ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Ви б точніше висловлювалися, звук не запобігне факту "спіонерювання бабла в автобусі", а лише поінформує про те, що цей факт щойно відбувся
у японок та же история: звук клацающей камеры не убережёт от фотканья исподтишка. Но если она услышала этот "клац" - это значит что фото сделано ))

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Я як сторонній читач взагалі не зрозумів
Бо розраховано було на хоч мінімальне розуміння роботи push-сповіщень в ios.
Post automatically merged:

это значит что фото сделано ))
І тоді можна або відсипати ляща, або викликати поліцію))

Кочевник

Ховрах-Терорист
Команда форуму
Місто
Галичина
Телефон
Sams Note 20 Ultra + S8
Дивно... Людина не експерт в push-сповіщеннях епіля. Невже важко пояснити простою мовою?

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Невже важко пояснити простою мовою?
Я пояснив про пуш. На прикладі. Мені здається, що так було зрозуміліше, бо питання було не тільки про звук додатку, але й про перемикач "звук" в сповіщеннях.

Місто
Львів
Я пояснив про пуш. На прикладі.
Чоловіче, ти б не викручувався, а просто зізнався що до мого месиджу не знав що звук оплати не вимикається в налаштуваннях сповіщень Гаманця.🤭
Бо якщо б знав, то не вдавався в жодні зайві пояснення з прикладами інших додатків, а просто підтвердив що це можливо виключно тумблером.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
до мого месиджу не знав що звук оплати не вимикається в налаштуваннях сповіщень Гаманця
Звісно, що знав про те, що звук додатку (будь якого) не вимикається ніяк в сповіщеннях, про це й написав. Але ти не зрозумів, бо вірив у відповіді Гугла. На цьому бачу, що питання вичерпано.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Корочше маленький відгук, може комусь буде цікаво. На свій 13 про міняв акб і так як за «якісну» копію з перепайкою хотіли 3300 грн наші Ужгородські ділки, вирішив звернутися в авторизований сервіс епл. Вибір пав на «Росан сервіс» місто Львів. Написав їм в тг, уточнили серійник. Далі скинули кьюар для проведення віддаленої діагностики, попросили внести передплату в розмірі 500 грн і зачекати, доки акб прийде зі складу. За 5 днів набрали, сказали акб є- відправляйте тел. Відправив вечором по НП, вранці вже був у них. За 3години написали, що готово і внести залишок суми (4к) В той же день відправили назад і на ранок я був зі своїм телефоном і новою акб. Вологозахист змінили. Мені дуже сподобалось. Додали платіжку з печаткою про виконаний ремонт

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
3300 грн наші Ужгородські ділки,
Ех, охрініли ваші ділки, розбалувались з модярськими паспортами в кишені, без комендантської години, прильотів і повітряних тривог, мабуть))) В Києві навіть в "модних" сервісах дешевше)

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Maxxx, та ні, була можливість поставити якусь халепу і до 2к без перепайки контролеоа і без гарантій взагалі. Тут просто робилось для себе, а не щоб продати, тому вирішив ставити оригінал. Плюс швидше за все далі піде меншому сину, тому нехай буде так. Я його купив з акб 93% в ябко і проходив 2.5 роки доки не стало 78% і вважаю, що якщо це протримає 2-3роки, то ціна норм. Ну і навіть якщо продаж/трейд ін з оригіналом буде дорожче

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
якусь халепу і до 2к без перепайки контролеоа і без гарантій взагалі.
Я про таке навіть не думаю, звісно з перепайкою і гарантією, роблять дешевше ніж 2к, у вас люті бариги, або багато заможних лохів що створюють попит.

навіть якщо продаж/трейд ін з оригіналом буде дорожче
Ніт, на ціну може трохи вплинути тільки % акуму. А трейд-ін це взагалі розвод у наших ділків.

Останнє редагування:

студент

Злий модератор!
Команда форуму
Місто
Київ, Вінницька
Телефон
i8+, i13ProMax, bbq20
В Києві якісна копія в нормальному, не барижному сервісі, для 13 Pro Max, 3200, з річною гарантією.
Maxxx що це за сервіси, де дешевше 2000?))

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
студент, я не хочу рекламувати тут, погуглив ціни, біля 2к з хвостиком, менше - то у своїх перевірених на КД :) І ніби мова була про 13 про, не макс, ті акуми дорожче.

Місто
Essen
Телефон
IPhone 9
О хоспдя а нашо так дорого. Ріл?
А «вологозахист поміняли» це таке завуальоване «нова клейка стрічка щоб криху/дисплей до корпуса приліпити? Кул 😄

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
T.Visc, а нашо ставити те, що за пів року може вздутися чи тримати гірше старої акб? Або взагалі з новою версією айос перестане вмикати телефон(преценденти з айос 26 вже є) Тобто влупити 40к за телефон це норм, а поставити оригінальну акб-фу?) Бо шоб що?

Maxxx, а чого дорожче на макс, якщо в асц ціна однакова?) Бариги вони такі😀

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Ніт, на ціну може трохи вплинути тільки % акуму
Ну як сказати. Вони підключають телефон до 3ютулс і дивляться. Коли були плани обміняти свій на модель новіше, то його оцінили в 480 баксів, а такий самий з пальоною акб в 400. Був перед мною у черзі. Хоч в мене акб був 78 Ну і коли пише так, то це ясно шо не паль
IMG_4325.png

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
Матвєй, так після перепайки контролера так само пише оригінал, без помилки. Єдиний нюанс - відсотки лишаються на тому ж рівні, як до заміни, і будуть зменшуватись тільки коли нова батарея перейде це значення. Щоб було 100% після заміни та перепайки, треба скидати телефон в завод, з втратою або копією-відновленням всіх даних, це можливо коли продаєш або віддаєш айфон, а коли користуєшся, це дуже гємор...

PS: а чому ти впевнений, що тобі встановили саме оригінал-оригінал від епла?

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Maxxx, бо авторизований сервіс і там копій не ставлять. Бо нічого не скидали і не прошивали, ба більше навіть пароля від телефону не мали. Бо акб замовлялась під конкретний серійник. Бо показує 100% 0 циклів при підключенні до 3ютолс. І 100% на самому телефоні. Ну і скрін вище з мого телефону. Дата ремонту і все інше.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
А «вологозахист поміняли» це таке завуальоване «нова клейка стрічка щоб криху/дисплей до корпуса приліпити?
Саме так. З часом, або якщо швидко не зібрати телефон, вона втрачає властивості і потребує заміни.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
після перепайки контролера так само пише оригінал, без помилки
Ніт. Тоді немає даних про сервісне обслуговування. Телефон думає, що акб його рідна і тому відбувається все те, що ти описав. Є акб від jcid, там пише б/у оригінал в статусі. Але якість їх посеркдня по відгукам

Зверху