Монопенісуально.webivan, ага і читати на фор пда як вони карту в чохол ховають) Маленька пакость, а приємно)
Користуєшся підарськими банками??твій банк потрапляє під санкції
неможливість поставити свою мелодію замість дзвінка…Я вже не говорю про скачану з піратського сайту…
Куйове якесь "навчання" в тебе.. у підарів. Тобто, якщо вагенрівців мінусують в Бахмуті, то треба на цьому вчитись - не йти у вагнер тільки з цієї причини?? Звідки насосав цю "причину", можна тільки здогадатись... Не торкайся лайна, і не будуть блокувати.треба вчитись на чужих помилках.
якщо влаштовує прямокутний то бериКупить 14 промах или все таки ждать 15 промах, бо эта шестёрка уже надоела ?!
Як на мене, то єдиние чим бісить айос, це неможливість поставити свою мелодію замість дзвінка…Я вже не говорю про скачану з піратського сайту….До прикладу, в айтюн є всі пісні і альбоми гурту Без обмежень, а мелодій на дзвінок всього дві. Вже мовчу про Жадана чи братів Гадюкіних. Ну це ж взагалі…
Не кажи за всіх. Я не відчую, тому що не користуюсьЯкщо заблокують Приват24 - це відчують всі Українці
Це якась Закарпатська шизофренія чи повне нерозуміння причинно-наслідкових зв'язків?Якщо заблокують Приват24 - це відчують всі Українці, на відміну від блокування Фортнайту чи Спотіфаю.
Цей додаток - токсичний. Цей банк - спонсорує агресію проти нас, вбивства і тортури наших людей. Те, що таке блокується - тільки великий +Можливість компанії просто заблокувати тобі доступ до потрібного додатку
А для мене суттєвий недолік - це недостатня русофобія Епла.. Вони можуть в один момент перетворити абсолютно всі айфони русні на цеглини, завести в режим stolen з написом на кшталт "раша із терроріст стейт", тоді лоба багатьох "хароших - я політєкой нє інтєрєсуюсь" кацапів реально торкнеться смердюча залупа їх плешивого фюрерка.. Але то тільки мрії...((для мене це дужу дуже суттєвий недолік.
Який тупий аргумент. Не користуватися недостатньо.Користуєшся підарськими банками?
Тобто по-твоєму в РФ, Ірані і Північній Кореї раптово сталась "нестабільна ситуація", а не диктатура і повний пиздець, що вибудовувався десятиліттями під мовчазне схавлення народу?А через рік припустимо в твоїй країні якась нестабільна ситуація і як наслідок санкції.
Якщо у такій ситуації усе, що тебе найбільше хвилює, це перетворення айфона на цеглину, мені тебе дуже шкода.все ж таки змінюється політика й уряд на кацапський...
Ця тема про iPhone а не про війну і диктатуру. І я написав вище "приклад" для розуміння, що Apple хазяїн твого iPhone а не ти.усе, що тебе найбільше хвилює, це перетворення айфона на цеглину
Все просто - під підарами жити я не буду - або евакуююсь, або здохну, але заберу пару недолюдей із собою. Інші варіанти не розглядаю в принципі. Так що в дупу собі засунь навіть таку думку і приклад!через рік через невдалі військові дії все ж таки змінюється політика й уряд на кацапський...