Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
твій банк потрапляє під санкції
Користуєшся підарськими банками?? :mad:
Post automatically merged:

неможливість поставити свою мелодію замість дзвінка…Я вже не говорю про скачану з піратського сайту…
:oops: Завантажуєш з піратського сайту в m4r (для айфон), закидуєш з компа. Особисто мене не влаштовує готова нарізка, хочу конкретний фрагмент/ приспів / програш, щоб не було рагульно "як у всіх", ріжу за допомогою Audacity (free), зберігаю як m4a і міняю розширення на m4r.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
треба вчитись на чужих помилках.
Куйове якесь "навчання" в тебе.. у підарів. Тобто, якщо вагенрівців мінусують в Бахмуті, то треба на цьому вчитись - не йти у вагнер тільки з цієї причини?? Звідки насосав цю "причину", можна тільки здогадатись... Не торкайся лайна, і не будуть блокувати.

artsel

Легальний 4G користувач
Місто
Львів
Телефон
iPhone 15, Pixel 7
Maxxx, він не про це каже. Є така штука як ризики. Кожен інвестор чи бізнесмен має їх враховувати при розробці додатків до розгляду в AppStore. Приклад з банками зараз не дуже доречний, але є багато інших прикладів нахабної політики Apple, починаючи від Телеграм і закінчуючи Spotify або Epic Games з Fortnite

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)

chelavek

Слава Україні !!!
Місто
Київ
Телефон
iPhone (KS/UMC)
Як на мене, то єдиние чим бісить айос, це неможливість поставити свою мелодію замість дзвінка…Я вже не говорю про скачану з піратського сайту….До прикладу, в айтюн є всі пісні і альбоми гурту Без обмежень, а мелодій на дзвінок всього дві. Вже мовчу про Жадана чи братів Гадюкіних. Ну це ж взагалі…
все давно можна встановити
в мене хелло мото на дзвінку))

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
chelavek, то якась біполярка? Вибач))) На самсах і сяомі стоїть рінгтон вйфона, а тут таке))) Але дякую))))

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Якщо заблокують Приват24 - це відчують всі Українці, на відміну від блокування Фортнайту чи Спотіфаю.
Це якась Закарпатська шизофренія чи повне нерозуміння причинно-наслідкових зв'язків?
Якщо країна неспровоковано нападає на інші при повній підтримці населення, при чому не тільки в моменті, а з моменту утворення - то так логічно що проти неї вводять санкції. Інаселення яке це усе повністю підтримує і фінансує - має страждати і відчувати що щось вони роблять неправильно. І чудово що еппл та інші корпорації максимально ускладнює користування своїми продуктами.

Bebobi

Заблокирован
Місто
Ужгород
Телефон
Pixel 5
Всі хто бояться превентивних блокувань в демократичній державі, можуть поки що продати все майно що мають тут і виїхати в країну де буде стабільність в плані відсутності західних сервісів зглузду з'їхали, боятись що заблокують приват24 бо заблокували російську альфу?

drmz

маниакально-депрессивный стэндап
Місто
Гуляйполе
Bebobi, не о том, чуток.
Хуже, когда патриотично накидываешь на protoss, который, хз, вполне быть может "работает в саппорте банка Тинькофф/Сбер" https://red-forum.com/threads/Гумор.676/post-1922213
А сам, вполне беспечно поддерживаешь на плаву руснявый альфа-банк. А чо - удобно же.

Останнє редагування:

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Можливість компанії просто заблокувати тобі доступ до потрібного додатку
Цей додаток - токсичний. Цей банк - спонсорує агресію проти нас, вбивства і тортури наших людей. Те, що таке блокується - тільки великий +

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
для мене це дужу дуже суттєвий недолік.
А для мене суттєвий недолік - це недостатня русофобія Епла.. Вони можуть в один момент перетворити абсолютно всі айфони русні на цеглини, завести в режим stolen з написом на кшталт "раша із терроріст стейт", тоді лоба багатьох "хароших - я політєкой нє інтєрєсуюсь" кацапів реально торкнеться смердюча залупа їх плешивого фюрерка.. Але то тільки мрії...((

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
Користуєшся підарськими банками?
Який тупий аргумент. Не користуватися недостатньо.
Сьогодні у тебе з точки зору Apple все гаразд. А через рік припустимо в твоїй країні якась нестабільна ситуація і як наслідок санкції. Хоча твоєї особистої провини немає в цьому. А раз санкції, то Apple робить твій гаджет цеглиною.
Приклад: сьогодні ти живеш в українській державі, через рік через невдалі військові дії все ж таки змінюється політика й уряд на кацапський... А з точки зору Apple сам розумієш що це означає. Санкції і заборона та блокування/видалення додатків.

Останнє редагування:
Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
А через рік припустимо в твоїй країні якась нестабільна ситуація і як наслідок санкції.
Тобто по-твоєму в РФ, Ірані і Північній Кореї раптово сталась "нестабільна ситуація", а не диктатура і повний пиздець, що вибудовувався десятиліттями під мовчазне схавлення народу?

все ж таки змінюється політика й уряд на кацапський...
Якщо у такій ситуації усе, що тебе найбільше хвилює, це перетворення айфона на цеглину, мені тебе дуже шкода.

Місто
Київська область
Телефон
Poco F6
усе, що тебе найбільше хвилює, це перетворення айфона на цеглину
Ця тема про iPhone а не про війну і диктатуру. І я написав вище "приклад" для розуміння, що Apple хазяїн твого iPhone а не ти.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
через рік через невдалі військові дії все ж таки змінюється політика й уряд на кацапський...
Все просто - під підарами жити я не буду - або евакуююсь, або здохну, але заберу пару недолюдей із собою. Інші варіанти не розглядаю в принципі. Так що в дупу собі засунь навіть таку думку і приклад! 🖕 :mad:

Зверху