студент

Тут може бути ваша реклама!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька, București
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
Заходиш в google photo, обираєш/виділяєш ті фото, що потрібно надіслати - Поділитися. Вибираєш додаток (з ким поділитися), адресата. Профіт.

Але ж це треба думать. Взагалі то всьо нерви. Навіщо використовувати те, що не зручно? Понти? Назло ворогам на радість людям? Що заважає повернутись на класний Samsung з Android?

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Але ж це треба думать. Взагалі то всьо нерви. Навіщо використовувати те, що не зручно? Понти?
Ты дурак шоле? Я же написал что вернулся на самсунг, а айфон отдал жене. Это ей нужно было помочь. Понты блять...
Post automatically merged:

Яблочники, хочу спросить у вас. А шо это вы такие агрессивные? 🤦‍♂️ Как ни зайдёшь шото спросить по айфону - так и начинаются наезды, как будто враг церкви. Шо религиозные фанатики блять. Причём даже не обращают внимания шо я уже в этой же секте! Просто не восхваляю, а выражаю некое недовольство некоторыми неудобствами, а тут начинают жопы рвать за веру. Капец какой то. Вместо того чтобы "заблудшего обратить в правильную веру" - они тупо наезжают на прихожанина. Ну что это за "думать надо", или "было уже"? Я если не получилось думать - прихожу к тем кто умеет думать лучше меня (к вам). Но тут какого то хера гордыня зашкаливает. Алло, это типа грех. Вы не знали? :)

Останнє редагування:

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
Тобто на Яблуці досі не можна отримати файли із папки, наприклад завантажень Телеграму, в іншій програмі? Якщо я хочу у Ватсап переслати документ з Телеграму то мусай зайти в Телеграм, знайти його і натиснути "поділитись"? Не можна просто з Ватсапу зайти в файловий менеджер і вибрати потрібні файли?

Тара

Заблокирован
Місто
Одеса
Не можна просто з Ватсапу зайти в файловий менеджер і вибрати потрібні файли?
який такий файловий менеджер? на айфоні ж такого нема ))))

по факту відкривши фото наприклад переслоноє тоді в вайбері його без питань можн відразу переслати інший людини телеграмом.
це можна зробити.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
не можна отримати файли із папки, наприклад завантажень Телеграму
Не можна. Кожна програма має свою "пісочницю", до якої не має доступу інше пз. Тільки до загального сховища. Це основа безпеки ios. Тому всі злами і факапи - на Відрі.

який такий файловий менеджер? на айфоні ж такого нема ))))
А це що, розумнику? :LOL: З певними обмеженнями задля безпеки.

IMG_2016.png

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Тобто? Зайшов в телеграм, обрав фото, далі «переслати» потім у вікні значок стрілочки вгору і обирай в якому софті…Працює ж

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Або тупий, або троль
Тобі ж написали, що не можна таким чином як ти хочеш
А ти й далі починаєш ворожнечу: агресивні фанатики, секта, приміть, навчить
Музику по блутуз часом тобі не потрібно передавати?

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
чтобы не заливать каждый раз на телефон фотки,
Может конечно я что-то не так понял, но как вариант в Гугл фото выделить нужные фотки долгим тапом, поделиться -> с кем поделиться -> скопировать -> переходим в gmail ->долгий тап и вставить.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
Может конечно я что-то не так понял, но как вариант в Гугл фото выделить нужные фотки долгим тапом, поделиться -> с кем поделиться -> скопировать ->
до это момента идёт ок
перехожу в гмайл и там чтобы прикрепить фотки - есть скрепка. Я жму на неё.
долгий тап и вставить.
вот это уже не врубаю где нажать то

БИНГО!!!

rikky, спасибо бро!!! Я научился!!! :)

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S10e
ДА! Вместо скрепки - просто в пустом поле жмакать и вставлять не как файлы, а просто как картинки! Ну конечно это немного не то что хотелось, НО УЖЕ ЧТО ТО!!! Спасибо!

Так, теперь ещё одна проблема: как выбрать сразу несколько фоток из РАЗНЫХ папок? Ну когда они в одной папке - это легко, просто галочки развесил на нужных фотках и порядок. А вот как повесить галочки на фотки которые в других папках? Я не могу перейти в другую папку когда выбрана фотка в текущей. Научите

rikky

ремонтник
Місто
Шостка, Украина.
Телефон
Iphone 15
ДА! Вместо скрепки - просто в пустом поле жмакать и вставлять не как файлы, а просто как картинки! Ну конечно это немного не то что хотелось, НО УЖЕ ЧТО ТО!!! Спасибо!

Так, теперь ещё одна проблема: как выбрать сразу несколько фоток из РАЗНЫХ папок? Ну когда они в одной папке - это легко, просто галочки развесил на нужных фотках и порядок. А вот как повесить галочки на фотки которые в других папках? Я не могу перейти в другую папку когда выбрана фотка в текущей. Научите
Потом легкий тап по фото -> отправить как вложенный файл.
IMG_0703.jpeg

А вот как повесить галочки на фотки которые в других папках? Я не могу перейти в другую папку когда выбрана фотка в текущей. Научите
Этого не знаю.

Причина: зменшив розмір зображення
Останнє редагування модератором:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
выбрать сразу несколько фоток из РАЗНЫХ папок?
Нужное количество раз из каждой папки в гмыл копипастнуть. Только не придумывай кейсов, что у тебя там 100500 папок, и из каждой надо по одной фотке отправить, а это невдобно.. :LOL:

protoss

Ен таро Адун!
Місто
Іршава / Ужгород
Телефон
Samsung S21FE (050/067)
А це що, розумнику? :LOL: З певними обмеженнями задля безпеки.
100% Файловий менеджер з пошуком. Звісно далеко не всім користувачам потрібен пошук, адже в них все ідеально відсортовано і вони пам'ятають хто кинув певний файл.
А от в мене бардак і я часто не пам'ятаю чи в Телеграмі потрібний файл, чи у Ватсапі чи поділились лінком на Гугл диск...

Зверху