Space Cat

Заблокований
Місто
.
Конче тре 💯 і не менше?🤔
Особисто мене цілком влаштовує навіть 50 – "а ваша Галя..."... ну то таке 🙂
Кому як. Я наприклад, не можу розгледіти усі мільярд кольорів дисплею навіть при 90 Гц, а ви кажете 50-60 Гц! Мені би 50-60 МГц оновлення, тоді б я був щасливий...

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
KonsL, ну якщо в тебе вже айфон з підтримкою тих 120 гц, то воно перший час буде відчутно. Тоді по твоїй логіці нащо міняти айфони на нові, якщо я на своїй 13 про не використовую проц і на половину. А фішки АІ й даром не потрібні😁 Піду до офіціалів, потрачусь на 100 баксів і заміню акб на оригінал, та й ще роки 3 зможу ходити. Хоча для себе я такий висновок і зробив

Місто
Germany
Телефон
iPhone 15, SE2020
KonsL, ну якщо в тебе вже айфон з підтримкою тих 120 гц, то воно перший час буде відчутно. Тоді по твоїй логіці нащо міняти айфони на нові, якщо я на своїй 13 про не використовую проц і на половину. А фішки АІ й даром не потрібні😁 Піду до офіціалів, потрачусь на 100 баксів і заміню акб на оригінал, та й ще роки 3 зможу ходити. Хоча для себе я такий висновок і зробив
Я би точно 13 про не міняв на 16Е, просто немає сенсу, заміна батареї і ще на довгі роки буде ОК.

Місто
Самар
А что за ерунда с последней ios - не может раздавать интернет на win11. Это у многих так?

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10

Till

Заблокований
Місто
Шевченкове
Як в отриманних на iphone СМС побачити час отримання.
З 5 шт ідентифікувати час можливо лишень у першого повідомлення, інші без даних.
Може якась аппка, чи копіювання/бекап кудись, дасть змогу перевірити?

Останнє редагування:

Roman_UA

linux user
Місто
ČR
Телефон
Samsung S23+|OnePlus 6T
При перенесенні даних з девайса на девайс (переїзд на іншу модель) єсімки переносяться?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
dzidzio, це добре, а як тепер? В додатку можна знов взяти esim?

debugger

Moderator
Команда форуму
Місто
Киев
Замість нового SE випустили 16e: з тою ж ідеологією, але трохи дорожчий, остаточно позбулися кнопки і екран з вирізом, як і в решті їх моделей.

Зверху