Space Cat

💙💛
Місто
Харків -> Полтава
Телефон
Redmi Note 11
Конче тре 💯 і не менше?🤔
Особисто мене цілком влаштовує навіть 50 – "а ваша Галя..."... ну то таке 🙂
Кому як. Я наприклад, не можу розгледіти усі мільярд кольорів дисплею навіть при 90 Гц, а ви кажете 50-60 Гц! Мені би 50-60 МГц оновлення, тоді б я був щасливий...

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
KonsL, ну якщо в тебе вже айфон з підтримкою тих 120 гц, то воно перший час буде відчутно. Тоді по твоїй логіці нащо міняти айфони на нові, якщо я на своїй 13 про не використовую проц і на половину. А фішки АІ й даром не потрібні😁 Піду до офіціалів, потрачусь на 100 баксів і заміню акб на оригінал, та й ще роки 3 зможу ходити. Хоча для себе я такий висновок і зробив

Місто
Ужгород
Телефон
iPhone 15, SE2020
KonsL, ну якщо в тебе вже айфон з підтримкою тих 120 гц, то воно перший час буде відчутно. Тоді по твоїй логіці нащо міняти айфони на нові, якщо я на своїй 13 про не використовую проц і на половину. А фішки АІ й даром не потрібні😁 Піду до офіціалів, потрачусь на 100 баксів і заміню акб на оригінал, та й ще роки 3 зможу ходити. Хоча для себе я такий висновок і зробив
Я би точно 13 про не міняв на 16Е, просто немає сенсу, заміна батареї і ще на довгі роки буде ОК.

Місто
Каменское
Телефон
Motorola StarTac 130
А что за ерунда с последней ios - не может раздавать интернет на win11. Это у многих так?

Місто
Київ
Телефон
Zenfone 10
Зверху