Технологія VoWiFi буде працювати за умови, що ви зареєструвалися в "рідній" мережі не більше, ніж 10 хвилин тому. У роумінгу не надається.
Останнє редагування модератором:
Тут про це вже писали та не раз. Volte працює поки мережа не пропаде. Якщо знову з'явится, то реєстраціі в IMS не відбувається.Заметил что на Vodafone если поставить в настройках Lte only , перестает работать VoLTE.На Киевстаре у меня постоянно стоит принудительно Lte only и VoLTE и VoWiFi работает без замечаний.
Мабуть в цьому і проблема. Послугу на Київстар вже підключив (через інший телефон), але не дивлячись ні на що, VoLTE так і не з'явилось. Зараз спілкуюсь з підтримкою Улефона, але на них надії мало. Досі жодну проблему не вирішили...Тобі фактично треба розуміти чи інстальований профіль модему
Дивно. У мене ця прошивка, на КС послуга так і не працює. Хоча при увімкненій перевірці *#*#VoWiFi#*#* (напис закінчувався словами enabled) опція VoWiFi тепер не зникає. Перезавантажував телефон, вимикав та вмикав перемикач. Режим мережі звичайно "Переважно VoWiFi". Усе одно працює лише VoLTE. Через статус IMS теж показує "Голосові команди через Wi-Fi: Недоступно". Що ще можна спробувати?Со вчера на POCO F5 (Global) начали раскатывать обновление HyperOS 2.0.5.0.VMRMIXM. Завезли поддержку VoWiFi для оператора Київстар.
Т. е. телефон поддерживает технологии VoLTE и VoWiFi в сетях lifecell, Vodafone и Київстар.
Не злітає, якщо профіль модему не змінювався в останньому оновленні.можливо при оновленні з 2.0.х до 2.0.5 не злітає даний файл
@Howl, ну в глобалке сяоми, что я пытаюсь победить, словно нет чего-то ... глобального
(ставить снова недельку пока не хочу, всё перенастраивать на телефоне дочки не прикольно).
тот самый Qct Modem Capabilities не делает ничего полезного, выбранный профиль не запоминаецца (видимо ж и не применяецца). так же как и разные модемы, что я прошиваю (штуки 4 уже), из разных прошивок (включая кастомку на HOS и девелоперку XEU) и времен.
перемекачі вклюти
Да...Криворукі