. У мене ця прошивка, на КС послуга так і не працює. Хоча при увімкненій перевірці *#*#VoWiFi#*#* (напис закінчувався словами enabled) опція VoWiFi тепер не зникає. Перезавантажував телефон, вимикав та вмикав перемикач. Режим мережі звичайно "Переважно VoWiFi". Усе одно працює лише VoLTE. Через статус IMS теж показує "Голосові команди через Wi-Fi: Недоступно". Що ще можна спробувати?
P.S Писав оператору, вони перепідключили послугу, сказали, що все має працювати, перезавантажив телефон, перезавантажив роутер, пробував вимикати VoLTE, залишати лише VoWiFi - усе одно не працює.

Останнє редагування:

SilentBoss

SysАdmіn
Місто
Львівська обл.
Телефон
RN10Pr/12/14 5G/POCO F5
Opposition, В мене на 2.0.2(Європа) перемикач з'явився але підміняв файл в модемі, можливо при оновленні з 2.0.х до 2.0.5 не злітає даний файл(таке вже спостерігав і раніше, що змінені файли не злітають після оновлення а лише від зміни сім карти) відповідно у Howl воно і залишилося і просто додалися перемикачі так як профіль модема став активним.
P.S. Як тільки вийде нова версія до мого, навмисно зміню сімку щоб перевірити чи працює без бубна

Howl

Да трам же тарарам!
Команда форуму
Місто
Краматорський р-н
Телефон
POCO F5
Перевірив. Так, профіль модему залишився без змін (у файлі wlan_offload_config присутнє hex-значення "00" замість "02"). Ну це треба писати до Xiaomi, бо дивне оновлення: відобразити перемикач, але не активувати технологію у профілі модему.

можливо при оновленні з 2.0.х до 2.0.5 не злітає даний файл
Не злітає, якщо профіль модему не змінювався в останньому оновленні.

razor

место под рекламу
Місто
Винница
Телефон
xiaomi mi 11 ultra
@Howl, ну в глобалке сяоми, что я пытаюсь победить, словно нет чего-то ... глобального :)
(ставить снова недельку пока не хочу, всё перенастраивать на телефоне дочки не прикольно).

тот самый Qct Modem Capabilities не делает ничего полезного, выбранный профиль не запоминаецца (видимо ж и не применяецца). так же как и разные модемы, что я прошиваю (штуки 4 уже), из разных прошивок (включая кастомку на HOS и девелоперку XEU) и времен.

уверен, что вы всё это время болели за меня, поэтому сообщаю - оно взяло и заработало само на старичке mi9se со вторника примерно.
ну может не совсем само, бо я кучу подорожников использовал в том аппарате, но бестолку.
а на той неделе заметил, что всякие HD и WiFI в логе звонков у дочки появились.

Місто
Вінниця
Телефон
MI 14T Pro
Howl, Вони там туплять добре, на 14Т про перемекачі вклюти треба вручну і все працює. Тобто в модемі активно, а перемикачі не активували, а на поко вийшло навпаки. Криворукі.

Місто
Odesa
Сьогодні в районі мого проживання аварія в електромережі і через якийсь час сота Vodafone померла... Зв'язок зник включаючи VoWiFi. Я вручну підключився до Life (внутрішній роумінг) і виявив, що VoWiFi автоматично заробив теж. Приємно здивований))

Зверху