ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Ви б точніше висловлювалися, звук не запобігне факту "спіонерювання бабла в автобусі", а лише поінформує про те, що цей факт щойно відбувся
у японок та же история: звук клацающей камеры не убережёт от фотканья исподтишка. Но если она услышала этот "клац" - это значит что фото сделано ))

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Я як сторонній читач взагалі не зрозумів
Бо розраховано було на хоч мінімальне розуміння роботи push-сповіщень в ios.
Post automatically merged:

это значит что фото сделано ))
І тоді можна або відсипати ляща, або викликати поліцію))

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Дивно... Людина не експерт в push-сповіщеннях епіля. Невже важко пояснити простою мовою?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Невже важко пояснити простою мовою?
Я пояснив про пуш. На прикладі. Мені здається, що так було зрозуміліше, бо питання було не тільки про звук додатку, але й про перемикач "звук" в сповіщеннях.

Місто
Львів
Я пояснив про пуш. На прикладі.
Чоловіче, ти б не викручувався, а просто зізнався що до мого месиджу не знав що звук оплати не вимикається в налаштуваннях сповіщень Гаманця.🤭
Бо якщо б знав, то не вдавався в жодні зайві пояснення з прикладами інших додатків, а просто підтвердив що це можливо виключно тумблером.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
до мого месиджу не знав що звук оплати не вимикається в налаштуваннях сповіщень Гаманця
Звісно, що знав про те, що звук додатку (будь якого) не вимикається ніяк в сповіщеннях, про це й написав. Але ти не зрозумів, бо вірив у відповіді Гугла. На цьому бачу, що питання вичерпано.

Зверху