Місто
Odesa-Romania
Я правильно понял что экран размером как в 12-12-14? То есть 6.1 дюйм ?
На сегодняшний день это уже однозначно мало.
Хотя смотрю и 16 про буквально 6.3 ((
Сделали бы они ещё 16е мах, где то на 6.7, было бы гуд

Місто
Odesa-Romania
у не всім треба лопата. Мені SE2 якраз і подобається помірним розміром екрана, зручно носити. Для почитати і фільмів є айпад.
Айпад с собой не будешь же таскать постоянно
А в той же кафешке посидеть кофеек подудлить, так все удобнее смотреть с экрана 6.7, чем с 6,1
Хотя конечно много есть любителей не лопат.
Поэтому и было бы хорошо тоже разнообразие - обычная ешка, и ешка макс

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Поэтому и было бы хорошо тоже разнообразие - обычная ешка, и ешка макс
Ешка з двома камерами, ешка з трьома камерами, ешка з ips дисплеєм, ешка розкладушка, ешка слайдер, ешка з стілусом.
Це бюджетник Apple для широких мас, тут баланс ціни, зручності, функціональності. Хочеш лопату - є 16плюс.

Місто
Одеська область
Телефон
poco x3 pro, iP 15 P.M.
Що казати громадянам Туреччини?)
Скоріше за все, вони теж купують штатівський "сіряк". Офіціал - то для родини Ердогана)))
не штатівський, а з ОАЕ тому що там буде слот під фізичну сім а це великий плюс

P.S. У мене куплений в Україні iphone 15 P. M. також версія ОАЕ, дуже зручно коли є слот для SIM
можна sim+esim а можна esim+esim, тоді вимикається фізична сім

Останнє редагування:
Місто
Запорiжжя
Телефон
IPhone 14
Подумав тут подумав.
А нащо потрібен 16?
16е - автономність.
16про - +камера та деякі нішеві плюхи.
16 - це про шо, власне? «Хочу трохи про - відсипте мені на сотню, бо двох сотень нема»?

Місто
Odesa-Romania
Валентин Д, в Турции толку от того слота нет, так как не родные турецкие телефоны работают там по своему. Турецкая симка их что-ли лочит. Как то так. Сам в Турции не был, не знаю. Но суть в чем то таком
dzidzio, от того 16 плюс уже и до 16 про недалеко, такими темпами )
T.Visc, 16 для тех, кому не нужно про )

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
Місто
Odesa-Romania
dzidzio, давай ещё про 0.33 вспомним
Я беру сразу 2,5
Kritik, вот, я же говорю, я только слышал об этом, но не знал подробностей.
Интересно, а как на это реагирует эпл? По какому праву лочатся телефоны.
Вроде ж нет нигде запретов путешествовать по миру. Со своим телефоном

vlad_g

Старший ухилянт
Місто
(Маріуполь) -> Кривий ріг
Телефон
POCO M5
stas_k, там не лочатся телефоны, а заносятся в черный список IMEI, т.к отсутствуют в базе белого импорта. Прямо как у нас когда-то хотели сделать.
После этого операторы не имеют права их пускать в свою сеть

Місто
RO
T.Visc, 16 для тех, кому не нужно про )
Так пан T.Visc вище правильно пише - кому не треба 16 про, візьме 16е. Який мені цимес переплачувати 200 баксів за базову 16? MagSafe мені не потрібен, 200 баксів за Dynamic Island? Якось дуже жирно.

16е скоріш за все буде канібалізувати продажі саме базової 16-ки, бо 16 Plus то для лопатолюбів. Саме тому його завжди будуть випускати на пів року пізніше, надіючись розвести на середню модель тих, хто не захоче чекати.

monsterrr

Почётный Святой
Місто
Kyiv
Телефон
SGS21+
16е скоріш за все буде канібалізувати продажі саме базової 16-ки
той 16ки осталось півроку, потом 17ка выйдет )) и уже не будет ніхто никого канібалізувати. Не факт что Е-шки будут каждый год выходить, вполне могут оставить эту модельку и на 2 года, и на побольше. Как и все предыдущие SE.

Сам приглядываюсь к ней, но после плюсового самса 6.1 дюйма маловато.. а когда-то галакси-3 лопатой считался ))

Місто
RO
16е скоріш за все буде канібалізувати продажі саме базової 16-ки
той 16ки осталось півроку, потом 17ка выйдет )) и уже не будет ніхто никого канібалізувати. Не факт что Е-шки будут каждый год выходить, вполне могут оставить эту модельку и на 2 года, и на побольше. Как и все предыдущие SE.

Сам приглядываюсь к ней, но после плюсового самса 6.1 дюйма маловато.. а когда-то галакси-3 лопатой считался ))
Всі техноблогери навпаки кажуть, що це постійне розширення лінійки і е-шки виходитимуть кожного року.

Зверху