ПотапаПапа
ОстапаПапа
Почему непонятная? В,названии темы указана суть проблемы.Якась в мене незрозуміла проблема
Почему непонятная? В,названии темы указана суть проблемы.Якась в мене незрозуміла проблема
що показує спідтест на сервери в Німеччині і Австрії?Дома роутер з вайфай 6 але софт з апстор і оновлення програм качає дуууже повільно
Спробуй качнути на мобільному LTE?Спробував скачати фейсбук(просто для перевірки) 400 мегабайт качало майже 5 хвилин
Була аналогічна проблема на ді gpon водафона. Коли оновлення Apple качались із низькою пропускною здатністю. В той час як на ді кс швидкість відповідала тарифу, 700-900 мбіт на закачку булостудент, спробую пояснити ще раз. Ставлю якусь ігрульку на закачку по вайфай. 3.4 гіга значить- пише 46 хвилин. Перемикаю на мобільний лайф і лишається 16 хв. Глянув по спідтесту-лайф дає 23 мегабіта. От так завжди з оновленнями софта і самої прошивки. Тобто з інетів по вайфай йде стабільних 10 мегабіт і лише 3 по лайфу чисто на закачку. Тобто хочеш щось скачати швидше-вирубай вайфай. Це нормально чи все ж щось не так з провайдером? Про роутер я писав що він просто нормально налаштований і мій пристрій у нього пріоритетом на максимальну швидкість, щоб виключити як во-вайфай причину роутера
Яж вже відповів на це питання. Що тобі незрозуміло у відповіді?Як так?
У мене ніяких додаткових гігібайтів і цей тумблер увімкнено. Все завантажує швидко.тумблер «обмеження відстеження за ІР адресою» так як маю підписку на додаткові гігабайти і воно само включилось.