А чого, я й Max'ом користуюсь без проблем, потягнув вниз, і екран "з'їзджає", все дістаю.чиїми телефонами(не Max/Max Pro) можна користуватися однією рукою
А чого, я й Max'ом користуюсь без проблем, потягнув вниз, і екран "з'їзджає", все дістаю.чиїми телефонами(не Max/Max Pro) можна користуватися однією рукою
Бо якщо ти не можеш дотягнутись рукою до краю екрану - неможливо комфортно користуватись однією рукою, бо як мінімум повинна додатків сують ті чи інші контроли вгору.А чого, я й Max'ом користуюсь без проблем, потягнув вниз, і екран "з'їзджає", все дістаю.![]()
Є 3 хвилі продажу: одразу, через місяць, через 2 місяці.16.09 на носу, Эппл официально в Украине, а новых телефонов нет, и цен не озвучили
Я ж кажу, для великих екранів вже хз як давно є функція, яка дозволяє дотягнутись, часто користуюсь.як мінімум повинна додатків сують ті чи інші контроли вгору.
Якщо ти про ту функцію, що зскукожує картинку до розмірів, коли можна одним пальцем дотягнутись, то на практиці воно абсолютно незручно.Я ж кажу, для великих екранів вже хз як давно є функція, яка дозволяє дотягнутись, часто користуюсь.
В мене також (На ios16 в Вайбере не могу зайти в меню чата.
Переглянути вкладення 49985
Смахни в лево <<На ios16 в Вайбере не могу зайти в меню чата.
Ух ты ж бляха.Смахни в лево <<На ios16 в Вайбере не могу зайти в меню чата.
влево смахнуть можно,но все равно не видно статус контакта-в сети, когда был в сети и т.д. Будем ждать оптимизации...Смахни в лево <<На ios16 в Вайбере не могу зайти в меню чата.
Ем..Якщо ти про ту функцію, що зскукожує картинку до розмірів, коли можна одним пальцем дотягнутись, то на практиці воно абсолютно незручно.
уже работаю.![]()
Ввезені до Росії iPhone 14 не працюють у мережах місцевих операторів – ЗМІ
новий айфон не працює у Росіїtech.liga.net
Вышло обновление Viber с исправлением проблемы.влево смахнуть можно,но все равно не видно статус контакта-в сети, когда был в сети и т.д. Будем ждать оптимизации...