Місто
Чоп-Ужгород
Телефон
Iphone 13 pro
K-V-M, ще б підтримку своїх смартів зробили на 3-5 років оновлень відра, було б топ. Бо самі смартфони зазвичай живучі, дивлячись по телефонах дружини.

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
G32 у старшої та дружини. Донька свій вже розгатила) Третій раз я екран їй міняти не став.
А у дружини 2,5 роки живіше всіх живих, аккум майже не здав.

Місто
Харків
Телефон
Motorola Moto G32
Мото отямилась походу.
2 нові модельки на Snapdragon + IPS + 3.5 jack.
І 7000 батарейка
Порівняв зі своїм G32 - щось, не дуже помітно чим краще стало, окрім версії Андроїд. Сумно, але відсутність підтримки MicroSD - відкладає заміну свого смартфону до наступних новинок.

Місто
Харків
відкладає заміну свого смартфону до наступних новинок.
Єдиний нюанс G32 як для мене це відсутність VoLTE/WIFI, але коли в місті буде сансет 3G, тоді може і варто буде задуматися про покупку нового (але батарея поки влаштовує, та хтозна чи буде з автономкою на рівні поточного в новинках чи ні)

Місто
Харків
Телефон
Motorola Moto G32
Kladoff, тому, що багато ГБ музики, файлів, фото, та інше, що завжди в наявності на SD в будь-якому новому пристрої і не треба переносити та шукати альтернативні методи у вигляді гугл дисків та інших сервісів.

Єдиний нюанс G32 як для мене це відсутність VoLTE/WIFI
Згоден, але дивлячись які проблеми Є у інших користувачів, то і не дуже поспішаю переходити на цю технологію.

Maxxx

420244
Місто
Київ
Телефон
iPhone 12 Pro Max
не треба переносити та шукати альтернативні методи у вигляді гугл дисків та інших сервісів.
По тайп-с кабелю на комп, та з компу перекинув, навіть якщо дві-три години гігази будуть зливатись, чи міняєте телефон щотижня?

Місто
Харків
Телефон
Motorola Moto G32
тайп-с кабелю на комп
Тобто Ви виключаєте можливість того, що телефон пошкодився, наприклад, зламався порт та/або екран не реагує. І як потім переносити, якщо немає комп'ютера поруч? Та і нема кабелю Type-C - Type-C. А це додаткові трати. Так, я над цим міркую, але резервні копії роблю на карту пам'яті на усяк випадки. Так, можна і через перехідник на флешку кидати.... хм. Сам собі суперечу :ROFLMAO:

Паук

Пивовар
Команда форуму
Місто
Полтава
Телефон
(M) forever
Третій раз я екран їй міняти не став
А скільки коштувала заміна?
Перший раз шось в районі 2к (якшо не помиляюсь), після цього відразу у китайців другий модуль замовив за 17$ і сотні 4 за заміну. Але дебіли ремонтники пошкодили шлейф фінгерпринта "він у вас не робив", хоча 100% працював, бо екран ще напівживий був. От з ним довгенько проходила, але добила. Там ще і розмовний динамік тріщав, і з мікрофоном трабли почалися.

Місто
Київ
Придивлявся до Motorola Edge 50 Fusion. Ніби топ, але й не топ. Коштує 10к. Але я вирішив докласти 1400 і взяти Poco F6.
Motorola чомусь вирішила запхнути у свій апарат 2025 року застарілий проц Snapdragon 7s, всього лише 8гб оперативи, і 256гб на борту, натомість Poco F6 пропонує 12 гб оперативи, Snapdragon 8s gen 3, і каммон 512 гб вбудованої пам'яті. І що ще я офігів то це зарядку в комплекті на 90 ват, в той час як Motorola пропонує лише кабель. І якшо брати Motorola ігноруючи застарілий проц, і малу кількість оперативи то все одно буде треба купувати швидку зарядку, і як мінімум нормальну флешку що в купі вийде може навіть дорожче за той же POCO F6.
Короче на мій скромний погляд моторолкам варто трішки знизити апетити і допрацювати свої моделі середнього цінового сегменту, бо там програш іншим брендам по усім фронтам .

Місто
Кривий Рiг
І якшо брати Motorola ігноруючи застарілий проц, і малу кількість оперативи то все одно буде треба купувати швидку зарядку, і як мінімум нормальну флешку що в купі вийде може навіть дорожче за той же POCO F6.
ксяома потім відіб'є недоотримані гроші з продажу заліза показом реклами розпиханої по всім закуткам меню і штатних застосунків ))

SeLena

Шаровик-аматор
Місто
Вараш
Телефон
Moto G55
Придивлявся до Motorola Edge 50 Fusion. Ніби топ, але й не топ. Коштує 10к. Але я вирішив докласти 1400 і взяти Poco F6......
Ну, Ви правильно пишете, що це не топ. Моторола сама, як би натякає на це, додаючи назву Fusion (злиття, об'єднання). Тобто це - перехід від бюджеток до субфлагманів. Призначення - повсякденне використання, більш-менш гідні фото у поліпшеному дизайні.

Місто
Київ
earl, це часом не та реклама яка вимикається просто відкликанням дозволів в налаштуваннях додатків?
Post automatically merged:

Матвєй, така проблема швидше вийняток ніж правило. Була вона всього лише в одній моделі це Poco X3 Pro. Що стосується інших моделей то щось інтернет взагалі не забитий повідомленнями що це відбувається на серійній основні. До прикладу моїй моделі F6 вже рік, і жодного повідомлення про якийсь відвал я не знайшов на просторах Google. Я думаю що за рік користування вже мало би в когось відвалитися хоч щось чи ні?

Останнє редагування:
Місто
Одеса
Motorola чомусь вирішила запхнути у свій апарат 2025 року застарілий проц Snapdragon 7s, всього лише 8гб оперативи, і 256гб на борту, натомість Poco F6 пропонує 12 гб оперативи, Snapdragon 8s gen 3
так у того Poco сама оболонка займає значну частину оперативки. У Мотороли легка не перевантажена оболонка.

Місто
Львів
Якщо вже міряти по низу ринку, то Мото 8,8к з доставкою (версія без зарядного), Poco нижче 12,6к не бачив - різниця 30%.
Квітень 2024.
І сенсу, якщо 15 андроїд після 6 гіг починає вивантажувати додатки, які не заблоковані намертво - така вже у нього тупа система енергозбереження, система сама аналізує, які додатки менш важливі.
Та й взагалі, не всі затяті геймери і звертають увагу на проц. Більшості не потрібно носити в кишені обігрівач з процом, в якого TDP 7,5W, у зв'язку з чим низький час життя від батареї. Думаю, що багато надасть перевагу Мото, який забзпечує 33 год. розмов аніж Poco, у якого тільки 22 год. Poco має проблему з тротлінгом вже після 43-47 градусів, в зв'язку з чим не дуже виграє від 7s Gen 2 (TDP 5W) в довгу.

Зверху