Не кури більше такогоот жеж кляті зе, і
Приезжайте в Киев на экскурсию, у нас новые трамваи с кондиционерами , чистые и комфортные !почав їздити у трамваї , серед сморіду від поту , бачу найбільше власників айфонів ніж де не будь ... Тепер і мені треба купувати собі айфон щоб відповідати дрес коду
пройшов час цих понтів, зараз Сяомі.... кхххх-м... вартує більше. У Вас кліше застаріле)почав їздити у трамваї , серед сморіду від поту , бачу найбільше власників айфонів ніж де не будь ... Тепер і мені треба купувати собі айфон щоб відповідати дрес коду
у Львові теж нічо)Приезжайте в Киев на экскурсию, у нас новые трамваи с кондиционерами , чистые и комфортные !почав їздити у трамваї , серед сморіду від поту , бачу найбільше власників айфонів ніж де не будь ... Тепер і мені треба купувати собі айфон щоб відповідати дрес коду
то це ви з 13-м вчора їхали у 8-му трамваїпройшов час цих понтів, зараз Сяомі.... кхххх-м... вартує більше. У Вас кліше застаріле)почав їздити у трамваї , серед сморіду від поту , бачу найбільше власників айфонів ніж де не будь ... Тепер і мені треба купувати собі айфон щоб відповідати дрес коду
Post automatically merged:
у Львові теж нічо)Приезжайте в Киев на экскурсию, у нас новые трамваи с кондиционерами , чистые и комфортные !почав їздити у трамваї , серед сморіду від поту , бачу найбільше власників айфонів ніж де не будь ... Тепер і мені треба купувати собі айфон щоб відповідати дрес коду
этот способ я знаю, и он таки не подходит. Так как к одному письму нужно присобачить сразу несколько фото из разных папок в гуглфото.потом значок "поделиться" (квадрат со стрелкой вверх), и выбрать в списке Гмыл, потом уже в нем адресата.
а где хранятся твои фотки?я не юзаю ни гуглфото, вообще никакие облачные фотосервисы
В телефоне, 512 для всего хватает) Плюс бекапы на внешний диск, и в Терабокс.где хранятся твои фотки?