Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Riznychenko, ми рівняємо однакову ємність смартфонів на відрі та айос і отримуємо твій вердикт, я вірно ж розумію?)
Post automatically merged:

Та щось не особливо.
І знову ж. Я рівняю лиш з айос і схожим показником акб. А ще можу порівняти зі смартом дружини(мото ж85 де акб майже на половину більше) і різниця майже не відчутна

Місто
Львів
ми рівняємо однакову ємність смартфонів на відрі та айос і отримуємо твій вердикт, я вірно ж розумію?)
Саме так. Беремо сабж (16е) з батарейкою 4к та 23 години розмов і порівнюємо з конкурентами, які можуть в 40 годин розмов. Пропорція щодо об'єму батареї явно не на користь яблука.

ПотапаПапа

ОстапаПапа
Місто
Черновцы
Телефон
Samsung Galaxy S24fe
Загалом ємність акб на айфоні і на смартах з відром це кардинально різні речі
Во во! Ты абсолютно правю. Я когда ходил с 14м айфоном то вечно провод таскал, шоб подкинуть ему дров в течении дня. А ща с самсунгом вообще не думаю за заряд

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Riznychenko, а який смарт з 4к акб ти використовува і отримав 40годин розмов. Бо поки порівняння ніяке🙂
Post automatically merged:

ПотапаПапа, 14й взагалі аутсайдер по роботі від одного заряду. Це показують всі тік-ток тести. Деколи навіть міні версії працюють краще

Місто
Львів
@Riznychenko, а який смарт з 4к акб ти використовува і отримав 40годин розмов. Бо поки порівняння ніяке🙂
Давай без кпин, ти чудово зрозумів, що я написав, просто гендер яблучника не дозволяє признати істину. )

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
Riznychenko, у мене цього гендера немає. Тому що користувався як відром, так тепер яблуком. При тому ж наборі софта і навантаженні обидва смарта доживали з 6ї ранку до пізнього вечора і конкретно по акб претензії відсутні до обох систем. Інше питання коли візьмуть тих яблук десь з рук чи гіпотетичних «ябко» де акб змінена на неясно шо(або ще гірше поміняють самі на «хайрез копію» бо дешевше і хоч кожен рік міняй) а потім жаліються, що воно не тримає.

Місто
Львів
хоч кожен рік міняй
А чим поганий варіант щороку батарею на дешеву китайську міняти (найкраще ще й самостійно)?
Та навіть в майстерні. От родичу-пенсіонеру в його 6S рік тому замінили за 600 грн, зараз ще до кінця дня якось витримує, але проблема що після кожної розмови заряд падає на 20-30%, що свідчить про зростання внутрішнього опору.

Ну піде знов поміняє за 600 грн за 20 хв, жодних проблем, а ще через рік той айфон вже викидати пора.

Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
magodzec, знаєш той жарт коли акула вчила своє дитинча нападати на людину, а перед тим робити 3 кола навколо. Дитинча питає, мол а що робити, якщо я голоден вже і не хочу крутити ті кола?! Мама акула відповідає- подобається з гівном, їж з гівном. Так і тут.
П.С зараз на форумах активно обговорюється небажання запускатись беток айос 26 на неоригінальних деталях.

Місто
kiev
Сделают хорошо энергоэффективность и все будет норм
Эпл
Тут же не только циферки важны. Главное как это все оптимизировано и отлажено
то так, але там ще і екран 6.6, а тут ніякі енергоефективності вже не допоможуть

Місто
Львів
подобається з гівном, їж з гівном. Так і тут.
А нагадай собі, коли виробники (не рахучи епла) масово перейшли на нерозбірні корпуси із приклеєними батареями? Років 8 -9 тому.
До того батареї майже усюди виймалися та замінювалися, тобто вважалися розхідниками. При тому передбачалося що користувач може мати при собі декілька запасних батарей і у любу мить їх самостійно змінити.

А з того часу ускладнюють процес заміни, тобто унеможливлюють її замінити самостійно переважній більшості юзерів, для того, щоб ті нові смартфони купляли, коли батарея перестане тримати. Так воно і відбувається з більшістю марок і лише якийсь мізерний відсоток від усіх яблучників виключно з бідних країн викладує доволі грубі гроші в оф.сервісах за заміни батарей.

Останнє редагування:
Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
magodzec, хто вам таке сказав? Батарея то розхідник в плані рекомендацій заряд-розряд і тому подібне. Звертаємось до оф. Сервіс центрів і вони міняють. Вище я описав процедуру з айфон. Така сама і з іншими брендами, що офіційно наявні в Україні. Нащо купляти новий смартофн, якщо він ще нормально працює і отримує оновлення? Принаймні так це працює з айфон/самс/піксель де оновлення довготривалі. З іншими…вибір кожного

Kritik

Имею мнение...
Місто
Odessa <--> Berlin
А что там с требованиями ЕС делать батарею съемной к 2027-му году?

Напомню - Type c в iPhone появился не по желанию Apple.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
щороку батарею на дешеву китайську міняти (найкраще ще й самостійно)?
Міняю так батарею на Відрі Сяомі Mi Mix 3 - дуже хріново він тримає.. Майже не чіпаю його, розряд йде швидше за iphone 12 pro max (із заміненою батарейкою знімаю в 5:30 ранку і до вечора користуюсь дуже активно).

Місто
Вінниця
Телефон
iPhone 15 Pro Max
пару тижнів хожу з Iphone 16e. Купив у офіціалів. В принципі норм, батарея поки дійсно непогана, до двух днів живе якщо користуватися як смартфоном а не відоси дивитися. Заряджається рідним кабелем і оригінальною зарядкою прямо дуже швидко. Жгучої недостачі магсейфа та динамічного острівця не відчув ні разу :)
Йому б подешевшати ну хоча б до моральної цифри 29999 а краще 24999 а так норм.
Сьогодні купив донечці 16е на заміну 7, яка залишилась у спадок від старшого сина. Як для дитини 2-го класу - телефон овер класний, дуже приємний в руці, у білому кольорі прям дуже симпатичний. По мірі використання поділюсь враженнями, перші з яких мега позитивні…

Зверху