Місто
Львів
Скільки ти за 5 років зміниш кабелів з аврори?
З досвіду дружини і кількох її подружок, у двох з них вже біля року працюють плетені кабелі за ₴35-50 з Аврори, у однієї через півроку такий здох.
Вважаю то цілком пристойним результатом, зважаючи на те, що оригінальні їхні кабелі переламалися біля роз'ємів за рік.
Ото вже точно таким юзеркам не варто радити купляти замість аврорівських оригінальні за гривень 700!

Місто
Львів
Деньги на айфон есть а экономим на спичках?
Який сенс купляти жінці кабель вартістю в 10-20 разів дорожчий за його функціональний аналог, якщо вона примудрилася попередній такий самий дорогий ушатати за рік?

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Який сенс купляти жінці кабель вартістю в 10-20 разів дорожчий
Как мимнимум что бы быстрее заряжать телефон. в комплете с толковым блочком. Или это не важно?
Хотя я часто вижу таких с айфоном где на стекле уже паутина, смальцевый чехол, кабель из Авроры, бегают с криками где тут есть вайфай а то трафик жалко. Но это всё мелочи, главное айфон в кармане). Купил дорогую машиу, обслуживаюй ее соответствующе. Я не встречал еще чтобы ролс ройс переобували на дешманскую зимнюю резину условно из Авроры и где нибудь в подворотне.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Деньги на айфон есть а экономим на спичках?
Ніщєбродська філософія :) Половина причини, чому гроші є в тому, що не витрачаєш на те, що не треба, безвідносно теми дискусії :) Бачу, ти, друже, дуже гордий нафвністю айфона і ставишся до нього з ерекцією пошаною і повагою. Це просто телефон, якщо шо.
По темі - весь світ багато років плюється на ломучість еплівських кабелів, це якби загальновідомий факт :) Мені на щастя, цю проблему вирішувати не треба, аврорівські кабелі би не став купляти, бо в найдешевшому сегменті завжди великий ризик, але оригінальні з тою якістю було б теж купувати западло, обрав би щось середнє :)

Місто
Львів
Как мимнимум что бы быстрее заряжать телефон.
Ви про що? Бо я про кабелі Lightning - USB-A, які навіть оригінальні ніякого PD в природі не мають. З Type-C - Lightning почалася зарядка 18W, такі в Аврорі не продають.

Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
ставишся до нього з ерекцією пошаною і повагою
Ставлюсь обычно. Купил хорошую машину, запрпаляй хорошим топливом иначе не лезь в тот уровень который не тянешь. В чем проблема купить к дорогому устройству хорошие акссесуары (хотя бы не из Авроры) один раз и забыть про этот вопрос?
Post automatically merged:

Бо я про кабелі Lightning типу USB-A
Я про USB-C to Lightning.

Останнє редагування:
Місто
Львів
Ото ж бо й воно. Такі кабелі навіть китайські в переважній більшості вже не копійчані, а з натяком на бренд. Усілякі там Baseus etc.
Тобто достатньо якісні і всі забезпечують оті 18W, різниці з оригінальним майже ніякої.

Окрім того, швидкість зарядки айфона зарядкою 18W взагалі майже не помітна жінкам. Все одно на ніч поставила на зарядку - зранку зняла.

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
не лезь в тот уровень
Бгг, от я про це. Купив телефона, як у всіх, і вже в нього Уровєнь :) Наче мова про обслуговування ролсройса в гаражах, а не копійчані аксесуари для найстандартнішого побутового приладу :)
"Я на свою тойоту королу купляю вонючку тільки в салоні офіційного дилера, оце в мене уровєнь")

Останнє редагування:
Місто
Дніпро
Телефон
iPhone 15
Купив телефона, як у всіх, і вже в нього Уровєнь
Сегодня чек за айфон ~ 1000 баксов. На рынке смартфонов это один из дорогих смартфонов.
Те кто перекупаю б\у за 10000-15000 грн я не считаю. И которых кстати большинство.
Ты мне скажи сколь таких как у всех куплено с нуля в магазине заплативших в районе 1000 баксов.
Я на свою тойоту королу купляю вонючку тільки в салоні офіційного дилера, оце в мене уровєнь)
А не покупаю, мне на мой Субару дилер дарит)

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Схиляю голову перед таким уровнєм і непомірним багаццтвом :lol: Досягнув

Місто
kiev
це для нас бідних то дорого, для американця чи европейця (60% доля продажів), що телефон за 1к, що кабель за 100$, день/тиждень роботи. при цьому Епл по-чесному декларує, що на аксесуарах хоче заробляти 35-60%, тому і продає тих шнуркіа на 35 ярдів в рік, а всі ті казочки про екологію це преміі керівників.

RifleR

👻👻👻
Місто
Київ
Телефон
iPhone, Samsung
На скільки правда, що я читав, в епл вони відрізняються від інших і тому 16ки з 15ками почали горіти від заряджання неоригінальним кабелем
схоже на якісь фантазії. Нічого там не повинно відрізнятись. З айфоном не перевіряв (бо заряджаю по wireless), але айпади і макбуки від неоригінальних кабелів не горіли. Звісно, кабелі використовую нормальних виробників, а не з китайського підвалу за один долар.
Зрештою, коли ти віддаєш за смарт 1000+євро, то думаю надалі віддати 100баксів за оригінальний кабель просто необхідно, а не купувати всякий хлам з Аврори
Навіть при вартості телефону в $1000, $50 це немало. Не вважаю вартим переплачувати стільки виключно за бренд. Звісно, мова не йде про кабелі «з Аврори».
Бо стандарт Type-C недостатньо стандартизований для Епіля? І треба вигадувати щось своє, що не підпадає під стандарт?
Еппл нічого тут не вигадує, не треба зразу вірити у всілякі небилиці.

Місто
Odesа
ролс ройс переобували на дешманскую зимнюю резину
Ну Роллс Ройс наверно таки нет, но и айфон не ролс Ройс, а вот всякие бэхи, Рэнджи и эски не первой свежести у каких кулибиных только не ремонтируют, когда видят прайсы официалов

Белые обычные шнурки у меня тоже все переломаны возле разьема
По сроку службы года по 2-3 в среднем пока начинает трещать оплётка
Но на работу это не влияет

plebis

why so serious?
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
OnePlus 10 pro
Нові набагато краще, це старі пластикові повне гівно були, шо для айфона, шо для макбука. В мене тряпчані нові теж наче без ознак проблем.

Зверху