перепрошую , але оперативки в 13 менше ніж в 12 про, тому ІМХО актуальна лінійка виглядає так : 12 про ,12 про макс, 13 про, 13 про макс і вище
граються діткиЯ не знаю що люди роблять
на перспективу ))))Я не знаю що люди роблять на тій оперативці, майнять щось чи сервери наса піднімають?У мене на отому SE за 429 баксів все літає вже 3 роки.
от же ж журналіЗДиУ Франції наказали припинити продаж iPhone 12 через підвищену радіоактивність
Франція наказала Apple припинити продаж iPhone 12 через надмірне електромагнітне випромінювання.www.epravda.com.ua
гугліть що така САР самі або https://andro-news.com/ua/news/izluchenie-smartfonov-realen-li-vred.htmlи Показник SAR (рівень випромінювання мобільних пристроїв) для першого режиму перевищує встановлений ліміт, водночас для другого режиму він не перевищує.
У нас? Хіба що цінник х1,2За предзаказ iPhone 15 подарок какой-нибудь предлагают?
не вірно , треба чемодан - літак - і за новим айфоном , як цей чувакТреба мінімум до січня-лютого чекати, поки спекулянти сі вспокоять.
Ось тут на початку відповідає (але чи правду, хз):ще б він розказав ЯК він виїхав ... але то вже інша історія
ви застрягли в 2012? Зараз новинки від Еппл зʼявляються в офіційних дистрибʼюторів максимум через місяць від старту продажу в США.Треба мінімум до січня-лютого чекати, поки спекулянти сі вспокоять
Ну ось після мого 11-го про, починаючи з 12-го поки що всі однаковіТа щось, як і минулого року...
Останній ефект вау, який отримав від нового айфону - був від 12. Мій вибір міні, та то вже на любителя. Всі наступні виглядають поки як копія, чи легке оновлення.
бтв, передостанній вау був від 5s (se1 як логічне продовження.)
Облизані 6-11 пройшли повз.
Ні до чого )Тара, а я тут до чого?)
Не обязательно, в прошлом году я взял в начале декабря, а с 1 января спрос падает как и ценыТреба мінімум до січня-лютого чекати, поки спекулянти сі вспокоять.