Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
А чого, я й Max'ом користуюсь без проблем, потягнув вниз, і екран "з'їзджає", все дістаю. :rolleyes:
Бо якщо ти не можеш дотягнутись рукою до краю екрану - неможливо комфортно користуватись однією рукою, бо як мінімум повинна додатків сують ті чи інші контроли вгору.

dzidzio

Генерал Ухилянтських Військ
Місто
Тарнопіль
Телефон
iPhone
16.09 на носу, Эппл официально в Украине, а новых телефонов нет, и цен не озвучили
Є 3 хвилі продажу: одразу, через місяць, через 2 місяці.
Ми минулого року з країн 3-ього світу 3-ьої хвилі успішно перейшли в 2-гу хвилю, тому очікуємо наявність і ціни орієнтовно через місяць.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
Я ж кажу, для великих екранів вже хз як давно є функція, яка дозволяє дотягнутись, часто користуюсь.
Якщо ти про ту функцію, що зскукожує картинку до розмірів, коли можна одним пальцем дотягнутись, то на практиці воно абсолютно незручно.

Місто
Чернігів
влево смахнуть можно,но все равно не видно статус контакта-в сети, когда был в сети и т.д. Будем ждать оптимизации...

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Якщо ти про ту функцію, що зскукожує картинку до розмірів, коли можна одним пальцем дотягнутись, то на практиці воно абсолютно незручно.
Ем.. :oops: Ти про що, яке скукожується, то піструн на морозі хіба... :ROFLMAO:

Дуже зручно.

Місто
London
Телефон
Samsung Galaxy S20
maxx, такий варік теж бачив і тестив - було усе ще не зручно, хоч і не настільки, як варіант із піструном що скукожується. Зупинився на екранах де можу дотягнутись пальцем будь-куди.
Поки UI не буде на рівні гайдлайнів ОС адаптований до великих екранів з виносом усік контролів до низу - ці костилі так і залишаться костилями.

Місто
Чернігів
iOS 16, iPhone 12 - на заблокованому экрані не оновлюється віджет Календаря . Або оновлюється дуже повільно ))) (зняв відео екрану,алє не можу його приліпити сюди )

vlady

Модератор
Команда форуму
Місто
Київ
Телефон
iPhone 15 Pro
Зверху